".Näytä meil."

657 39 25
                                    

Heräsin siihen kun joku ravisteli minua. Avasin silmäni ja näin Jungkookin. "Huomenta rakas." Jungkook sanoi ja pussasi minua nenän päähän. "Huomenta kookie." Sanoin hymyilen. "Mä tein sulle aamupalaa." Jungkook sanoi. Nousin istumaan ja Jungkook ojensi minulle lautasen, missä oli kaksi paaholeipää, joiden päällä oli kinkkua, juustoa ja kurkkua. "Kiitti, kulta." Sanoin hymyillen. Otin yhden leivistä käteeni ja haukkasin siitä, se oli hyvää. "Haluutko sä tän toisen?" Kysyin poikaystävältäni. "En mä tarvii. Mä söin enneku sä heräsit ja sitäpaitsi sä tarviit sitä enemmän." "Mut mun paino on nousut." "Mä tiedän ja mä oon ylpee susta. Noni koita syödä ja sit voitais mennä rannalle." "Joo." Sanoin innoisaan.

Time skip
Olin saanut syötyä. Jungkook otti lautasen käteensä ja vei sen alakertaan. Nousin ylös ja kävelin vaatekaapilleni ja etsin uimashortsini. Löysin ne jostain ihan kaapinperältä. Otin ne käteeni. Otin hupparini pois ja laitoin uimashortsit jalkaani. Kävelin vessaan ja katsoin itseäni kokovartalopeilistä. "Baby?" Kuulin Jungkookin kysyvän. Lähdin vessasta. "Mitä nyt?" Kysyin "Mä vaan ihmettelin et mis sä oot." "Aa...mä kävin vaan vessassa." "Onks kaikki hyvin?" "Joo on...." "Mut?" "No mitä jos mä oonki liian...lä-." "Shyy et sä oo. Sä oot täydellinen." "Mä vaan oon epävarma omasta kehostani." "Mä tiedän että sä oot, mut sun ei tarvii olla. Sulla on upee vartalo." Jungkook sanoi ja halasi minua. Halasin Jungkookia takaisin ja painoin pääni hänen rintakehään. "Kitti." Sanoin "Mistä?" "No siitä että oot sä ja että oot mun tukena, ja että sä jaksat kuunnella mun valitusta mun ulkonäöstä ja mun painosta. Kiitti vaan olemassa olostas." "Aww oot ihana." Jungkook sanoi ja pussasi minua hiysteni sekaan. "No mennääks, rakas?" Jungkook kysyi "Joo. Mut pitäiskö eka vaihtaa vaatteet?" Kysyin. "Varmaanki." Jungkook sanoi ja läpsäisi minua takamukselle, jonka jälkeen hän erkaantui halista ja käveli repulleen.

Jungkook otti housunsa pois, vielä minun edessä! Niinku miksi?! Miks sun pitää olla noin vitun seksikäs?! Punastuin. Katseeni seikaili nuoremman käsilihaksissa, mutta siirtyi sieltä sitten tämän perseelle. "Ota kuva, säästyy pidempää." Jungkook sanoi ja katsoi olkansa yli minuun, ja pystyin näkemään hänen naamalla virneen. Käänsin katseeni pois nolostuneena. "Oho Tae. Onks sun pikku kaveri heränny?" "M-Mikä kaveri?" "No kyrpäs.". Käänsin katseeni varovasti alas ja siinähän komeili minun miehuuteni ylpeästi. Punastuin vielä enemmän ja peitin sen käsilläni, tai ainakin niin hyvin kun pystyin. Jungkook käveli minun luokse ja laittoi toisen kätensä minun käsien päälle, ja puristi sitä vähän. "Ah..~". "Eiköhän se ranta saa odottaa." "M-Mitä. Ei ei...m-me voidaan kyl mennä sinne." "No voidaan me tehä tää nopeemminki. Siirrä sun kädet." "E-En." "Siirrä ne." "Enn." "Baby boy." "Eiiii." "Hei kato Jimin on ikkunas." "Häh?" Kysyin ja käänsin pääni ikkunaan. "Eihän Jimin oo siellä...ngh!" Käänsin pääni takaisin Jungkookiin ja hän oli jotenkin ehtinyt laittamaan käteni selkäni taakse ja sitonut ne jollain helvetin narulla. "Yah! Irrota nää." "Enpä taida." "J-Jungkook oikee-esti." "Sul ei ol mitään hätää. Mä en tee mitään mitä sä et haluu mun tekevän." "No mä en halua että sä kosket sinne...tai teet yhtään mitään, okei?" Kysyin ja käänsin katseeni oikealle. Jungkook otti leuastani kiinni ja käänsi pääni itseään päin. "Mikä on?" "Ei mikään, miten niin?" "Et sä viimeks valittanut kun mä koskin suhun näin. Joten miks nyt?" "No...kyl sä tiiät miks." "Sä et siis oo päässyt siitä yli, oonko oikeessa?" "J-Joo. An-nteeks." "Älä pyydä anteeks. Sä et voi sil mitään, mut haluuks sä että mä autan sua." "M-Mut.." "No en mä auta, jos et halua. En mä sua pakota." "Kookie." "Niin?" "Pliis....k-koske muhun." Sanoin. "Ootko sä varma?" "J-Joo." "No jos sä haluut." Jungkook alkoi liikuttamaan kättään hitaasti uimashortsieni sisällä...

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now