The life in prison

550 42 35
                                    

Erkaannuin halista ja pidin katseeni lattiassa. "Tae?" Jungkook kysyi "Anteeks et m-mä en kertonut." "Rakas ei se haittaa." "ootko sä varma?" "Joo. Pää asia että mä tiedän nyt." Jungkook sanoi. Nyökkäsin. "Lintsataaks loppupäivä?" Jungkook kysyi "Että mitä?" Kysyin ja nostin katseeni Jungkookiin. "Lintsataan. Mä meen hakee meidän reput ja sä meet odottaa ulos, + mä haluun mennä moikkaa Yoongii ja tietää miten se pärjää siel vankilas." "No mut sen vois hoitaa joskus toiste ku koulupäivänä." Sanoin, mutta nuorempi poika oli ehtinyt jo lähteä. "Kiva ku suostuit mukaan." Hän sanoi. Pyöräytin silmiäni ja kävelin ulos.

Yoongin näkökulma
Mahtava päivä...no ei helvetissä ole. Tosin mä luulin että vankilas ois paljon pahempaa olla, mut ei ookkaan. Ellei oteta mun selli kaverii huomioon, joka tyyliin runkkaa sil vitun seinäl, no mut vois tä olla pahemminki....aish vittu tänäänhän on meidän joku hiton suihku vuoro, no parasta olla tiputtamatta saippuaa. Istuin jossain varjossa ja katsoin kun muut tyyliin oli kädenvääntöä tai vain juttelivat. En tiedä miks se on hauskaa, mut kaikki muut tääl on tyyliin 30-50-vuotiait ja mä oon 18, no on tääl pari jotain 20-vuotiait, mut naah. "Hei kisu haluuks tulla mun selliin tänä iltana?" Joku vanki kysyi virnistäen ja hänen kaverit nauroivat. "Vitun horo. Sano mua kisuks viel kerran ja mä leikkaan sun kielen irti, ja tungen sun perseesees." Murahdin. Kyseinen vanki tuli lähemmäs minua, joten nousin seisomaan ja olin häntä selvästi lyhyempi. "Et sä uskaltais. Sitä paitsi mitä sun kaltanen kissanpentu on tehnyt et se on päässyt tälläseen paikkaa urosten kaa?" "Kuule tää kissanpentu täs on tappanut 6 ihmistä, pahoinpidellyt oman poikaystävänsä, myynyt huumeita, myynyt seksiä, käyttänyt huumeita, polttanut oman isänsä elävältä ja yrittänyt tappaa parhaan kaverinsa. Entäs sä? Ryöstänyt pankin jossain kukkahameessa ja korkokengissä?" "M-Mä..-" "Ja sit kompastunut, itkenyt koska korkokengäst katkes korko ja jäänyt sit kiinni, oonko oikeessa?" "Kuka sä luulet olevas?!" "Min Yoongi. Entä sä? Marjukka? Vai sit Pirkko? Vai erehdyks mä sukupuolest?" "Mä oon mies ja mun-." "Sori, luulin sua muijaks ku sul on niin iso rintakehä, no kai ne kassit kasvo väärään paikkaan." Sanoin ja kävelin heidän ohi, kunnes yksi heistä otti minun olkapäästä kiinni. "Miten sä uskallat puhuu G-Dragonil noin?!" "Puhut sä Marjukast vai oliks se Pirkko? No mut anyway mä puhun kenelle mä haluan ja miten mä haluan, joten irrota sun vitun paskanen käsi musta tai mä murran sun sormet ja syötän ne sulle." Sanoin, mutta mies ei päästänyt irti. Otin hänen kädestä kiinni, käännyin kadvotusten häntä päin, vedin hänen käden alemmas ja vedin kirvespotkun suoraan hänen polvitaipeeseen, samalla kun vedin hänen kättä ylös päin, jolloin hänen käden olisi pitänyt murtua. Päästin irti miehen kädestä ja hän kaatui maahan valittaen kivusta. "Oliks jollain viel jotain asiaa?" Kysyin.

Kuulin taputusta ja sitten joku naurahti. "Wow mä oon yllättynyt Min Yoongi." Joku heistä sanoi. "Mitä sä tarkotat?" Kysyin "Niin että noin nuoreks sä et tunne pelkoa vastustaa sua vanhempia ja isompia henkilöitä. Sussa on ainesta." "Aha. No mut jos yrität saada mut sun vitun keijukais jengiin, niin jätän välistä." "Me voitais puolustaa sua. Sä oot kuiten joku pikkulapsi verrattuna meihin muihin täällä." "Enköhän mä osaa puolustaa itseäni ihan hyvin, ilman mitään kukkia, glitteriä ja mielikuvitusta." "Niinkö luulet, pikku poika?" "Ketä sä haukut pieneks? Mua vai?" "Joo." "Mä en oo pieni. Te vaan ootte niin vanhoi, niin totta hitossa ootte mua pidempiä, tosin oottakaa vaan ku teidän luut menee kasaan, katotaan sit kuka on pieni." Sanoin vittumaisella asenteella. Joku ihmeen kello soi tai jotain, mistä tiesimme että on toisen vankila osaston vuoro olla ulkona. Menimme kaikki sisälle ja nyt olis se saatanan raiskaus huone, a.k.a suihku. Kaikki me otimme vaatteemme pois ja menimme suiskutilaan. Vitun mahtavaa, mä pääsin ton saatanan pervon viereen, ihanuutta. Ajattelin. Olin ottamassa palasaippuan käteeni, mutta sitten joku vitun "ihana" ihminen päätti tönäistä minua ja saippua lipesi otteestani lattialle mahtavaa! Aivan vitun mahtavaa! Mä en kyl ajatellut tulla raiskatuks tänään tai edes tulevaisuudessa, en ainakaan uudestaan. "No mikä on nätti poika? Nosta se saippua." Mies vieressäni sanoi ja kaikki suihkutilassa käänsivät katseensa minuun. Menin hitaasti kyykyyn, jotta saisin saippuan, mutta sitten se vitun pervo otti lantiostani kiinni ja nosti minua vähän ylemmäs, silleen vammasesti. "Jos sun vitun kurppa palli menee mun sisälle, mä saatana puren sen poikki, syötän sen sulle, revin sun kivekset irti, tungen ne niin syvälle sun perseesees ettei niit saa pois ja kuristan sut vittu kuoliaaks, en suosittele kokeilemaan." Sanoin vihaisella äänen sävyllä ja mies päästi minusta irti. Sain nostettua saippuan rauhallisesti ja pystyin jatkamaan peseytymistä.

Taehyungin näkökulma
Jungkook parkkeerasi vankilan parkkipaikalle. Nousimme pois moottoripyörän kyydistä, otimme kypärämme pois ja kävelimme sitten johonkin rakennukseen. "Hei." Jungkook sanoi ja kumarsi jonku pöydän takana olevalle miehelle. "Hei." Mies sanoi "Tota haluaisimme tavata Min Yoongin, onko se mahdollista juuri nyt?" Jungkook kysyi "On. Menkää tuonne istumaan, niin herra Min tulee kohta." Mies sanoi ja osoitti jotain huonetta missä oli pöytiä ja niiden ympärillä tuoleja. Kumarsimme ja kävelimme huoneeseen. Menimme istumaan yhteen pöytään. Hetken päästä näimme Yoongin kävelevän jostain käytävältä polisien saattamana ja hänellä oli käsiraudat. Yoongi tuli istumaan meitä vastapäätä. "Pitkäst aikaa." Yoongi sanoi hymyillen. "Niinpä. No mitäs oot tehnyt?" Jungkook kysyi "En mä paljoon mitään. Ollu omis olois, vittuillu jollekulle, murtanut varmaan jonku käden, uhkaillut purra jonku mulku irti ja tulin just raiskaus holvist." "Niin mistä?" "Siis suihkusta." "Okei." "No miten teillä? Onks Jiminil kaikki hyvin? Sattuuks sen jalat kauheesti? Tai sen maha? Onks sil ollut kipuja? Tai jotain painajaisi-." "Yoongi rauhotu, Jimin on kunnossa." "Hyvä. No entä miten teillä menee?" "Meil menee hyvin. Tae on raskaana." "Onko? Onneks olkoon." "Kookie täytyyks sitä huudattaa puolel korean väestöl?" "Joo." "Uskomatonta." Sanoin.
_________________________________________

Hiukan lyhyt :(
Ideat vaan hävis, mut toivottavasti kelpas

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now