"Mä en mene sinne!!"

960 54 2
                                    

Avasin ulo-oven ja astuin eteiseen. Laitoin oven kiinni ja otin kekäni pois. Olin menossa huoneeseeni, mutta äitini pysäytyi minut. "Taehyung tule tänne." Käännyin äitiäni päin kysyvä ilme kasvoillani. "Mulla on sulle jotain kerrottavaa ja mun pitää esitellä sulle yks. Joten tule keittiöön." Äitini sanoi ja käveli keittiöön. Seurasin äitiäni keittiöön ja näin jonkun miehen istumassa pöydän ääressä. "Äiti kuka toi on?" Kysyin ja osoitin miestä. "Hänet minä halusinkin esitellä sinulle." "Onks se sun poikaystävä?" Kysyin "Ei. Hän on anorexia klinikalta tai mikä oli kaan." "Mitä se sit tekee täällä?" "Taehyung sinun äitisi soitti meille ja sanoi ettet sinä suostu syömään ja että painosi on laskenut, joten hän pyysi jos voisimme viedä sinut osastolle." "Ja mähän en minnekkään vitun osastolle mene! Mä syön ihan hyvin!! Ja entä sitten jos mun paino tippu vähän?! Mulle ei oo tapahtunut mitään!!" "Taehyung rauhoitu. Me haluamme vain auttaa sinua paranemaan." "Ei! Te haluutte vaan tehä musta läskin! Enkä mä halua olla läski!!" "Kuunt-." "En! Mä en ole menossa mihinkään!! Te ette voi pakottaa mua!!" "Se on omaksi parhaaksesi." "Mä en mene sinne!!" Huusin, jonka jälkeen lähdin laittamaan kenkiä jalkaan, ja lähdin ulos.

Juoksin läheiselle sillalle ja pysähdyin haukomaam henkeä. 'Miten äiti voi tehä mulle näin?' Mietin. Olin jatkamassa juoksemista, mutta kaaduin maahan ja huusin kivusta. Yritin nousta, mutta jalkani eivät suostuneet lähtemään liikkeelle. Menin makaamaan sillalle "Vittu!!" Huusin niin kovaa ku kurkusta lähti. Kuulin askeleita, mahtavaa nyt joku luulee että mä oon joku pummi tai jotain, ai että elämä on ihanaa. "Kato Tae. Mitä sä siinä teet?" Kuulin liiankin tutun äänen kysyvän ja kirosin itseni alimpaan helvettin. "Onks susta tullut kuuro vai kui et vastaa?" "M-Mun jalat ei s-suostu lähtee liik-kkeelle." "Tarviitko sä apua?" "Auttaisitko sä mua, vai?" Kysyin ja poika nyökkäsi. "Pystytkö sä nousee istumaan?" Nyökkäsin ja nousin istumaan. Poika menin eteeni kyykkyyn. Laitoin käteni hänen kaulan ympärille ja hän otti ranteistani kiinni, ja nousi ylös. Hän irrotti ottensa ranteistani ja otti kiinni minun reisistä ja nosti ylemmäs. "V-Voinkon mä tulla sun l-luo? Mä en h-halua mennä kotiin kaan." "No tota kyl se muuten kävis, mut mun frendit tulee käymään ja mä en haluu että ne tietää että mä oon sulle kiltti tai jotain. Käykö jos mä vien sut Jiminin luokse?" "Se riitelee Yoongin kaa. Mä voin olla jossain toisessa huoneessa sen aikaa. Mä osaan olla aika hiljaa." "Ihanko totta? Pitää kai testata joku päivä." "Pervo." "No mitä. Mä haluun olla varma että sä sit kans osaat olla hiljaa." "Miten vaan. Mut jos sä et halua mua sun luokse, niin vie mut Jinille." "Okei."

Time skip
Olimme melkein Jinin pihassa. "Voinko mä kysyy jotain?" Poika kysyi ja hymähdin vastaukseksi "Mitä sä painat?" "Oonko mä liian painava, vai? Anteeks mä...mä tota mä hyvitän tän sulle." "En mä sitä. Ku sä oot ihan helvetin kevyt." "M-Mä oon ihan normaalin p-painonen. Sä oot vaan liian v-vahva." Sanoin ja punastuin "Niin kai. No me ollaan perillä. Toimiiko sun jalat?" Poika kysyi ja laski minut alas selästään. Otin yhden askeleen ja jalkani suostuivat nyt liikkumaan. Menin ovelle ja pimpotin.

Oven ruli avaamaan Jin ja hänen hiukset olivat sekaisin, kaula oli täynnä tuoreita fritsuja ja rakkauspuremia, hänellä oli kylpytakki päällään. Hän ei kuitenkaan avannut ovea kunnolla, vain sen verran että hänen pää ja ylävartalo näkyi. "Hyung?" "M-Moi T-Tae ja....k-kookie." "Onks kaikki hyvin?" Kysyin "K-Kaikki on hyvin. M-Mitäh....te t-teette täällä?" Käänsin katseeni Jungkookiin joka virnuili. Käännyin takaisin Jiniin, mutta laskin sitten katseeni alas....ja näin jotain valkoista nestettä eteisen lattialla. Punastuin ja käänsin katseeni nopeasti Jiniin "H-Hyung.....sun lattialla on jotain." "Tae ehkä me vaan mennään mun luo ja jätetään NamJin rauhaan." Jungkook sanoi nauraen. "E-Ei ei...m-me ollaan kohta valmiita, hetki v-vielä. Ä-Älkää lähtekö mihinkään." Jin sulki oven.

Hetken päästä
Jin avasi ulko-oven tällä kertaa kokonaan. "Noin. Nyt mitä asiaa?" "Voinko m-mä jäädä yöks? En haluu m-mennä kotiin." Sanoin "Joo tottakai sä voit." Jin väisti jotta pääsen sisälle, mutta pysähdyin "Mä siivosin sen. Ei siinä enää mitään oo." Jin sanoi minulle ja menin sisälle. NamJoon antoi pusun Jinille ja lähti sitten Jungkookin kanssa. Jin sulki oven ja me menimme olohuoneeseen. "Kui sä et halunnut mennä kotiin?" "Koska äidil oli jotain seuraa, kyl sä tiiät." Valehtelin "Aa okei. No mut kiva et tulit, mä olin kuolemas tylsyyteen. Katotaan jotain elokuvii ja syödään kaikkee hyvää, miltä kuulostaa?" "H-Hyvältä." "Hyvä. Mä meen hakee meille jotain syötävää keittiöstä ja sit voidaan valkkaa joku elokuva yhdessä." "Okei." Jin lähti keittiöön.

Otin kännykkäni käteeni ja laitoin Jiminille viesti että miten meni Yoongin kanssa.
..
Vieti
Jimin/Taehyung

Miten meni?

Hyvin, kai. Me pidetään vähän taukoo.

Ette kuitenkaan eronnut

Ei. Missä sä oot muuten? Sä vaan lähit yhtäkkii

Mä oon Jinin luona. En mä halunnut jäädä häiritsemään teitä

Et sä häirinnykkään. Mut me nähääm varmaan huomen koulus?

Juu

..
Sammutin puhelimeni ja Jin istuikin jo vieressäni. "No mitä katotaan?" Kysyin "En tiiä. Käyks joku draama?" Jin kysyi ja nyökkäsin.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora