"Oot söpö."

586 39 43
                                    

Yoongin näkökulma
Istuin sellin sängyllä ja tuijotin kalteroitua ikkunaa. En ollut nukkunut koko yönä. En minä tiennyt, mitä seinä runkkari tekisi minulle, kun nukun ja toinen syy oli se, että mietin miten pääsen Jaystä eroon. Joo kyllä haluan siitä jätkästä eroon, vaikka se olis parempi Jiminille ku mä, mut silti. Oon kateellinen, vaikka ei edes seurustella Jiminin kanssa. Oon niin sekasin omist tunteist, no siis joo mä rakastan Jiminiä, mut pelkään ettei mun tunteet oo aitoi ja et mä satutan taas Jiminii. Jimin ansaitsee oikeesti parempaa. Miks oon niin kusipää? Miten mä aina onnistun tekee jotain et Jiminiin sattuu? Ajattelin. Ehk ei olis ikinä pitänyt koskee niihi huumeisiin tai edes siihen alkoholiin, no mut minkäs teet? Olin nuori ja tyhmä, oon kyl vieläkin. Sitä en kyl tajuu et Jimin vois jätää mut, mutta se ei haluu tehä niin. Tosin me erottiin jo ja siitäkin tuli kauhee paskamyrsky. En kyl tiiä mikä mua vaivas et löin Jiminii, eihän se eka kerta ollut, mutta pesäpallomailalla...olin vihainen vain vanhemmilleni ja isovanhemmilleni, joten miksi Jiminin piti kärsiä? En pysty kyl ikinä antaa itteleni anteeks. Tosin nyt ku oon miettinyt, niin en mä tiiä onks se Jaykää parempi ku mä. Onhan silläkin aika pitkä rikorekisteri. Eiks täs mailmas oo ketään jätkää joka olis Jiminille hyvä ja joka kohtelis sitä ku kukkaa kämmenellä? Jimin on kestänyt ihan liikaa kaikkee paskaa, luulis et alkais riittää.

Taehyungin näkökulma
Heräsin kyynelet silmissä. Näin kamalan painajaisen....tosin olen nähnyt niitä jonkun aikaa, mutta luultavasti teen vain liian ison numeron siitäkin. Laitoin kädet silmilleni ja itkin sitten niitä vasten. Tunsin kun minut nostettiin jonkun syliin. En tiedä miksi, mutta minulle iski jotenkin paniikki sitää. Yritin päästä Jungkookin otteesta pois, mutta en päässyt. "Baby rauhotu. Ei oo mitään hätää, se oon vaan mä." Jungkook sanoi rauhallisesti. Painoin pääni pojan rintakehään ja yritin lopettaa itkemisen. Onnistuin jotenkin rauhoittumaan, jolloin menin vähän taaemmas, jotta nään Jungkookin kasvot. "Kui sä oot hereillä?" Nuorempi kysyi "M-Mun mahaan alk-ko sattuu." Valehtelin. En halua kertoa minun painajaisistani, koska Jungkook huolestuisi liikaa. "Sattuuko se enää?" "Ei." "Hyvä. No mennään takas nukkumaan, okei?" "Mmm.". Nousin pois Jungkookin sylistä ja menin hänen viereen makaamaan, selkä häntä päin. Jungkook menin makaamaan taakseni ja laittoi kätensä ympärilleni. Tunsin Jungkookin lämpimän käden paitani alla ja hän silitteli mahaani, joka oli tosi rauhoittavaa. "Koita nyt nukkuu, rakas." Hän sanoi. Suljin silmäni. Tiedän että Jungkookn lähellä olen turvassa ja että minun ei tarvitse pelätä yhtään mitään.

Aamulla
Jungkookin näkökulma
Silittelin Taehyungin mahaa ja katsoin kun tuo nukkui. En viitsi herättää häntä. Hän on niin suloisen näköinen nukkuessaan. Kurkotin yöpöydälleni ja otin kännykän käteeni. Avasin näppäinlukon ja menin kameraan, otin vielä salaman pois ja otin sitten Taehyungista kuvan. Katsoin kuvaa ja hymyilin. Sammutin kännykäni ja laitoin sen viereeni. Olin ottamassa käteni pois vanhemman pojan mahan päältä, jotta pääsen tekemään meille aamupalaa, mutta hän otti kädestäni kiinni ja laittoi sen takaisin mahansa päälle. "Oot söpö." Sanoin hiljaa. "Sä oot söpömpi." Taehyung sanoi. "Sä oot söpöin." Sanoin "No sit sä oot seksikkäin." Taehyung sanoi. Punastuin. "Mä meen tekee aamupalaa meil." Sanoin ja lähdin huoneestani.

Taehyungin näkökulma
Nousin istumaan ja naurahdin vähän. Nousin pois sängystä ja kävelin alakertaan. Menin keittiöön ja halasin Jungkookia takaa päin. "Baby mitä nyt?" Jungkook kysyi "Mul on kylmä ilman sua." Sanoin, yrittäen kuulostaa söpöltä. "Aww. Miks sä oot niin sulonen tänään?" Jungkook kysyi samalla kun kääntyi minuun ja nosti minut keittiön tasolle, ja tuli jalkojeni väliin. Jungkook pussasi minu poskelle. Nuorempi oli nostamassa paitaani hiaman, mutta laskin sen alas. "Anteeks. En tiennyt ettet haluu et nostan sitä." Jungkook sanoi "Ei s-se haittaa. No mut mitä sä ajot tehä aamupalaks?" "En tiiä viel. Mitä sä haluisit?" "Ihan sama. Mul kelpaa mitä vaan mitä sä teet." "Okei. No mentäiskö kauppaan? Siis jos sä jaksat kävellä, eikä sun oo pakko tulla mukaan." "Kyl mä jaksan kävellä ja haluun tulla mukaan.....e-en uskalla jäädä yksin." Kuiskadin viimeisen lauseen. Jungkook halasi minu. "Mä en anna kenenkään satuttaa sua enää ikinä.". Hymähdin vain vastaukseksi.

Time skip
Kävelimme Jungkookin kanssa käsikädessä kauppaan. Kun pääsimme kauppaan sisälle, Jungkook otti korin mihin saa laitettua ostoksia ja sitten me lähdimme kiertelemään. "Mitä sä haluut?" Jungkook kysyi. "En tiiä." "Ota mitä vaan, mä maksan." "Ei sun tarvii." "Onks sul muka lompakko mukaan?" "No ei. Mut mä en tarvii mitään." "Baby sun pitää syödä jotain." "Mä tiedän." "Joten mitä sä haluat?" "Ihan sama. Päätä sä." "Okei." Jungkook sanoi ja lähdimme kävelemään pakasteillei päin.

Jungkook päästi irti minun kädestä ja avasi yhden pakasteen. Hän otti sieltä raskalaiset ja pataattiranskalaiswt, sulki pakasteen ja me menimme toiselle, josta hän otti sieltä kalapuikkoja kaksi pakettia, jonka jälkeen hän sulki pakasteen. "Kelpaaks nää?" Nuorempi kysyi "Joo." Vastasin. "Ostetaaks viel jotain muuta?" "En tiiä. Haluuks sä jotain muuta?" "No vois ostaa jonku limun ja sipsei, vai?" "Vaik." "Okei." Jungkook sanoi. Haimme vielä sipsit ja jonkun limun, jonka jälkee lähdimme kassalle. Jungkook maksoi ostokset. Litoin ostoksemme muovikassiin ja me lähdimme kävelemään takaisin Jungkookille päin. Jungkook otti kädestäni kiinni ja minä hänen.

11min myöhemmin
Olimme melkein jo Jungkookin luona, kunnes näin vähän epäilyttävän tyypin kävelevän meitä kohti. Tiukensin otettani Jungkookin kädestä, samalla kun kävelimme tyypin ohi. Tunsin yhtäkkiä että se tyyppi puristi minua perseestä. "Mgh~." "Mitä nyt baby?" Jungkook kysyi. "Ei mi-itään.....löin vaan mun jalan tohon kynnykseen." Vastasin. "Oikeesti?" "Joo o." "Selvä sitte." Jungkook sanoi. Pääsimme vihdoin Jungkookin koti ovelle. Nuorempi kaivoi avaimet taskustaan ja avasi oven, hän päästi minut ekana eteiseen ja tuli sitten itse perässä. Jätimme kenkämme eteiseen ja menimme keittiöön. Jungkook laittoi kauppakassin pöydälle, otti uunipellin uunin alta, laittoi sen hellan päälle ja haki leivinpaperin. Hän laittoi leivinpaperin pellin päälle, otti ranskalaiset, pataattiranskalaiset ja kalapuikot pois kauppakassista, avasi ne ja laittoi ne pelille. Jungkook laittoi uunin päälle ja sitten me odotimme että se lämpeäisi, jotta voimme laittaa ruuan sitten sinne.

Time skip
Istuimme sohvalla ja katsoimme telkkaria. "Eiks ne pitäis koht ottaa pois uunist?" Kysyin "Varmaan. Mä meen kattoo." Jungkook sanoi ja nousi ylös sohvalta, ja käveli keittiöön. "Babe tuu ottaa! Nää on valmiita!" Jungkook huusi. Nousin ylös ja menin keittiöön. Jungkook antoi minulle lautasen. "Siin." Hän sanoi. Otin ruokaa jonkun verran ja kävelin sitten takaisin olohuoneeseen. Istuin sohvalle ja aloin syömään. Jungkook tuli vähän ajan päästä viereeni, pussasi minua poskelle ja alkoi myös syömään.
_________________________________________
Idea loppu oikeesti täs osast. Ja must tuntuu et seuraava osas tulee olee silleen kiva time skip. Et Tae ja Jimin on synnyttänyt jo....koska miks ei ja koska oon vitun laiska, anteeks jos joku olis halunnut et tä jatkuis pidempää, mut en jaksa😣
Älkää vihatko mua

Btw oon päässyt pois osastolt, jeee
Ja mul on silleen kivat mustelmat kyynärtaivis

Tollanen. Ei mul oo siit toisest kuvaa, eikä ketään varmaan kiinnost, mut ihan sama.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now