"Strippaa mulle,..."

669 45 31
                                    

Jungkookin näkökulma
Time skip
Pääsin alueelle. Menin yhden rakennuksen sisälle missä oli tunnetuimpia rikollisia ja jotain narkkareita....paikassa oli myös strippareita, jotka fr kulki melkeen alasti täällä, niinku jos pillu ja rinnat näky ni oli sit niin hyvä. No hyi helvetti. Joku huora tuli luokseni. "Oppaa miten voin auttaa sua? Tarviitko sylitanssin? Suihin oton? Strippi esityksen? Vai-." "Mä tarviin sut painumaan vittuun mun tieltä." "Tai mitä?" "No jos sä et lähe sä et saa munaa tänään mult." "Okei mä lähen." Muija sanoi ja lähti. No hyi, en varmaan pane tollasta, niinku karvatki ja kaikki. Saan kylmii väreit. Menin kyselemään eri tyypeiltä tietäisivätkö he missä Justin asuu. "Hei anteeks, mut tiiätkö sä mis Jung Justin asuu?" Kysyin baarimikolta. "En mä tiiä. Kysy tolta joka on noiden huorien ympäröimänä, mut sen voin sanoo et jos sä tolt jotain tietoo haluut tai haluut et se auttaa sua, niin sun pitää tehä sil joku palvelus, joka liittyy aina johonki seksuaaliseen." Baarimikko sanoi. "Okei. Kiitti vinkist." Sanoin ja lähdin kävelemään sitä miestä kohti. "Hei olis vähän asiaa." Sanoin ja mies kääntyi minua päin. "No kerro." "Mikä on Jung Justinin osote?" "Mikäs sun nimi on, poika?" "Jungkook. Sun?" "Seunghoon." "Okei. Se osote." "Miks sä haluut sen?" "Henkilökohtasista syistä, saanko sen?" "Joo, mut." "Mut mitä?" "Nääts sä ton tangon tuola?" Seunghoon kysyi ja osoitti yhtä tyhjää tankoa. "Joo nään. Mitä siitä?" "Strippaa mulle, niin mä kerron." "Fine. Et sit vittu kuseta mua." Sanoi. "En en." Mies sanoi. Kävelin vähän matkan päähän, kapusin lavan päälle ja aloin ottamaan vaatteitani pois, paitsi boksereitani. Aloin vain tekemään jotain, koska ei minulla ole kokemusta strippaamisesta....joten en ole kauhean hyvä. Kuulin kun jotkut alkoivat hurraamaan, mutta en välittänyt, pidin katseeni kokoajan Seunghoonissa. Mies virnuili minulle. Jostain alkoi silleen kivasti lentää rahaa, eli ilmeisesti mä oon ihan hyvä. En ois kyl ikinä kuvitellut et mä strippaisin, mut kaikkea sitä tekee rakkaan sa eteen, joten ei se haittaa. Musiikki loppui, joten lopetin ja kaikni alkoi taputtamaan. Nousin pois lavalta, otin vaatteet käteeni ja menin Seunghoonin luokse. "Noin. Nyt se osote." Sanoi. Mies virnisti "Tuu vähä lähemmäs." Hän sanoi ja menin lähemmäs. Mies otti boksereideni reuinasta kiinni ja laittoi sinne ison nipun rahaa ja niiden mukana paperilapun. "Siinä on, bunny." Hän sanoi vieläkin virnuillen. No ois ne rahat käteenki voinut antaa, no mut miten vaan, kaikil on oma tyyli. Kumarsin ja lähdin.


Menin clubin vessaan laittamaan vaatteeni päälle. Otin rahat ja paperilapun pois boksereistani ja laitoin ne housujeni tadkuun. Aloin pukemaan. Kun olin saanut vaatteet päälle, lähdin. Otin kännykkäni pois taskustani ja soitin Baekhyunille.

..
Puhelu
Baekhyun/Jungkook

"Moi."

"No saitkos selville mitään?"

"No mä sain jonkun paperilapun, mis on sen kusipään osote."

"Mitäs jouduit tekee sen eteen?"

"Oonko kaijuttimella?"

"Et ja Jimin sitä paitsi nukahti."

"Jouduin strippaa."

"Saitko paljonki rahaa?"

"Tää ei oo hauskaa! Ja joo sain. Mut se ei oo pää asia. Mulla on sen runkkarin osote ja me pystytään hakee Tae vittuun sieltä."

I ain't good, to be yours [VALMIS]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora