Top to bottom

699 42 32
                                    

En yskinyt enää, mutta kurkkuuni sattui ihan hitosti. "Oli muuten viiminen kerta ku mä otan sulta suihin." Sanoin Jungkookille. "Älä viitti." "Mä meinasin tukehtua." "No joo, mut se oli sun ekalerta, joten haluutko kokeilla uudestaan?" "En, nyt se on sun vuoro." "Sä unohdat nyt jotain." "Mitä?" "Mä oon top tänään ja sä oot bottom." "Unissas baby bunny." "Niinkö?" Jungkook kysyi ja laittoi kätensä lantiolleni. Laitoin vesilasin pöydälle ja kiedoin käteni Jungkookin kaulan ympärille. "Joo." Vastasin. Jungkook nosti minut syliinsä ja minä kiedoin jalkani hänen vyötärön ympärille. Jungkook käveli lähemmäs seinää, niin että selkäni oli sitä vasten. "Jos sä oot top, niin miks sä sit oot mun ja seinän välis?" Jungkook kysyi. "Ehk siks et sä nostit mut syliis." "Tai siks koska mä oon dominoivempi." "Ootko? Epäilen." "Baby boy haluatko sä muka lyödä vetoa mun kaa?" "Mikä ettei. Mitä mä saan jos oon oikees?" "Mä annan sul blowjobin ihan millon sä haluut, paitsi tunneilla tai sit kun mä oon töissä." "Kuulostaa kivalta, ja jos sä oot oikees?" "Sä joudut pukee ainakin kerran mini hameen ja sit sä  joudut olee bottom." "Miks just mini hame?" "No et mä nään sun perseen, ehk siks." "Pff pervo." "Sä näyttäisit hyvälle siinä." "No enhä. Ne on tarkotettu tytöille ja tytöt on sirompia kun mä, ei ne menis mul." "Taehyung sä oot siro." "En oo." "Olet." "Laske mut alas." "Mitä?" "Laske mut alas." Toistin ja Jungkook laski minut alas. Menin hakemaan paitani lattialta ja laitoin sen päälleni. "Onks kaikki hyvin?" Jungkook kysyi huolissaan, mutta en vastannut.

"Sainoiks mä jotain väärin?" Jungkook kysyi "Et. Mä vaan oon.....väsynyt, okei?" "Baby oikeesti." "Mä meen haukaa happea." Sanoin ja lähdin huoneesta. Kävelin portaat alas, menin laittamaan kenkäni jalkaan ja lähdin ulos. Istuin kuistin portaille ja katsoin ylös tähtitaivaaseen. Vedin raikasta ilmaa keuhkoihini, suljin silmäni ja hengitin ulos päin. Mikä mua vaivaa? Jungkook vaan sano että mä oon siro ja se sai mut tuntumaan epämukavalta, mut miks? En mä ikinä tunne oloani epämukavaks, jos kookie sanoo jonkun kohteliaisuuden mulle, mut miks nyt? Eikai Ana oo päässyt mun pään sisään taas?! Vittu jos on. Kookie tulee olee pettynyt muhun. Ajattelin. Säpsähdin kun tunsin käden reiteni päällä. Käänsin pääni sivulle ja näin Jungkookin istumassa vieressäni. "Mitä mietit?" Hän kysyi "Sitä et miten Jimin pärjää. Yoongi on vankilas, Jiminin molemmat jalat on murtunut ja se on viel raskaana, ties kuinka kauan sen jaloilla kestää parantua. Mä haluun vaan tietää miks Yoongi löi Jiminii pesäpallomailal, mikä se koko syy oli." "Mäkin haluisin tietää sen." "Mmm.." "Miks sä muuten sanoit ettet sä oo siro? Kun sä olet." "No siis mä vaan vertasin itteeni tyttöjen kroppiin ja nehän on sirompia kun mä." "Mut sä oot silti siro. Äläkä vertaa itteäs muihin, sä oot täydellinen omana itsenäs ja just sen takia mä rakastan sua." "Niin..." "Mmm. No mennää sisäl tääl on vähän kylmä." "Okei." Vastasin. Nousimme ylös ja menimme sisälle.

Jätin kenkäni eteiseen ja me menimme Jungkookin huoneeseen. Vilkaisin itseäni kokovartalopeilistä ja näin pelkkää läskiä. Mikä mua vaivaa? Mä en oo läski vaan laiha! Huusin mielessäni. "Babe?" Jungkook kysyi ja tuli lähemmäs minua. Poika laittoi kätensä poskelleni ja pyyhkäisi peukalollaan kyyneleeni pois. En ollut edes tajunnut että itkin. "Kaikki hyvin, muru?" Hän kysyi ja havahduin todellisuuteen. Siirsin Jungkookin käden pois poskeltani ja pyyhin kyyneleeni pois. "J-Joo on. Ei m-mitään hätää, kai-ikki on hyvin." "Ootko sä varma?" "Mä sanoin että kaikki on hyvin." "Miks sä sit aloit itkee kun sä katoit itteäs peilistä?" "No en tiedä, okei? Anna olla. Mä oon kunnossa." "Oot sä vihanen mulle jostain vai kui sä tiuskit?" Jungkook kysyi ärtyneen kuuloisena. "No vittu anteeks, oon väsynyt okei." Sanoin ja kävelin lähemmäs sänkyä. Otin farkkuni pois ja jätin ne lattialle. Olin menossa sänkyyn makaamaan, mutta Jungkook otti käsivarrestani kiinni. Käänsin pääni nuorempaa poikaa päin ja loin hänelle kysyvän katseen. "Kerro mikä sulla on." "Mä sanoin että mä oon väsynyt." "Suutuitko sä siitä mini hame jutusta?" En vastannut "Jos suutuit niin anteeks, ei sun tarvii pukee sitä. Olisin vaan halunnut tietää että milt se näyttää sun päällä." En sanonut vieläkään mitään. "Hyung sanoisit jotain." Jungkook valitti, mutta en reagoinut siihen mitenkään. Katsoin itseäni peilistä ja minua alkoi oksettamaan oma peilikuvani. "Yah! Kim Taehyung!" Poikaystäväni huusi ja säpsähdin. "M-Mitä?" "Niin että sun ei tarvii pukee sitä hametta." "Mmm....voiks sä nyt päästää irti?" Kysyin. Jungkook veti minut lähemmäs itseänsä ja suuteli minua. Tietenkin suutelin takaisin. Poika laittoi toisen kätensä vyötärölleni ja veti lähemmäs syventääkseen suudelmaa. En oikein ollut juuri sillä tuulella että haluaisin seksiä. Minua väsytti ihan saatanasti ja halusin nukkumaan. Erkaannuin suudelmasta ja meidän välillä kulki kiva kuolavana. "Kookie mä en jaksa just nyt. Ehk huomen tai ylihuomen." "Mut mä haluun sua nyt." Jungkook sanoi ja pystyin näkemään himon hänen silmissä. Jungkook alkoi tekemään fritsuja kaulaani aika agresiivisesti ja se sattui. "K-Kookie lopeta. Mä en halua seksiä just nyt." Sanoin ja yritin työntää Jungkookin kauemas itsestäni, mutta se ei auttanut. Hän otti toisesta ranteestani myös kiinni. "Jungkook toi tekee kipeetä, lopeta!" Huusin ja riuhdoin itseni irti Jungkookin otteesta, jonka seurauksena kaaduin sängyn päälle.

Jungkook otti paitansa pois ja tuli päälleni. Jungkook painoi käteni patjaa vasten. "Lopeta, kiltti!" Huusin. Yritin potkaista Jungkookin pois päältäni, mutta hän meni istumaan jalkojeni päälle. "J-Jungkook lo-opeta." Sanoin ja se oli lähellä että olisin alkanut itkemään. "En mä voi. Mä haluun sua. Mä oon ihan hiton kovana just nyt ja mä tarviin sun apua. Halusit tai et." "Mik-kä su-ua vaivaa?" "Ei mikään. Nyt oo hyvä poika, daddylle, jooko baby?" "Ei. Mä en halua tätä, etkä sä voi pakottaa mua siihen, joten voitko vittu lopettaa! Mä haluan nukkumaan, mua väsyttää ihan helvetisti ja jos tä on joku saatanan rangaistus siitä että mä huusin sulle, niin anteeks, mut musta tulee vihanen kun mä olen väsynyt, enkä pääse nukkumaan!!" "Huuda viel kerran ja sä et kävele huomenna." "Jo painu vittuun mun päältä." "Fine tehään tä sit toiste päin." Jungkook sanoi, päästi irti ranteistani ja nousi seisomaan. Jungkook veti housunsa alas, mukaan lukien bokserinsa. Hän laski minun bokserit, nosti minut ylls, meni istumaan sängyn päälle ja pakotti sitten miehuutensa sisääni. Otin Jungkookin olkapäitä kiinni ja painoin kynteni hänen ihoa vasten. Jungkook otti lantiostani kiinni ja alkoi nostamaan minua ylös ja alas. "Ahh!! Lopeta!! J-Jungkook kiltti l-lopeta!!" Huusin, mutta hän ei lopettanut vaan jatkoi. Silmistä alkoi valumaan kyyneleitä. Tämä ei tuntunut hyvälle, tämä sattui.

Time skip
Makasin sängyllä naama tyynyä vasten ja Jungkook jatkoi vieläkin. En tiedä montako kertaa olen lauennut, mutta se sattuu. Jungkook oli lauennut sisälleni varmaan kolme kertaa, mutta ei siltikään ollut aikeissaan lopettaa. En jaksanut enää edes huutaa hänelle että hän lopettaisi, ajattelin että jos en päästä mitään ääniä hän lopettaisi. "Baby boy mikä on? Eiks tää tunnu hyvältä?" Jungkook kysyi, mutta en halunnut vastata. Jungkook löi minua reiteen. "Baby jos mä kysyn jotain, sä vastaat. Eiks tää tunnu hyvältä?" "E-Ei.. mgh~" vastasin. "Haluutko sä että mä lopetan?" "J-Joo aah!~" "No sit sun pitää odottaa viel hetken aikaa." "O-Okei." Sanoin. Jungkook alkoi liikkumaan nopeammin mitä aikaisemmin ja se sattui ihan hitosti.

Jungkook laukesi sisälleni ja odotti hetken aikaa, kunnes työnsi pois. Menin makaamaan kyljelleni ja koko kehoni tärisi. Jungkook tuli makaamaan minun taakse, hän laittoi kätensä vyötärölleni ja veti peiton päällemme. Silmistäni valui kyyneleita taukoamatta. Miks se teki mulle näin? Se ei ollut oma itsensä...ja se löi mua. Ehkä se oli ottanut huumeita tai jotain, ei se satuttais mua ja mä tiedän sen. Ajattelin. Suljin silmäni ja nukahdin aika nopeasti.
_________________________________________

Mitä veikkaate et Jungkookii vaivas?

Btw laittakaa lisää kommentei, niit on kiva lukee😊

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now