Bileet

1.2K 67 26
                                    

Istuimme Jiminin sängyn päällä ja katsoimme elokuvaa. Huomasin Jiminin olemuksesta ettei hän ollut kauhean iloinen ja tiedän mistä, tai siis kenestä se johtuu. Yoongi oli koko ajan laittanut jotain viestiä hänelle tai yrittänyt soittaa, mutta Jimin ei ollut vastannut yhteenkään. Kuulin kun Jiminin puhelin alkoi soimaan taas. Jimin huokaisi ja vastasi siihen
..
Puhelu

"Kuule nyt vitun runkkari! Mä en jaksa sitä että sä soitat mulle koko ajan ja sanot ettet sä tarkottanut!"

"Ä-äiti? H-Hei......mitä nyt?"

"Se ei ollu tarkoitettu sulle, vaan yhel toisel. Anteeksi."

"Ei se oo tehnyt mitään. Ai niin muuten Tae jää meille yöksi."

"Joo joo. Heippa, oot rakas."

..
Jimin sulki puhelimensa ja hautasi kasvonsa tyynyyn. "Sanoiks sä sun äitii runkkariks?" Kysyin huvittuneena "Joo sanoin, vaikka se oli tarkotetto Min vitun Yoongille." "Oliks sun äiti vihanen?" "No arvaa. Sen oma poika sano sitä runkkariks, tottakai se oli vihanen." Aloin nauramaan ja Jimin heitti minua tyynyllä. "Yah! Ei oo hauskaa!" "On." Sanoin nauraen.

Time skip
Jimin vei astiat pois huoneestaan ja tuli takaisin "Mä meen käymään vessassa." Sanoin ja Jimin nyökkäsi. Nousin ylös Jiminin sängyn päältä ja lähdin alakertaan. No olisi yläkerrassakin vessa, mutta haluan käyttää alakerran vessaa...tietystä syystä, voitte jo varmaan arvata sen.

Laitoin vessan oven lukkoon. Katsoin itseäni peilistä ja ainut mitä näin itsessäni oli läskiä. Silmistäni alkoi valumaan kyyneleitä ja laitoin käteni suuni eteen. "Tee se." Ana kuiskasi. Mietin hetken aikaa, kunnes menin polvilleni vessanpöntön eteen, avasin sen kannen ja olin työntämässä sormeni kurkkuuni, mutta en pystynyt. "Mitä sä odotat? Tee se." "E-En mä p-pysty." "Haluatko sä olla laiha vai läski?" "L-Laiha." "Noni sit sun on pakko tehä se.". Nyökkäsin. Vedin syvään henkeä ja työnsin sormeni kurkkuuni ja oksensin aika nopeasti. "Hyvä sä teit sen." Tyttö hymyili. Nousin ylös ja pyyhin suupieleni, ja vedin vessan. Menin pesemään käsiäni ja huuhtelun suuni.

Menin takaisin Jiminin huoneeseen ja näin Jiminin istumassa sänkynsä päällä hymyilemässä. "No mikäs nyt noin hymyilyttää?" Kysyin ja Jimin säikähti "No Jin hyung laitto viestii että jossain on bileet ja meidät on kutsuttu." "Kenen bileet ne on?" "En mä tiedä. Jin hyung ei kertonut." "No mennäänkö me niihin?" "Tottakai me mennään. Ei sitä tiiä ehkä sä voit löytää sun elämän rakkauden sieltä tai sit se on vaan yhen illan juttu." "Mut mitä mä laitan päälle...ku en oikeen haluu mennä näis." "Me keksitään sulle kyl jotain." "No mitä sä laitat päälles?" "Mä ajattelin ärsyttää Yoongii ihan huvikseen. Niin mä laitan mustat minishortsit ja mustavalkoisen napapaidan." "Sä et niin kävele huomenna." "Ehkä en, no mut Yoongi oli mulkku mua kohtaan joten mä oon mulkku sitä kohtaan." "Mä ihmettelen teidän suhdetta." "No onhan se vähän outo, mut jaa. Nyt valkkaamaan niitä vaatteita." Jimin sanoi innoissaan ja nousi seisomaan, jonka jälkeen hän käveli vaatehuoneelleen.

"Tae." "Niin?" "Mä ajattelin että sulle sopis mustat farkut ja sit sellanen vaaleenruskee napapaita. Se ei oo kauheen lyhyt." "M-Mut mä oon liian läs-." "Sä oot laiha, usko. Mut ei sun oo pakko jos sä et haluu. Me voidaan kyl keksii jotain muuta." "Ei, kyl mä voin laittaa ne." "Ootko sä varma? Mä en halua että sä tunnet ittes epämukavaks siinä asussa." "En mä tunnekkaan. Jos sä laitat napapaidan, niin sit mäkin laitan." "No jos sä haluat. Sun ei oo oikeesti pakko laittaa sitä." "Joo joo."

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now