"Se on mun."

959 59 8
                                    

Kirjoitimme jotain muistiinpanoja musan tunnilla. Tunsin kun joku tuijotyi minua....tiesin kyllä ketä se oli....no kukapa muukaan kun Jeon helvetin Jungkook. En tiiä miks hän mua tuijottaa, mutta se alkaa ärsyttää. Käännyin häntä päin ja nyökkäsin päätäni oven suuntaan jotta hän tajuaisi tulla mukaan. Nostin käteni ylös ja kysyin opelta voinko käydä vessassa. Ope nyökkäsi ja lähdin luokasta.

Odotin vähän aikaan ja Jungkook tuli myös käytävään. Menimme vähän matkan päähän luokan ovesta. "Miks sä tuijotat?" "Enkö sais?" "Se on häiritsevää, joten lopeta se." "Et sä mua määrää. Mä tuijotan ketä mä haluan." "No miks just mua?" "Enks mä saa tuijottaa mun poikaystävää?" "P-Poikaystävää? En mä oo sun poikaystävä, joten älä tuijota mua ku jotain saalista." "Tae älä viitti. Kuin montakertaa mun pitää pyytää anteeks?" "Ihan sama kuinka monta kertaa sä pyydät anteeks, mut se ei korvaa sitä mitä sä oot mulle tehnyt." "Mennään treffeille tänään. Mä hyvitän ihan kaiken sulle." "Sun ei tarvii. Ja miks sä nyt yhtäkkii haluut pyytää anteeks multa?" "Koska mä tajusin kuin mulkku mä oon ollut sua kohtaan. Joten mä haluan hyvittää sen." "Jungkook mikään ei voi korvata sitä mitä sä ja sun frendit ootte tehnyt mulle. Sä satutit mua niin monella eri tavalla. Ja nyt sun ja sun frendien takia mä kärsin anorexiasta." "Ja just sen takia mä haluan auttaa sua. Anna mulle ees mahis. Mä todistan sulle että mä osaan olla ystävällinen." "Okei, sä saat yhden mahiksen ja jos sä mukaat. Niin mä en enää luota suhun." "Kiitti Tae." Jungkook sanoi ja halasi minua. Menimme takaisin luokkaan.

Time skip
Istuimme Jiminin kanssa penkeillä, jotka olivat käytävällä. "Mitä asiaa sul oli Jungkookil?" Jimin kysyi rikkoakseen hiljaisuuden. "Kysyin siltä et miks se tuijotti." Vastasin "Okei." "Aiotko sä pitää sen lapsen?" "En mä tiiä. Mä haluisin, mut se vaan muistuttais mua koko ajan siitä että mä petin Yoongia, mut toisaalta mä en pysty tekee aborttia. Mitä mä teen? Pitäiskö mun kertoo sil opettajal?" "Et nyt vitussa kerro sille. Mun mielestä sun ehkä kannatais pitää se lapsi ja sit sä voit vaan sanoo sille että sä oot sen veli." "Niin kai, mut mitä mä sanon mun vanhemmille? En mä voi vaan mennä niiden luokse ja sanoo että mä oon raskaana ja että mä aion pitää sen." "En mä tiiä. En mä osaa auttaa. Meil on kuitenkin sen verran aikaa miettiä, ennenku se raskaus alkaa näkyy." "Niin. Mut mitä jos mä aion pitää sen, niin miten mä piilotan sen raskausmahan?" "En mä tiiä. Entä jos sul ei tuu sellast?" "Totta." Olimme taas hiljaa, kunnes Rose ja Jisoon tulivat luoksemme.

"Moi. Miten teillä menee?" Rose kysyi ja hymyili. "No vois mennä paremminkin." Jimin vastasi "Onks jotain tapahtunut?" Jisoon kysyi huolissaan. Jimin huokaisi ja kaivoi repustaan raskaustestin ja antoi sen tytöille. Tytöt ottivat sen pois paketista ja katsoivat tuloksen, jonka jälkeen molempien silmät suurenivat. "Ootko sä....raskaana?" He kysyit yhtä aikaa ja Jimin nyökkäsi "Omg mitä Yoongi sanos?" Jisoon kysyi iloisena, tietämättä vielä totuutta. "N-No oikeestaan.....se lapsi ei oo Y-Yoongin." Jimin sanoi hiljaa "Mitä?!" Rose kysyi järkyttyneenä "Kenen se on?" Jisoon kysyi "Y-Yhen toisen tyypin. S-Se oli vaan yhen illan juttu." Jimin sanoi. Rose oli antamassa testin takaisin Jiminille, kunnes Jennie ja Lisa ilmestyivät jostain ja ottivat testin. He menivät vähän kauemmas meistä. "Oho. Onks Jimin raskaana? Kenelle?" Jennie kysyi. Jimin nousi ylös ja niin minäkin. "Jennie anna se takaisin." Sanoin "Miks muka?" Jennie kysyi. Jimin käveli Jennien luokse ja yritti ottaa testin takaisin, mutta ei ylettynyt. Koska no Jenniellä oli jotkut ihan helvetin korkokengät, + että hän varvisti tai jotain, en tiiä miten korkokengät toimii.

"Jennie anna se takasin." Jimin sanoi "En." Jennie sanoi nauraen, kunnes joku otti testin pois Jennieltä. "Systeri ootko sä raskaana?" "Kai? No en tietenkään oo, vaan Jimin." "Wow. No mites Yoongi reagoi?" Kai kysyi ja Jimin katsoi pois päin heistä. Minä, Rose ja Jisoon menimme Jiminin luokse. Halasin Jiminiä. "Se lapsi ei siis oo Yoongin?" Lisa kysyi "O-On se. Yoongi ei vaan tiiä." Jimin vastasi. "Kai anna se takasin, nyt." Jisoon komensi. "En varmaan anna. Mä näytän tän Yoongille." "Näytät minkä?" Kuulimme vierestämme. Käännyimme oikealle ja näimme Yoongin. Yoongi oli ottamassa testin Kailta, mutta Jimin otti sen nopeasti omaan käteensä ja piilotti sen selkänsä taakse. "No? Mikä se on?" Yoongi kysyi "E-Ei mikään tärkee. Sun ei t-tarvii tietää." Jimin vastasi ja näytti käsillään minulle että menisin hakemaan hänen repun. Kävelin sinne missä istuimme ja hain Jiminin repun. Vein repun lähemmäs Jiminin käsiä ja hän tiputti testin sinne, jonka jälkeen suljin sen. "Baby kerro." "Mä sanoin jo ettei se ollut mitään." "Sun poikaystäväs on raskaana." Lisa sanoi. "Jimin onko se totta?" "Ei! Lisa valehtelee!" "No kenen se raskaustesti sit oli?" Kai kysyi "Se on mun." Rose vastasi. "Aa...no onneks olkoon, jos sä siis aiot pitää sen lapsen." Yoongi sanoi "En mä oo viel päättänyt. No mut meidän pitää nyt lähtee seuraavalle tunnille." Rose sanoi ja otti Jiminin ja Jisoonin käsistä kiinni. Jisoon otti minun kädestä kiinni ja lähdimme kävelemään seuraavaa luokkahuonetta kohti...
________________________________________
En oo ihan varma et millon Yoongi sais tietää Jiminin raskaudesta, mut jos te haluutte jollain tavalla vaikuttaa siihen niin kertokaa ihmees kommenteis.❤

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now