"Jay"

554 40 1
                                    

Olin katsonut sitä sarjaa varmaan koko päivän. En ole siis kauheasti sen ulkoilun jälkeen poistunut huoneestani, muutakuin ehkä hakemaan syötävää. Huoneeni oveen koputettiin. "Tae? Hei avaa ovi." Äitini sanoi. "Miks?!" "Avaa nyt. Mun pitää tulla imuroimaan." "Jätä se imuri siihen oven eteen, mä imuroin ite sit!" Kuulin kun äitini käveli alakertaan. Nousin ylös sängyltäni, otin tuolin pois oven edestä ja avasin oven. Nostin imurin huoneeseeni, laitoinnoven kiinni ja tuolin siihen eteen. Jätin vain imurin oven viereen ja menin takaisin sänkyyni katsomaan sitä sarjaa. Haluisin vaan unohtaa tän päiväsen, mut miten? Ajatteluni keskeytyi kun muistin mitä yöpöytäni laatikossa oli. Avasin laatikonnja otin minikrippipusisn käteeni. Se on ollut siitä asti, kun Jungkook tuli meille ekaa kertaa. Olin melkein unohtanut sen. Avasin minikrippipussin ja otin yhden pillerin käteeni. Katsoin pilleriä ja mietin että ottaisinko sen, vai en. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin ottaa yhden, mutta ennen kuin ehtisin joku koputti oveeni. Laitoin pillerin takaisin siihen pussiin ja piilotin sen tyynyni alle. "Tae?" Kuulin äitini sanovan. Nousin ylös, siirsin tuolin ja avasin oven. "No mitä?" "Tuu syömään." "Mä syön mun huonees." "Et syö. Kun sä syöt nyt meidän kanssa." "Just." Tuhahdin ja kävelin pois huoneestan, suljin oven ja kävelin alakertaan.

Menin istumaan pöydän päätyyn ja Taemin istui minun vieressä. Vittu ampukaa mut. Ajattelin. Äiti tuli keittiöön ja istui minua vastapäätä. Otin ruokaa aika vähän, koska halusin päästä huoneeseeni nopeasti. "Tae sä syöt kyl enemmän." Äiti sanoi "Mä en jaksa, on huono olo." "Taehyung." "Mä sanoin että mulla on huono olo. Mä en jaksa syödä enempää." "Taeh-." "Ei. Mä en aio syödä enempää, vai haluutko sä että mä meen mun huoneeseen?" "Et sä mee." "Ja kuka mua estää, häh?" "Mä olen sun äitis ja sä tottelet mua." "Ei mun tarvii. Mä oon tarpeeks vanha että voin varmaan ihan määrätä itteäni, vai?" "Miten vaan, mut niin kauan kun sä asut kotona, sä tottelet mua ja nyt myös Taeminiä." "En varmaan tottele tota. Ei se ees oo min isä, niin miks mun pitäis totella sitä?" "Hän on aikuinen, sen takia." "Ihan sama. On mullakin mun oikeudet. Mä en todellakaan aijo mennä teidän pillin mukaan." Sanoin ärsyyntyneenä. Olini väsynyt, vihainen, stressaantunut, peloissani ja huolissaan samaan aikaan. Enkä just nyt jaksais mitenkään kuulla jostain säännöistä.

Aloitimme syömään, eikä kukaan meistä puhunut....kunnes Taemin päätti avata suunsa, toivoin tosiaan että hän olisi ollut hiljaa. "Tota mä meen hakee mun pojan huomenna sen äidin luota." Taemin sanoi ja meinasin tukehtua ruokaani. Join vettä päälle ja sain nialaistua. "Siis mitä?!" Huusin. "Ai niin unohdin kertoa. Taeminillä on noin 6-vuotias poika." Äitini sanoi hymyillen. "Et oo tosissas?! Puolfaijan lisäks mä saan puolpikkuveljen!" "Joo. Saat kyllä luvan näyttää hänelle mallia." "Ai koska oon vanhempi?" "Niin." "Fuck. No miten vaan, kiitos." Sanoin. Nousin ylös, vein tiskit tiskiin ja lähdin huoneeseeni. Laitoin huoneeni oven lukkoon sillä tuolilla ja menin istumaan sängylleni. Otin puhelimeni käteeni ja soitin Jiminille.

..
Puhelu
Jimin/Taehyung

"Mitäh...?"

"Miks sä huohotat?"

"E-Ei syytä. Ker-rro nyt vaan."

"Etkai sä oo sängys jonkun kaa?"

"N-No oon.....entä sittenh?"

"Ei jumalauta. Anyway mä saan puolpikkuveljen."

"Oikeesti?!"

I ain't good, to be yours [VALMIS]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें