Helvetti alkaa

1.4K 66 2
                                    

Heräsin siihen kun äiti tuli herättämään mut. "Tae tuu aamupalalle." "Ei mulla oo nälkä. Mä syön sit koulussa." Sanoin ja nousin istumaan. Huomasin äitini kasvoilla huolestuneen, mutta vakavan ilmeen. "Kulta pieni sun on pakko tulla syömään. Muista mitä lääkäri sanos, jos sä et syö kotona ne viee sut osastolle." "Joo joo. Mä tuun, mut anna mun eka laittaa vaatteet päälle." "Okei." Äitini lähti. Nousin ylös ja katsoin Kokovartalopeiliin....."Kato nyt itteäs. Sä et oo laihtunut yhtään. Häpeäisit itteäs." Kuulin Anan sanovan. "A-Anteeksi. Mä yritän niin paljon, en tajuu miks se ei toimi." "No ala pakottamaan ittes oksentamaan." "Toimiiko se?" "Tottakai se toimii." Tyttö sanoi. Aloin miettimään asiaa samalla kun laitoin vaatteita päälle. Lähdin alakertaan.

Menin istumaan äitini viereen. Katsoin lautastani. Siinä oli kaksi voileipää, pekonia, kanamuni ja salaattia. "Ä-Äiti?" "Niin muru?" "Mä en v-voi syödä tätä. T-Tässä on liikaa." "Siinä on juuri sen verran mitä lääkäri käski antamaan sinulle." "En mä pysty. Mua oksettaa. Tässä on liikaa kaloreita." "Tae sä et parane ikinä jos sä et syö. Mä en halua menettää suakin." Viimeisen lauseen kuultuani nousin pöydästä, hain reppuni ja juoksin ulos asunnosta. "Taehyung!" Äitini huusi, mutta oli jo liian myöhäistä. Paiskasin oven kiinni.

Juoksin koko matkan kouluun, en välittänyt siitä että minulla oli heikko olo, halusin vain mahdollisimman kauas talostani.

Saavuin viimeinkin koulun pihalle. Hengitin tosi raskaasti ja jalkani tärisivät, mutta en antanut sen häiritä. Kävelin sisälle..

Käytävässä näin Yoongin istumassa jollain tuolilla Jimin sylissään tekemässä fritsuja Yoongin kaulaan, taas. Kävelin heidän luokse ja Jimin lopetti. "Huomenta Tae." "Huomenta Jimin ja Yoongi." Sanoin ja Yoongi vain nyökkäsi. Yoongi löi Jiminiä perseelle. "Yoongi ei nyt." Jimin sanoi nauraen. "Mitä helvettiä? Sä just teit mun kaulan täyteen fritsuja ja sit mä en saa koskee sun perseeseen? Kumpikohan näistä on seksuaalisempaa." "Ei sillä oo nyt mitään väliä. Sulla on ihan tarpeeks aikaa hiplaa mun persettä tänään ku mä tuun teille." "Totta." "Hyi. Vaihdetaanko puheen aihetta?" "Okei. Anteeks, Yoongi on nyt vaan tollanen joka puhuu vähän kaikesta tollasessa." "Se olit sinä. En minä." "Miten vaan." "Okei, nouse ylös." "Miks?" "Mä käyn röökillä ennenku tunti alkaa." "Mut sit sun huulet maistuu ihan tupakalta, enkä mä tykkää siitä. Sitä paitsi sä lupasit ettet sä enää polta." "Joo joo, älä valita. Noni perse ylös siitä." Jimin pyöräytti silmiään ja nousi pois Yoongin sylistä. Yoongi nousi ylös ja lähti ulos. Jimin istui viereeni.

"Meneekö teillä hyvin nykyään? Meinaan vaan että ku te riitelette sillon tosi paljon." "En mä oo varma. Siis nykyään me riidellään vähemmän, mut ei ne oo loppunut kokonaan. Ku Yoongi vaan valehtelee mulle." "Onks se lyönyt sua?" "Ei ainakaan vielä." "No hyvä. Käyttääkö se vielä huumeita?" "En mä oo varma. Ei siit jätkäst ota selvää. En mä ees tiedä millon se puhuu totta. Tosin niiden huumeiden takia me riideltiin usein. Ja nyt jos mä oon rehellinen, niin mä pelkään että se ehkä lyöö mua jossain vaiheessa." "Tosin Yoongi ei näytä kauheen agressiiviselta. Ehkei se pysty siihen." Sanoin. "Toivotaan niin." Jimin vastasi. Nousimme ylös ja lähdimme kävelemään kohti musan luokkaa.

Matkalla kuitenkin törmäsin henkilöön jota en halunnut missään nimessä nähdä tai perjaatteessa halusin, ristiriitaista eikö? Jungkook alkoi hymyilemään heti kun näki minut istumassa lattialla. "Moi hintit. Minnes matka? Panemaanko?" Jungkook kysyi. Nousin ylös. "Mitä sä haluat Jungkook?" Jimin kysyi ärtyneenä "Mitä? Enkö mä saa puhua? Ei se tarkota että mä haluan jotain." "Oo hiljaa." Jimin sanoi ja Jungkook alkoi nauramaan "Tai mitä? Kerrot poikaystävälles? Ei Yoongi voi tehä mitään." Jungkook sanoi ja meni lähemmäs Jiminin korvaa ja kuiskasi, jonka kuitenkin kuulin. "Sun pikku poikaystävä on vähän paskas kunnos täl hetkel, se ei tuu pelastaa teitä." Huomasin kun Jiminin silmistä valui kyyneleitä. Käytävällä oli hiljaista kunnes kuului kauhean kova ääni, ihan niinkuin jotain olisi just lyöty. Ja oikeassa olin, Jimin oli lyönyt Jungkookia litsarilla poskelle "Mitä sä t-teit sille?!" Jimin kysyi ja huomasin kun Jungkook alkoi hymyilemään.

Hän kääntyi Jiminiä päin ja napsautti sormiaan, jolloin NamJoon ja Hoseok ottivat minun käsistä kiinni, jotta en pääsisi Jungkookin ja Jiminin väliin. "M-Mitä sä teet?" Jimin kysyi ja Jungkook vain virnuili. Seuraavaksi jonka tiesin oli se että minua lyötiin nyrkillä mahaan. Kuulin kun Jimin alkoi huutamaan Jungkookille kaikkea, mutta Jungkook ei lopettanut.

Noin neljän vai viiden lyönnin ja potkun jälkeen, odotin jo kuudetta, mutta sitä ei koskaan tullut. Avasin silmäni ja näin Jungkookin istumassa lattialla ja hänen huulesta tuli verta. Hoseok ja NamJoon päästivät irti minusta ja auttoivat pomonsa ylös. "Kannattaa miettii kenet hakkaa. Katos Kookie ku mä en kaadu noin helposti. Eikä Hoseokista ja NamJoonista ollut oikeen mihinkään, ei niiden lyönnit edes sattunut." Yoongi sanoi nauraen. "Ehkei hakkaaminen murra sua, mut entä sit jos sä ja Jimin erootte, sehän murtaa sut ihan täysin." Jungkook sanoi. "Mä en tiedä mistä sä puhut. Nyt suksi vittuun siitä ja jätä Tae ja Jimin rauhaan, onko selvä. Mua ei kiinnosta kuinka monta kertaa te hakkaatte mut, mutta älkää koskeko näihin kahteen. Ne ei oo tehnyt mitään teille." "Voi Yoongi Yoongi Yoongi, ku mä voisin niin helposti tuhota sun ja Jiminin suhteen. Katsoskun mä tiedän jotain mitä Jimin ei tiedä." Jungkook sanoi ilkikurisesti "Mistä sä tiedät sen?" "Sanotaanko että eräs tuttu kertoi tai oikeastaan hän lähetti videon." "Turpa kiinni Jeon! Se ei kuulu nyt tähän." "Ai ei vai? Mieti jos se-." "Jimin ja Tae menkää tunnille." "Miks? Mistä Jungkook puhuu? Mikä video?" Jimin kysyi Yoongilta. "Mä sanoin. Menkää tunnille!" Minä ja Jimin lähdimme.

Ope ei ole vielä tullut luokkaan. Juttelimme Jiminin kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä. Minua jäi mietityttämään että mitä Jungkook tarkoitti sillä videolla? Ja miten Yoongi liittyy siihen. Eikai Yoongi ole pettänyt Jiminiä? "Tae pää pois pilvistä, mä puhun sulle." "Häh...Ai Joo anteeks. Mitä sä sanoit?" "Mennäänkö yhessä ruokailuun?" "N-No mulla ei oikeestaan oo silleen niinku n-nälkä." "Onks sulla kaikki hyvin? Sä välttelet ruokailua? Sä oot tehnyt sitä melkeen siitä asti kun me aloitettiin 8 Luokka. Joten mikä on? Sä tiedät että sä voit puhua mulle." "J-jimin asiat ei oo niin yksinkertaisia. M-Mä kerron sulle sit joskus." "Koska? Mä haluan auttaa sua jos sulla on joku hätänä." "No joskus myöhemmin. Ei mulla mikään oo." "No jos kerran sanot." Jimin sanoi ja katsoi ovelle...

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now