Yllätys

521 38 10
                                    

Heräsin siihen kun joku valo osui silmiini. Avasin silmäni ja näin äitini ottamassa kuvia minusta ja Jungkookista. "Äiti mitä vittua?" Kuiskasin "No anteeks. Mut te ootte niin söpöjä kun te nukutte. Niin oli pakko ottaa kuva ja ikuistaa se." "Joo joo. Mee nyt hittoon siitä, mä haluun nukkuu." "Et sä enää voi nukkuu. Kellon on jo paljon ja mulla on sulle kerrottavaa." "No kerro." "Tuu keittiöön mun kaa." Äitini sanoi ja lähti kävelemään keittiöön. Siirsin Jungkookin käden pois vyötäröltäni, nousin ylös ja lähdin keittiöön.

"No mitä?" Kysyin. Äiti ei sanonut mitään vaan antoi minulle raskaustestin. Katsoin äitiäni kysyvällä ilmeellä ja siirsin sitten katseeni testiin kädessäni. Käänsin testin ja katsoin tulokset.............se oli POSITIIVINEN?!
"Eiks ookki kivaa sä saat pikkuveljen- tai siskon." Äitini sanoi hymyillen. "Taemin on varmaan tän vitun otuksen isä? Eikö?" Kysyin vihaisesti. "Tietenkin on. Eks sä oo ilonen?" "No mitä lottoat?! Mä en halua toista rääkyvää räkäpalloa mun elämään!! Ekaks sä niinku unohdat isän ja hankit jonku vitun kytän ittelles, jolla on viel kakara! Ja nyt se pani sut paksuks! Yritätkö sä tahallaan satuttaa mua ja tuhota mun elämän?! Häh?!" "Taehyung enhän mä sua yritä satuttaa. Mä haluan että sä pystyisit liikkumaan eteen päin ja aloittamaan alusta sun elämän. Taeminin ja näin lasten kanssa." "Ei! Mä en hyväksy tätä! Mä olisin voinut yrittää hyväksyä Taeminin ja Alexin mut toinen lapsi on liikaa!! Mä en voi yrittää hyväksyä enää tätä!" "Tae ku-." "Lopeta se lässyttäminen!!!" Huusin.

"Baby kaikki hyvin?" Kuulin Jungkookin kysyvän ja pian tunsinkin nuoremman kädet lantiollani. "Ei ole! Mennään sittenki vaan sun luokse, ei tääl voi asua!" Huusin. Irrotin Jungkookin otteen lantioltani ja lähdin huoneeseeni. Kuulin kun äitini alkoi itkemään ja Jungkook yritti lohduttaa häntä tai jotain. Paiskasin huoneeni oven kiinni ja menin etsimään jotain reppua mihin saan tavarani. Löysin jonkun repun vaatekaapistani, joten otin sen ja laitoin sänkyni päälle. Menin hakemaan vaatteitani, en tarvitse niitä paljoa, koska ainahan voin lainata omalta poikaystävältä. Laitoin vaatteet reppuun ja menin hakemaan vessasta dödön, hammasharjan ja kasvohoito tuotteet. Laitoin nekin reppuuni ja menin etsimään sitten laturiani. Huoneeni ovi avautui, mutta ei minua kiinnostanut. Irrotin laturini pistokkeesta ja kun käännyin reppuani päin, näin kaikki tavarani sänkyni päällä ja näin myös Jungkookin seisomassa sänkyni vieressä kädet puuskassa. Loin poikaan kysyvän katseen ja ylimielisen. Kävelin repulleni ja aloin laittamaan tavaroita takaisin, kunnes Jungkook otti kovakouraisesti ranteestani kiinni. "Päästä irti." Sanoin. "Heti kun sä lopetat ton pakkaamisen." Jungkook sanoi. Käännyin poikaa päin ja yritin riuhtoa itseäni irti hänen otteesta, mutta se tuli tiukemmaksi. "Sä satutat mua, joten päästä irti!" Huusin. "Taehyung sä teit tosi rumasti sun äidilles! Tajuatko sä että se satuttaa häntä!" "Mua ei kiinnosta!" "Taehyung!" "Päästä nyt vittu irti!"

Jungkook tiukensi otettaan ranteeni ympärillä. Olin varma että ranteeseeni tulee mustelmia.  "M-Mua sattuu. P-Päästä i-irti." Sanoin itkuisella äänellä, mutta Jungkook ei päästänyt irti vaan hellitti otettaan. Yritin irrottaa itaeni hänen otteesta, mutta se tuli taas tiukemmaksi. "Aih~" Sanoin ja huomasin kun nuoremman poskille nousi hento puna. Aloin virnuilemaan ja menin lähemmäs Jungkookia. Varvistin ja menin lähemmäs Jungkookin korvaa. "J-Jungkookah~ ah~ ko-ovempaa~" Sanoin. Tunsin kun Jungkookin ote alkoi heltyä ranteeni ympäriltä. "B-Baby onks ka-aikki hyvin?" "Daddy se ah tun-ntuu niin hyvältä~" Sanoin. Kun Jungkookin ote oli kokonaan hävinnyt ranteeltani. Menin kauemmas, heitin tavarani reppuuni. "Saiik bitch." Sanoin ja lähdin huoneestani. "Taehyung!! Toi oli luovuttajan liike!!" Kuulin Jungkookin huutavan. Menin laittamana kenkiä jalkaani, mutta kun avasin ulko-oven, näin Jungkookin seisomassa siinä edesä. "M-Miten sä..?" "Ikkunasta. Nyt koska sä aiheutit mun alakerran heräämisen, sä myös autat sen rauhottumaan, vai miten on tiikeri?" "Kiimanen." "Niin oonki, ja sä oot se syypää siihen. Nyt juokse yläkertaan ja valmistele persees, koska mä en aio olla hellä." "Ai sä luulet että mä oon bottom, no sit sä oot väärässä baby bunny." "Se nähään sit ku sä huudat mun nimee." "Tai sit ku sä vaikerrat mun alla." Sanoin ja virnistin. Otin kenkäni pois ja olin kävelemässä pois eteisestä, mutta Jungkook nappasi minut syliinsä.

Jungkook kantoi minut huoneeseeni. Hän laittoi huoneeni oven kiinni jalallaan ja heitti minut sängylle. Nousin istumaan ja otin reppuni pois selästäni. Heitin reppuni lattialle. Jungkook konttasi päälleni ja suuteli minua. Laitoin käteni Jungkookin niskan taakse syventääkseni suudelmaa. Jungkook erkaantui suudelmasta hapenpuutteen takia. "Vittu sä oot kaunis." Jungkook sanoi ja kävi sitten kaulani kimppuun. Otin käteni pois Jungkookin niskan takaa ja aloin avaamaan housujani. Sain avattua housujeni napin ja vetoketjun, jonka jälkeen laskin ne alas. Jungkook nosti päänsä pois kaulaltani ja katsoi sinne missä käteni olivat. "Oho joku on kovana." Jungkook sanoi ja nosti katseensa sitten minua päin. "Samaa vois sanoa sulle." Sanoin ja virnistin. Otin Jungkookin kasvot kämmenieni väliin ja suutelin häntä. Jungkook laittoi kätensä boksereiheni ja alkoi liikuttamaan kättään. Erkaannuin suudelmasta ja suljin silmäni nautinnosta. "K-Kookieh." Sanoin ja laskin käteni Jungkookin rintakehälle. "Niin kumpis meistä olikaan se bottom, huh?" Jungkook kysyi. "M-Mä oon....mgh lä-ähellä." Sanoin, jolloin Jungkook nopeutti kätensä liikettä. "J-Jungkook!~" Huusin. Tunsin kun olin laukeamass, mutta sitten Jungkook laittoi peukalonsa miehuuteni kärjen päälle. "Luulitko sä että mä antaisin sun laueta?" "You fucking bitch." Sanoin.

Jungkook otti kätensä pois boksereistani, jolloin tönäisin hänet pois päältäni ja menin hajareisin istumaan hänen lantion päälle. Otin Jungkookin vyön pois hänen vyötäröltä ja laitoin sillä hänen kädet kiinni sänkyni päätyyn. "Mitäs vittua?" Poika allani kysyi. Virnistin ja kumarruin lähemmäs Jungkookin korvaa. "Leikitään vähän." Sanoin. "No mitäs leikkiä mun prinsessa haluu leikkii?" "Vaikkapa sellasta missä sä et saa laueta tai päästää minkään laista ääntä, okei baby boy." "Ja jos mä päästän jonkun äänen?" "Mä rankasen sua." "Kuulostaa kivalta. Eiköhän aloteta." "Mikä ettei." Sanoin. Laskin Jungkookin housut alas ja myös hänen bokserit. Nousin pois hänen päältä ja menin hakemaan kännykäni, ja bluetoothkuulokkeeni. Yhdistin kuulokkeet kännykkääni ja menin jollekin random pornosivulle. Laitoin kuulokkeet Jungkookin korviin ja laitoin vain jonkun random videon pyörimään. "Babe et oo tosissas?" Jungkook kysyi ja nyökkäsin. Menin hakemaan jostain laatikosta kortsun ja menin takaisin Jungkookin luokse. Avasin kortsun, otin kortsun käteeni ja asetin sen paikoilleen. Menin Jungkookin taakse ja nostin hänen jalat olkapäideni päälle ja työnnyin hänen sisään. Katsoin nuoremman ilmettä, joka näytti siltä että tämä sattuisi. "Sattuuko?" Kysyin virnuillen. "E-Ei." "Hyvä." Sanoin ja aloin liikkumaan. Jungkook puri alahuultaa, jotta ei päästäisi mitään ääniä. "Niin kumpis meistä olikaan se bottom, huh?" Kysyin matkien Jungkookin ääntä. "S-Suht up." Jungkook sanoi. Työnnyin syvemmälle. "Aah!!" "Niin mitä sanoitkaan?" "A-Anteeks!~" nuorempi poika huusi.

Time skip
Laukesin kortsuun. Olin siinä hetken aikaa ja työnnyin sitten pois Jungkookista. Otin kortsun pois, solmin sen ja vwin sen sitten vessani roakikseen. Laitoin videon pois ja otin kuulokkeet pois Jungkookin korvista. "H-Hyung kil-ltti a-anna mun tu-ulla." Jungkook vaikersi ja katsoi minua koiranpentu silmillä. "Miks?" Kysyin vain ärsyttääkseni. "S-Se sat-ttuu. Mä e-en py-ysty enää-ä kau-uaan." Jungkook sanoi. Menin istumaan sänkyni reunalle. Otin Jungkookin miehuuden käteeni ja aloin pumpaamaa kättäni. "A-Ahh~ hy-yung~". Ei siinä mennyt kauaan kun nuorempi poika laukesi kämmenelleni. Otin käteni pois ja nuolaisin kättäni. "Sä maistut hyvält." Sanoin ja käännyin nuorempaa päin. Nuoremman pojan posket olivat punaiset. Menin lähemmäs Jungkookia ja otin vyön pois hänen ranteista. Heitin vyön lattialle. "Mennääka suihkuun?" Kysyin. "Ja miten helvetissä  sä luulet että mä nousen tästä?" "No sä vaan nouset, en mä sua oo kantamassa. Sulla on omat jalat." "Jotka on vitun puutuneet, niin ei niillä nyt paljoon kävellä." "No ryömi." "En." "No sit sä vaan kävelet, ei se kipu nyt niin paha voi olla." "Ai ei paha? Mun perse tuntuu siltä että se olis revitty kahtia." "Mä en voi sil mitään että mul on iso, noni ala tulla." Sanoin ja lähdin kävelemään vessaa kohti. Kuulin tömähdyksen takaani ja kun käännyin, näin Jungkookin lattialla polvillaan.

"Kato pääsithän sä." Sanoin. Jungkook nousi seisomaan ja näytti siltä että olisi kivuissa. Pääsimme vessaan. Otimme paitamme pois ja menimme suihkuun.
_________________________________________

I ain't good, to be yours [VALMIS]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon