"Anteeks"

716 42 23
                                    

Neljä viikkoa myöhemmin
Istuin sängylläni ja katsoin telkkaria. Jimin oli laittanut viesti että tulisi kohta meille. Olen pääsayt eroon nenämahaletkusta, koska painoni on noussut hyvää tahtia ja pystyn syömään niin etten oksenna, ainakin vähän. "Taehyung!" Äitini huusi alakerrasta. Laitoin leffan bausselle ja menin alakertaan. "Mitä nyt?" Kysyin äidiltäni. "Mä haluan esitellä sulle jonkun." "Okei." Menimme olohuoneeseen ja näin miehen istumassa sohvalla. "Kuka toi on?" Kysyin. Mies nousi ylös ja ojensi kätensä, jotta kättelisin. "Kuka sä oot? Ja miks sä oot täällä?" Kysyin. "Minun nimi on Lee Taemin." Mies sanoi. "Aha...ja?" "Taehyung hän on minun uusi miesystävä." "Te seurustelette?" "Joo." "K-Kauanko?" "Kulta...min-." "Kauanko!?" "Kohta kaksi kuukautta." "K-Kaks kuukautta?! E-Entä isä?! Sä s-sanoit ja lu-upasit ettet sä kor-rvaa isää, ikinä!" "Taehyung hän on kuollut, on aika liikkua eteenpäin." "Ei! Isä ei oo kuollut! Se on vielä meidän sydämmissä ja mielissä! Eikä se ikinä lähde sieltä! Ja sä aiot vaan unohtaa isän jonkun vitun kaupan työntekiän takia! Ihan niinku isä ei ikinä merkannut sulle mitään!!" "Taehyung kielen käyttö." "Hiljaa! Miten sä voi tehdä isälle näin!!? Häh?!! Saatanan valehteleva huora!!" "Taehyung! Sinä et puhu minulle noin!! Sun isä on kuollut, koita hyväksyä se asia!! Mikään ei tuo sun isää takasin!! Kyllä mä vielä sun isää rakastan, mutta se ei tuo häntä takaisin, joten on aika liikkua eteenpäin!!" "MÄ VIHAAN SUA!!!" Huusin ja lähdin laittamaan kenkiäni jalkaan, jonka jälkeen lähdin asunnosta.

Törmäsin matkalla Jiminiin. "Tae mo-. Hei miks sä itket? Onks jotain sattunut?" "M-Mun äiti on se-eurustellut kohts k-kaks kuu-ukautta jonkun m-miehen kaa, e-eikä oo sanonut mul-lle mitään että mulle t-tulee isäpuoli." "Voi sua. No mennäänkö me mun luokse?" "J-Joo." Lähdimme kävelemään Jiminille päin.

Jimin avasi ulko-oven ja menimme sisälle. Jätimme kenkämme eteiseen ja menimme Jiminin huoneeseen. Istuin Jiminin sängyn reunalle. "Tae kaikki kyl järjestyy." "E-Ei järjesty. Ä-Äiti lupas ettei se lo-opeta rakastamasta i-isää." "Mut Tae sun isä o-." "M-Mä tiedän että se on k-kuollut, ja m-mä tiedän et-ttei mikään tuo sitä ta-akasin! Mut ä-äiti silti lupas mulle ettei se hanki uutta miesystävää, mun takia! Koska se tietää etten mä v-voi hyväksyy sitä!" "Sun pitäis varmaan puhuu sun äidille, että miltä susta tuntuu." "Mä en voi. Enkä mä halua puhua sille ämmälle just nyt." "Okei. No mitä sä haluisit tehä?" "Onks teil alkoholii?" "On, mut-." "Hyvä. Anna mulle yks." "Tae mä en usko että se on kauheen järkevää." "Jimin mä haluan unohtaa nyt hetkeks kaiken." "No okei. Oota mä meen hakee."

Time skip
Olimme juoneet Jiminin kanssa kuusi sojua ja kahdeksan cafria. Jiminillä alkoholi näyttää nousevan päähän aika nopeasti. "Tae?" Niin?" "Kutsutaanko pojat tänne?" "Vaik." "Okei. Mä laitan Yoongille viestii." "Mmm." Sanoin ja avasin uuden sojun. "Se sano että ne tulee noin kahden tunnin päästä." "Okei."

26minuuttia myöhemmin
Olimme molemmat ihan humalassa, emmekä tienneet oikeen mistään mitään. Nauroimme ihan kaikelle tyhmälle. Nousimme seisomaan ja olimme menossa alakertaan hakemaan lisää jotain juotavaa, mutta onnistuin jotenkin kompastumaan omiin jalkoihini ja kaaduin Jiminiä päin, jolloin kaaduimme lattialle. Jimin minun alla ja minä hänen päällään, plussana se että huulemme olivat yhdessä. Nousin heti pois Jiminin päältä ja hän nousin istumaan. "A-Anteeks ei ol-llut tarkotus." Sanoin. "Ei se haittaa. Se oli vaan vahinko." "N-Niin." Sanoin hiljaa. Jimin nousi ylös ja ojensi kätensä auttaakseen minut ylös. "Jimin?" "Niin?" "Voitko sä tehä sen uudestaan?" "Minkä?" "V-Voitko sä pussata mua uudelleen?" "Joo. Kavereitahan me vaan ollaan." Jimin sanoi ja pussasi minua huulille. Pussasin takaisin.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now