Velkoja?

782 48 7
                                    

Jungkookin näkökulma
Makasin sängylläni ja tuijotin kattoa. Mitä helvettiä mä menin tekemään. Yoongi on varmaan hakattu ihan paskaks kotona. Voi vittu. Ehkä mun pitää soittaa sille. Otin puhelimeni käteeni ja etsin Yoongin numeron ja soitin hänelle.

..
Puhelu
Yoongi/Jungkook

"Mitä sä haluut?!"

"Miten sun vanhemmat reagoi?"

"Mitäs luulet?! Tottakai ne oli tosi ilosii että niiden pojasta on porno video netissä! No ei vittu ollut! Saatana mä olin ihan varma et faija tappaa mut! Miks sä et voinut kertoa totuuttaa sun vanhemmille?!"

"Mitä kerroit sun vanhemmille? Kerroitko sä totuuden?"

"Ei sillä oo mitään väliä, olisinko mä kertonut totuuden vai en! Ei niitä kiinnosta! Mut en kertonut!"

"Noni. Löiks sun isä sua?"

"No vittu arvaa!"

"Mä oon oikeesti pahoillani. Mut en mä halunnut meidän opettajalle vaikeuksia."

"Niin ja just ton takia mun vanhemmat luulee että musta tulee joku likanen huora! Sun takia mä joudun vittu varmaan asuu mun frendien nurkis kaks viikkoo!! Vaan sen takia että mun porukat häpee mua!"

"Mä sanoin jo että mä oon pahoillani."

"Luuletko sä että toi riittää hyvittämään tän! Mun purukat kertoo meidän koko suvulle, että niiden poika on vittu huora!!"

"Hyung rauhotu. Mä korvaan tän sulle, mä lupaan."

"Ja miten sä sen ajattelit tehä?!"

"Mä hommaan sen open vankilaan, okei?"

"O-Okei."

..
Yoongi lopetti puhelun. Miten hitossa mä saan sen vankilaan. Ei mulla oo mitään todisteita että se kuvas meitä. Ajattelin. Laitoin käteni silmilleni. Kuulin kun joku koputti huoneeni oveen ja sitten se avattiin. "Mitä asiaa?" Kysyin. En edes tiedä ketä tuli huoneeseeni. Henkilö tuli istumaan sänkyni reunalle. "Kulta." Äitini sanoi "No mitä? Jos tulit haukkuu mua siit videost?" "En tullut. Mä haluun kysyy sulta jotain." "No?" "Kuvasitteko te oikeesti sen videon?" "Mähän kerroin jo." "Jungkook kerro. Ettete sitä oikeesti kuvannut, vai?" Äitini sanoi "Ette kai?" "No...  mitä sä teet jos mä kerron yhen jutun?" "Se riippuu." "Okei. Ei me sitä oikeesti kuvattu." Sanoin ja nousin istumaan. "Luojan kiitos. Mä olin melkeen saamas sydänkohtauksen. Ketä kuvas sen?" "En mä tiedä." "Kookie oikeesti? Ei sun tarvii puolustaa sitä tyyppiä. Ilmotetaan poliisille." "Mä en tiedä ketä sen kuvas, okei?" Sanoin ja kuulin kun äitini huokaisi. "Onks isä viel vihanen mul?" "Ei." "Okei. Mä meen käymään yhen frendin luona." "Mm. Muuten." "Niin?" "Oliko se sun poikaystävä joka oli siinä videossa? Se oli aika söpö, mitä mä siitä näin." "Öööh....tota se oli mun frendi. Se oli vaan sellanen känni pano, ei me seurustella." "No ketä sun poikaystävä on?" "Taehyung. Mut älä kerro sille siitä videosta, jooko?" "No hyvä on. Mutta olisi parempi jos hän tietäisi." "Ei. Tae jättäis mut heti, enkä mä halua että se jättää mua." "Mmm."

Taehyungin näkökulma
Jimin oli nukahtanut jo. Nousin ylös sängystäni ja menin alakertaan. Menin eteiseen laittamaan kenkiä jalkaan ja lähdin ulos.

Time skip
Kävelin läheisessä puistossa. Kiroan itseäni kun en ottanut takkia mukaan. Mä jäädyn tänne "Hei!" Kuulin humaltuneen äänen huutavan takaani. Jatkoin matkaani ja kiristin tahtiani. "Hei poju älähän karkaa!" Kuulin kun he kiristivät tahtiaan myös. Aloin juoksemaan "J-Jättäkää mut rauhaan!" Huusin ja tunsin kun joku otti ranteestani kiinni. "P-Päästä irti!" "Hei mitäs mietit? Saisko täst hyvät rahat?" "Varmasti. Tai sil on hyvä perse ja kapee lantio. Kyl tästä nyt ainakin jotain pari miljoonaa saa." "E-Ei! Päästäkää mut menee!" "Oo hiljaa." Mies sanoi ja he lähtivät kävelemään jonnekin, raahaten minut mukanaan. "Päästä irti! Saatanan juoppo!" "Nyt se nätti naama umpee!"

"Jättäkää mun poikaystävä rauhaan!" Kuulin Jungkookin huutavan. Miehet pysähtyivät ja kääntyivät ääntä kohti. "Katos katos katos, kukas se siinä on? Ihan itse Jeon Jungkook." "Turpa kiinni Max!" "Onks tää poika sun?" Toinen miehistä kysyi "Joo, on se." Jungkook vastasi. "Ja mä haluisin mun miehen takasin." Jungkook jatkoi "Maksa eka velkas. Jos sä et maksa, niin me taidetaan tehä rahaa, tän pojan avulla." "Mä oon jo maksanut!" "Siitä puuttui pari sataa!" "P-Pari sataa?! Ei mulla oo sellasii rahoja!" "No sit sä et tuu näkee sun poikaystävää pitkään aikaan." "Miks te ette voi jättää Taeta rauhaan?! Tää on mun ja teidän välinen asia, joten älkää vetäkö Taehyungia tähän mukaan!" "Sä et taida vieläkään tietää miten alamailmassa toimitaan." "Tiedän. Mut silti!" "No jos sä haluut tän pojun takas, niin tuu hakee." Max sanoi.

Jungkook alkoi virnuilemaan. "Mitä vittua sä siinä virnuilet?!" Yksi pummeista huusi. Jungkook juoksi yhtä miestä kohti ja löi häntä nyrkillä naamaan, jolloin toinen jätkä -joka piti minusta kiinni- niin löi Jungkookia nyrkillä kylkeen. Tipahdin polvilleni maahan. "L-Lopettakaa!!" Huusin.

Time skip
Miehet lähtivät ja Jungkook tuli minun luokse. "Ootko kunnossa?" Jungkook kysyi. Nousin ylös ja halasin Jungkookia. "O-Oon mä nyt ku sä oot siinä." Sanoin. Erkaannuin halista ja otin Jungkookin kasvot käsiini. "A-Anteeks. Mun taki s-sut hakattiin. Ei kai sua s-satu mihinkään?" "Baby mä oon kunnossa. Eikä sun tarvii pyytää anteeks." "Mulla on syylinen olo, että suhun sattus mun takia." "Mä suojelin sua. Eikä mua sattunut paljoon, pää asia että suhun ei satu." Jungkook sanoi ja pussasi minua otsaan. "Onks sul kylmä?" Jungkook kysyi "E-Ei." Sanoin. Jungkook otti takkinsa pois ja laittoi sen minun päälle. "Ei sun o-ois tarvinnut. Nyt sul tulee k-kylmä." "Ei sillä oo väliä. Mä en halua että sä jäädyt." Jungkook sanoi "No lähetään takas päin. Mä saatan sut." Hän jatkoi ja lähti kävelemään. Olin seuraamassa häntä, mutta jalkani eivät suostuneet lähtemään liikkeelle. Jungkook pysähtyi ja kääntyi minuun "Mikä on? Kui sä et tuu?" "M-Mun jalat." "Eiks ne suostu taaskaan lähtee liikkeelle?" "E-Ei. Anteeks." "Sun ei tarvii pyytää anteeks. Et sä voi sille mitään." Jungkook käveli luokseni ja kääntyi selkä minuun päin. "Tuu reppariin." "M-Mut mä paina  l-liikaa. Et sä j-jaksa k-kantaa mua." "Hiljaa. Sä oot höyhenen kevyt, nyt tuu."

Hyppädin Jungkookin selkään ja hän otti reisistäni kiinni. Kiedoin käteni hänen kaulan ympärille ja hän lähti kävelemään kotiani kohti.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now