"Mä en raiskannut sitä"

866 54 1
                                    

Menimme Jiminin kanssa katolle. "Näitkö sä ketkä siin videos oli?" Jimin kysyi "En mä hahmottanut." "Mitä jos Jungkook ja Yoongi oikeesti oli sängys? " Jimin kysyi "En mä usko. Ne on molemmat dominoivii, ni kumpi olis sit bottom?" "Se kenel on vähemmän voimaa ja jolla on pienempi ruumuinrakenne." Jimin vastasi "Molemmil on saman verran lihaksii." Sanoin "Must silti tuntuu että Jungkookil on enemmän voimaa." Jimin sanoi. Menimme istumaan yhdelle penkille mikä oli katolla. "Mitä sä muuten haluisit tehä meillä?" "Katotaaks joku elokuva?" "Katotaan vaan. Älä sit pelästy jos mä huudan mun äidille." "Ai ku se yrittää saada sut syömään?" "Niin." "Se haluu vaan auttaa sua. Antaisit meidän auttaa sua paranemaan. Mä en haluu nähä sua tossa kunnossa." "Samat sanat. Sä et oo kokonaan parantunut bulimiasta, etkä anna muiden auttaa sua." "Mul ei oo mitään hätää. Mä kyl syön." "Mut sä oksennat sen heti ulos, kun sä pääset vessaan." "No mä teen sitä harvoin. Kyl joskus syömisen jälkeen niinannan sen vaan olla." "Ja tietääkö Yoongi että sä teet tota?" "Joo." "Onks se sanonut sulle mitään siitä?" "Ei se paljoon mitään. Se tietää että mä valehtelisin sille, joten ei se haluu aiheuttaa riitaa tai jotain."

"Okei." Olimme hiljaa ja kuuntelimme luonnon ääni, kunnes kuulimme huutamista ja kiroilua. "SAATANAN HUORA!!" Kuulimme Jungkookin huutavan jolle kulle. Käänsin katseeni ääne suuntaan ja näin kun Jungkook löi Lisaa litsarilla poskelle. "Miks sä vaihdoit ne muistitikut?! Nyt kaikki näki sen!" "Siitäs sait! Mitäköhän Taehyung nyt ajattelee susta! Ja mitäköhän Jimin ajattelee sen poikaystävästä!" "Miks sä teet näin?! Mitä sä haluat musta?! Mitä Jennie haluaa Yoongista?!" "Mä haluun sut takasin!" "Et oo tosissas?! Sä laitoit musta ja Yoongista seksinauhan nettiin ja näytit meidän koko luokalle sen! Vaan sen takia että sä saisit mut takasin!" "Niin! Sä jätit mut sen huoran takia!" "Taehyung ei oo huora!" "Ai nyt sä oot sitä mieltä ettei se oo!" "Joo!" "Mitä Taehyungilla on mitä mulla ei oo?!" "Kauneutta! Luonnetta! Taehyungiin voi luottaa! Suhun ei voi! Mä en tajua miten helvetissä te saitte ideaksi paljastaa meidän luokalle että mä ja Yoongi oltiin sängyssä!" "No mitä se edes haittaa?!" "Teidän takia jotkut kutsuu Yoongia lutkaksi! Tajuatko että jatkuva kiusaamine ja haukkuminen voi johtaa itsemurhaan tai johonkin muuhun!" "Ihan niinku Yoongi pystyis tekee niin! Ja miks sä välität!? Te ette oo ees kavereita!" "Ei ehkä olla kauheen hyvii frendei! Mut en mä siltikään halua että kaikki haukkuu sitä! Me oltiin kännissä! Ja mä alotin sen! Joten Yoongi ei oo lutka!" "Mut Yoongi ei halunnut että sä lopetat!" "Se oli kännissä! Ihan niinku minäkin! Ei me tiedetty mitä me tehtiin! Jos me oltais oltu selvin päin, niin me ei oltais menty ikinä sänkyyn!"

En jaksanut enää kuunnella sitä. Otin Jiminin kädestä kiinni ja me lähdimme. "T-Taehyung!" Kuulin Jungkookin huutavan. Mutta jatkoin kävelemiatä portaita alas. Kun pääsimme käytävälle, päästin irti Jiminin kädestä. "Se oli totta." Sanoin "N-Niin oli." Jimin sanoi. "Mitä me tehään?" Kysyin "En mä tiedä. Esitetään ettei me tiedetä koko asiasta." Jimin sanoi "Okei. Se vois toimii. Eli esitetään että kaikki on normaalisiti ja ettei me tiedetä mitään." Sanoin. "Skipataaks koulu?" Jimin kysyi ja nyökkäsin. Lähdimme koulusta.

Yoongin näkökulma
Istuin liikunta salissa pää polvissa. En itkenyt jos sitä luulitte....vaikka kyllä halusin itkeä, niin en antanut itseni. "Yoongi!" Kuulin Baekhyunin huutavan, mutta en välittänyt siitä tällä hetkellä. Baekhyun tuli luokseni ja istui viereeni. "Yoongi kaikki hyvin?" "Joo. On. Miks ei olis?" "No sen-." "Säkin näit sen. Etkö? Oonko mä sun mielestä lutka nyt?" "Et tietenkään oo. Ettete nyt varmaan ihan vapaaehtosesti mennyt sänkyyn." "Oltiin kännissä ja J-Jungkook alotti sen. Ei me oltais tehty mitään jos oltais oltu selvin päin." "Uskon." "Mul ihan kauhee olo." "Oksettaako sua?" "Joo." "Käytittekö te kortsua?" "En mä muista. Ei Jungkook kaan muista." "Ootko sä tehnyt raskau-." "Mä en tee sitä. Ei se oo mahdollista että mä olisin raskaana." "Miks ei?" "Mä oon mies." "Mut Jiminkin on easkaana ja se on mies." "No joo, mut silti mä oon eri asia." "Okei."

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now