"Mee pois!"

973 61 7
                                    

Istuin vieläkin ruokalassa Baekhyunin ja Yoonhin kanssa. "Bro sun pitää vähän skarpata sun miehen kaa. Ei mee hyvin nyt teillä." "Aijaa vai. Minkäs mä sille voin että Jimin suuttuu helposti." "Se voi johtua siitä että sä oot valehdellut sille ja pettänyt sitä." Sanoin ja Yoongi käänsi katseensa minuun "Mä oon pyytänyt siltä sata kertaa anteeks, mut se ei näköjään riitä. Mitä Jimin sit muka haluu enemmän?" "Rakkauta. Anna sille rakkautta ja se antaa sulle anteeks." Vastasin Yoongille "Sitähän mä oon tehnyt. Ei toimi." "Sun pitää näyttää Jiminille että sä välität siitä ja että sä rakastat sitä. Ihan sama miten sä sen teet mut silti." "Okei. Kiitti Tae oot paras." Yoongi sanoi ja oli lähtemässä "Hei! Entä mä sitten?!" Baekhyun valitti "No sä oot parhain. Näkyillään." Yoongi lähti. "Pitäiakö meidänki alkaa lähtee? Tunti alkaa kohta." Sanoin ja Baekhyun nyökkäsi. Veimme tarjottimet pois ja lähdimme käytävälle. Baekhyun menin liikuntasaliin ja minä menin hakemaan liikunta vaatteitani.

Menin pukkariin ja se oli tyhjä, hyvä. Otin hupparini pois ja juuri silloin joku astui pukkariin. Käännyin ove päin ja näin Jungkookin. "Moi Tae." Jungkook sanoi ja sulki oven. Yritin peittää vartaloani hupparillani. "Mitä sä yrität piillotella? Et sä oo tyttö, niin sun ei tarvii peittää sun rintakehää, ollaan poikii molemmat." "Ihan s-sama." Sanoin. Jungkook otti paitansa pois ja katseeni kiinnityi hänen vatsalihaksiin. En tajunnut että jäin tuijottamaan, kunne kuulin Jungkookin naurahtavan "Tykkäät mitä näet, vai?" "H-Häh. Mitä e-en mä...t-tai siis." "Mä tiiän että mä oon kuuma. No etkö sä aijo vaihtaa sun vaatteita?" "A-Aijon mä, h-heti kun sä l-lähdet." "Mun pitää vaihtaa viel housut. Enkä mä sua tuijota jos sä vaihdat vaatteita." "N-Niin varmaan." "Siis tietenkään ellet sä haluu?" Jungkook kysyi ja virnisti. Hän alkoi avaamaan vyötään ja sen jälkeen housujen nappia ja vetoketjua. Käänsin katseeni pois ja ajattelin että jos olen nopea hän ei huomaisi vartaloani.

Otin yhden ison paidan käteeni ja laitoin hupparin reppuni, jonka jälkeen olin laittamassa paidan päälleni, mutta ne olivatkin housut. Vittu vittu saatana perkele!!!. Käänsin katseeni Jungkookiin ja hän tuijotti minua. "Eikö sun p-pitäis mennä j-jo?" "Noniin Kim mitä sä piilottelet?" "E-En mä mitään." Sanoin ja katsoin lattiaa. Tunsin kun minut tönäistiin seinää päin ja minun ranteet painettiin aika kovaa seinää vasten. Jousut tippuivat käsistäni ja nyt minulle ei ole mitään mikä peittäisi vartaloni. Jungkook katsoi minuanpäästä varpaisiin ja virnisti. "Pakko myöntää että sä oot hyvän näkönen." "J-Jungkook päästä i-irti. M-Meillä on t-tunti m-meneillään." "Kyl ne voi odottaa viel hetken." "O-Oikeesti päästä i-irti." "Miks? Mikä kiire sulla on?" "M-Mulla on huono o-olo." "Okei?" "Joten p-päästä irti." Jungkook päästi irti minusta ja minä juoksin vessaan, ja luulin laittaneeni oven kiinni ja lukkoon, mutta en sit ilmeisesti. Aloin oksentamaan ja minun mahaan sattui, en tiedä mikä minua vaivaa.

Kuulin kun vessan ovi narahti. Käännyin ovensuulle päin ja näin Jungkookin seisomassa siinä. "Sä oot ihan helvetin laiha!" "E-Enkä oo! J-Ja mitä sä teet täällä?! Mee pois!" Huusin. Jungkook tuli minun luokse. Hän otti vessapaperia ja pyyhki suupieleni, jo ka jälkeen hän halasi minua. Aloin itkemään ja painoin pääni Jungkookin olkapäätä vasten. "Anteeks Tae ihan kaikesta. Anteeks että me kiusattiin sua." "E-Ei se haittaa." "Haittaa. Meidän takia sä näännytät itteäs, vaikka sun ei tarvitsis. Sä oot kaunis, eikä sun tarvii laihduttaa." "K-Kooki kyl mun t-tarvii. Te autoitte mua y-ymmärtämään että m-mun pitää laihduttaa, että musta voi tulla kaunis." "Ei. Ei me sitä niin tarkotettu. Anteeks ihan hirveesti kaikesta." Jungkook sanoi minulle. Vaikka olen häntä vanhempi, tunnen itseni niin pieneksi hänen sylissä. Kuulin kun pukuhuoneen ovi avautui ja sitten kuulin valmentajamme äänen. "Jeon! Kim!" "J-Jungkook me ollaan k-kusessa." Kuiskasin. Jungkook erkaantui halista ja nousi seisomaan eteeni. Hän otti paitansa pois ja heitti sen minun päälle, ja juuri silloin valmentajamme tuli vessaan ja varmaan ihan helvetin väärän kuvan tästä. Minä olin polvillani lattialla ja katsoin Jungkookia, ja Jungkook oli edessäni seisomassa ilman paitaa. "Mitä te kaks yritätte. Koulu ei oo paikka missä otetaan suihin toisilta! Jättäkää se jommankumnan teidän luokse! Ja koska kumpikaan teistä ei tullut tunnille vaan päätitte harrastaa seksiä vessassa, niin rehtorille molemmat!" "Ei me oltu tekemäs mitään." Jungkook sanoi "Rehtorille!"

Time skip
Istuimme rehtorin kansliassa ja hän katsoi minua yllättyneenä. "Jeon tämä on jo viides kerta tällä viikolla, mikä on selityksesi nyt?" "Herra Jung me emme olleet edes tekemässä mitään. Ku siis Taehyungin vaihto vaatteita, mut sit sil tuli huono olo ja se ei ehtinyt laittaa paitaa päälle. Sit mä menin kattoo että sillä on kaikki hyvin. No sit Taehyung sano että sillä on kylmä, niin mä annoin sille mun paidan." Jungkook puhui muuten totta paitse sen että minulle muka tuli kylmä, eikä tullut! "Kim onko tämä totta?" "O-On." "Hyvä on. Pääsette tälläkertaa helpolla. Nyt poistukaa." Nousimme ylös tuoleilta, kumarsimme ja lähdimme käytävään.

"Vitsin valehtelia." Sanoin Jungkookille "No mitä?" "En mä sanonut että mulla oli kylmä." "Mä tiiän, mut silti. Kui sä et kertonut että sulla on syömishäiriö?" "M-Miten niin mulla on?" "No sä oot sairaan laiha." "Enkä oo. Se on mun geeneissä, kaikki mun sukulaisetkin on näin laihoja." "Eikä oo. Sano vaan suoraan että aulla on syömishäiriö." "Nokun ei ole! Mä oon ihan kunnossa!" "Niin niin. Selitä sit miks sun kaikki luut paistaa läpi?" "Mä sanoin että se johtuu-." "Vitut se mitään geeneitä johtuu. Sä näännytät itteäs, myönnä!" "En!" Huusin ja lähdin kävelemään koulun ulko-ovia päin. Aion lähteä kotiin, en kestä enää Jungkookia. Hän varmaan kertoo koko koululle.....
______________________________________

Sori et nää jotkut osat on tylsii.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now