Elokuva

499 37 10
                                    

Jungkookin näkökulma
Etsisin Jennietä kaikkialta, mutta en löytänyt häntä. Näin kun Kai tuli ulos pukkarista, joten menin hänen luokse. "Kai." Sanoin "Kato mitä hintti." "Hauskaa. Missä sun siskos on." "Kui?" "Ois vähän asiaa sil." "Aha. No en tiiä. Se lähti Irenen, Lisan ja Na-yeonin kaa jonnekin." "Mahtavaa." "Mitä asiaa sul oli sil?" "Haluun vaan kysyy et miks se käski Na-yeonin valehtelemaan Taelle." "Mistä?" "No et mä muka olisin raiskannut Na-yeonin, vaikka en oo. Etkö sä ollut paikkalla koko ajan?" "Olin." "Noni sä voit todistaa ettei se ollut totta." "Ja miks mä niin tekisin?" "Koska ollaan frendei....tai me oltiin." "Just miten vaan. No mut ois se aika paskaa joutuu vankilaan jostain mitä ei oo tehnyt. Siis jos joku ope nyt sattuis kuulemaan tästä, niin ne ilmottais poliisille." "Niin, joten autatko?" "Joo. Vaiks en sust tykkää niin kyl mä autan." "Kiitti. Tää merkkaa mul tosi paljon." Sanoin ja kumarsin. "Saat kyl tehä joskus vastapalveluksen." "Joo joo."

Yoongin näkökulma
Vituttaa ja ihan helvetisti. Tosin on täs silleen hyviiki puolii. Mun ei tarvii liikkuu mihinkää ja mun ei tarvii nähä muit vankei....joten on täs kai jotain hyvääkin. Sitä en vaan tajuu, et miks mä tänne jouduin ku ei mul mitään puukkoo ollut....taino oli ku mä otin sen silt yhelt, mut silti...pointtina on se etten mä mitään salakuljettanut, vaan mut lavastettiin, mut eihän noi vitun donitsiperseet mitään usko, ei ainakaan mua.....no en kyl silleen ihmettele. Huono puoli täs on se ettei kukaan mun frendeist pääse tapaa mua, hää vittu. No kai mä sit tuijotan tota vitun seinää tai nukun, ei oo muutakaan tekemistä.

Taehyungin näkökulma
Olimme ostaneet jotain uusia vaatteita ja olimme nyt syömässä. En ole saanut koko päiväni niitä asioita pois päästäni. Haluaisin uskoa Jungkookia...mutta sitten taas hän on valehdellut minulle ja toisaalta haluaisin uskoa myös Na-yeonia....hän ei ole koskaan valehdellut minulle....pää räjähtää kohta. "Tae kaikki hyvin?" Jimin kysyi "Joo....mietin vaan vähän kaikkee." Vastasin. "Okei." "Mmm." "Hei jätkät." Jisoon sanoi "Niin?" Kysyimme Jiminin kanssa. "Pitäiskö mennä uimaan tänään?" Jisoon kysyi "No mä tulisin muuten, mut ei näil jaloil paljoon uida." Jimin sanoi ja laski katseensa alas. "Anteeks Jimin mä en muistanut. Oon pahoillani." Jisoon sanoi, nousi ylös ja meni halaamaan Jiminiä. "Ei se mitään." Jimin sanoi. "No keksitään jotain muuta tekemistä, jotain mihin kaikki voi osallistua." Rose sanoi ja me kaikki nyökkäsimme. "Mitään ehdotuksia?" Rose kysyi "Ei oikeen." Vastasimme kaikki yhteen ääneen. "Tää onki vaikeempaa kun mä kuvittelin." Rose sanoi ja huokaisi. "E-Ei mun tarvii osallistuu. Te voitte mennä kolmestaan." Jimin sanoi. "No ei me nyt sua jätetä yksin." Sanoin. "Ei niin." Tytöt sanoivat. "Mä vaan hidastan teitä ja estän teitä tekemästä jotain. Oon vaan taakkana teille." Jimin sanoi. "Etkä oo." Sanoin ja halasin Jiminiä. "Nyt mä keksin mitä tehään." Jisoon sanoi. "No?" Rose kysyi "Mennään elokuviin, siel on tulos uus elokuva." Jidoon sanoi. "Ei kai se oo kauhu?" Kysyin "Ei. Se on joku romanssi." Jisoon vastasi. "No mennään." Jimin sanoi. Nousimme ylös, autoin Jiminiä ja sitten me lähdimme kävelemään elokuvateatteria päin.

Jungkookin näkökulma
Yritin soittaa Taehyungille, mutta hän ei vastannut. Enkä myöskään löytänyt häntä koulusta. Minne hittoon se on mennyt? Yritin soittaa Jiminille, mutta hänkään ei vastannut. Hain reppuni lokerosta ja kypäräni. Lähdin ulos, laitoin kypärän päähän, menin moottoripyöräni kyytinn, käynnistin sen ja lähdin ajamana Taehyungille päin. Jos hän meni kotiin.

Pysäköin moottoripyöräni tien sivuun, nousin pois sen kyydistä ja kävelin ulko-ovelle. Pimpotin ja joku mies tuli avaamaan. "Ööö onks Tae täällä?" Kysyin. "Kuka sä oot?" Mies kysyi "Taen poikaystävä. Jeon Jungkook.." "Aha. Tuttu nimi." "Ja sä oot?" "Lee Taemin." Mies sanoi. Voi vittu, kyttä. Mahtavaa. "Niin onks Tae täällä?" Kysyin uudestaan. "Ei. Eiks teil oo kouluu?" "Tota mul on hyppytunti..." Valehtelin. En nyt tietenkään poliisin edessä ala kertomaan että lintsaan. "Ahaa. Ja minkäs ikänen sä oot?" "15.." "Okei." Taemin sanoi. "Heippa." Sanoin. Taemin sulki oven ja minä lähdin moottoripyörälleni päin. Menin sen kyytiin, käynnistin sen ja lähdin ajamaan keskustaa päin. Jos Taehyung olisi sielä. Tosin ekaks mä heitän repun himaan. Ajoin kotin pihaan, parkkeerasin moottoripyörän pihaamme, nousin pois sen kyydistä ja kävin nopeasti heittämässä reppuni eteiseen. Suljin ulko-oven, menin takaisin moottoripylrän luokkse, käynnistin sen ja lähdin ajamaan keskustaan.

1h myöhemmin
Taehyungin näkökulma
Tulimme elokuvateatterista pois ja heitimme roskat läheiseen roskikseen. "Hei mun pitää lähtee. Sopisin Hoseokin kaa et mä oon sen kaa myöhemmin." Jisoon sanoi ja halasi meitä kaikkia. "No nähää huomen." Sanoimme ja vilkutimme Jisoonille. Hän vilkutti takaisin ja lähti. "Mitä sit?" Kysyin. "Mun pitää kans alkaa lähtee, ettei porukat huolestu." Rose sanoi. "Okei. Näkyillään. Heippa." Sanoin ja halasin tyttöä. Rose ja minä erkaannuimme halista. Rose kumartui alemmas ja halasi Jiminiä, jonka jälkeen hän lähti. "No Jimin millon sun pitää lähtee?" Kysyin. "En tiiä. Entä sun?" "En tiiä." Vastasin. Kävelimme...taino minä kävelin ja Jimin rullasi pyörätuolilla, no mut kuitenkin. Kiertelimme vähän kaikkialla. Tunsin kun joku otti ranteestani kiinni, jolloin pelästyin ja riuhtaisin käteni irti. Käännyin henkilöä päin ja näin Jungkookin. "Sori. Pelästytinkö?" Nuorempi poika kysyi. "Et sä paljoon. Oliks jotain asiaakin?" Kysyin. "Tota mä taidan lähtee himaan, niin saatte puhuu rauhas." Jimin sanoi ja lähti. "Uskot sä et mä en raiskannut Na-yeonia?" Jungkook kysyi. "Mä....Mä en tiedä mitä uskoo. Sä oot valehdellut mulle ja Na-yeon ei oo ikinä valehdellut mulle..." "Joten sä uskot sitä enemmän ku sun poikaystävää, vai?" Jungkook kysyi ja hän kuulosti jotenkin vihaiselta. "Oots sä nyt jotenki vihanen, koska mä en pysty luottaa suhun?" Kysyin ärsyyntyneenä ja laitoin käteni puuskaan. "Kiva sä et edes luota muhun." "Haluutko sä oikeesti alkaa tappelee julkisesti?" "No en." "Sitä vähän minäkin." "Korjaa toi sun asentees." "Älä kerro mul mitä tehdä ja mitä ei. Sä et määrää mua." "Et nyt alottais tota." "No en niin, jos sä et yrittäis kontrolloida mua." "Mä en yritä kontro-." "No yrität. Mun muka täs pitäis korjata mun asenne vaiks sun asentees on tässä se joka pitäis korjata." "Kato nyt kuka yrittää alottaa riitaa." "Ai tää on mun vika?" "Sanoinko niin?" "Mä en just nyt jaksa sua." Sanoin. Käännyin selkä Jungkookia päin ja lähdin kävelemään pois kauppakeskuksesta. Kuulin nopeita askeleita takanani, joten lähdin juoksemaan. En jaksa puhua Jungkookin kanssa juuri nyt. Pääsin ulos ja jatkoin juoksemista.

Kun pääsin kauas keskustasta, lopetin juoksemisen ja aloin kävelemään. En kuullut askeleita enää, joten ehkä Jungkook luovutti. Katsoin taakseni, mutta en nähnyt häntä. Huokaisin ja käänsin pääni eteen päin, jolloin vitun moottoripyörä ajoi eteeni ja pysähtyi, ja kukapa muunkaan oli kyydissä kuin itse Jeon helvetin Jungkook. "Ootko sä hullu?! Sä melkeen ajoit mun päältä!" Huusin. "Hyppää kyytiin." Sain vastaukseksi. "En. Mä oon väsynyt ja haluun kotiin." "Mä vien sut. Hyppää kyytiin." "Mä sanoin että en." Sanoin ja olin kieetämässä moottoripyörän, mutta Jungkook otti ranteestani kiinni. "Mä sanoin hyppää kyytiin." Jungkook käski, korottaen vähän ääntään. Riuhtaisin itseni irti hänen otteesta ja otin kypärän hänen kädestä. Laitoin kypärän päähäni, menin hänen taakse, kiedoin käteni Jungkookin ympärille ja hän lähti ajamaan. 
_________________________________________

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now