Memory

1K 62 4
                                    

"Hei Taehyung! Missä sun veli on?!" "Ai niin eihän Sul oo! Ku se kuoli!" Joudun aina kuuntelemaan noita samoja asioita. Veljeni ja isä on kuollut jo ja yritän päästä siitä yli, mutta se on vaikeeta ku kaikki muistuttaa mua siit.

"Tae! Miten mene?" Jimin kysyi minulta "Vois mennä paremminkin. Entä sulla?" "Ihan hyvin. Haluisiks tulla meil tänään? Voitais pitää pieni leffa ilt-." Jiminin oli sanomassa, mutta hänen poikaystävä keskeytti hänet suutelemalla häntä "Y-Yoongi mitä sä t-teet?" "Enkö mä saa suudella mun omaa poikaystävää?" "N-No saat, mut mä puhuin just Taelle." "Kuin monta kertaa mun pitää sanoo sulle ettet sä saa hengata luusereiden kaa? Häh?!" "Taasko sä oot vetänyt jotain? Ja sitäpaitsi mä hengaan kenen kaa vaan, etkä sä voi sille mitään." "Ja Tae on mun paras kaveri, en mä oo sitä hylkäämäs." Jimin sanoi ja näin hänen poikaystävän ilmeestä että hän oli vihainen.

Hän otti Jiminin ranteesta kiinni kovaa ja lähti kävelemään porukkaansa kohti. "Hyung päästä irti!" "Tae nähään ruokalas!" Jimin huusi ja he katosivat jonkun kulman taakse. Ja nyt olen yksin....taas.

Menin kirjastoon ja aloin lukemaan jotain random kirjaa. Ehdin lukemaan kirjaa jotain pari minuuttia, kunnes joku otti sen minun kädestä. "Hei anna se takasin." "Tai mitä? Meetkö itkien opettajan luokse? Niinku sillon vitosella ja kutosella?" Jungkook kysyi ilkkuen. Tunsin kun kyyneleet pyrkivät ulos kyynelkanavoistani. "Kato nyt itteäs. Sä oot säälittävä. Mitä sun isäkin susta nyt miettis ku se näkis sut...Ai niin anteeks mä unohdin eihän se voikkaan nähä sua enää. Se varmaan teki itsemurhan ku ei jaksanut kattoo sua." "L-Lopeta." "Sun veljeskin tais tehä itsarin. Tai siis jos mä olisin sun veli niin olisin mäkin tehnyt niin. Sit ei tarviis kattoo sun rumaa naamaa." "K-Kiltti l-lopeta toi." "Alkaaks meidän pikku Tae itkee? Vitun itkupilli." Jungkook sanoi ja repi kirjasta sivut irti, ja heitti sen minua päin. "Sulla on varmaan tarpeeks rahaa maksaa toi kirja." Hän kuiskasi minun korvaan ja lähti.

Opettaja oli kävelemässä minun ohi, mutta pysähtyi. "Kim Taehyung rehtorille heti!" "E-En mä tätä k-kir-rjaa rikkonu." "Älä valehtele. Mene." Laitoin kirjan pöydälle ja lähdin kävelemään rehtorin kansliaa kohti. Mutta tottakai minun piti törmätä Jungkookiin ja hänen porukkaan.

Yoongi kauppasi minut ja kaaduin lattialle. Jimin oli tulossa auttamaan minua, mutta hänen poikaystävä veti hänet pois minun luota. Olin nousemassa, kunnes joku potkaisi minua ja kaaduin uudestaan lattialle. "Pojat tehkää teidän työ." Jungkook sanoi ja melkein kaikki heistä alkoi hakkaamaan minua, paitsi Yoongi ja Jungkook. "Lopettakkaa! Pliis Jungkook lopeta tää! Sä satuta Taeta!" "Yoongi eks sä oo opettanut sun poikaystävälle että pitää turpansa kiinni? Koska sil on tainnut unohtuu se." "Kyl se sen muistaa koulun jälkeen." "Lopettakaa toi!!" "Huuda vaan prinsessa, mut ei ne sua tottele." Kuulin Yoongin sanovan. Hetken päästä huomasin sivusilmällä, kun Jimin riuhtautui irti Yoongin otteesta ja tuli minun ja niiden poikien väliin. "Lopettakaa." Jungkook sanoi. He kaikki lopettivat. Jimin kääntyi minua päin ja auttoi minut ylös. "T-Tae mä o-oon p-paho-oillani." "J-jimin ei tää oo sun s-syy.".

"Noni pentu väistä." Joku sanoi Jiminille "En varmaan. Hakatkaa mut mielummin. Mut jättäkää Tae rauhaan!" Jimin huusi. Joku pojista pyöräytti silmiään ja tuhahti. Huomasin kun Yoongi tuli lähemmäs meitä ja otti Jiminiä hiuksista kiinni, ja veti hänet pois päin. "S-Sä satuta mua!" "Okei, mut kohta sattuu enemmän jos et oo hiljaa tai pysy tässä." "Päästä irti!" "Mä varotin." Näin kun Yoongi heitti Jiminin lattialle "Voitte jatkaa." Jungkook sanoi ja se hakkaaminen alko taas.

En tiedä kauanko se hakkaaminen kesti, koska pyörryin jossain kohtaa. Mutta kun avasin silmäni olin terveydenhoitajan huoneessa ja Jimin istui sänkyni vieressä. "Jimin?" "Tae! Vitsi mä olin huolissaan susta." Jimin sanoi ja halasi minua. "Sattuuko sua mihinkään?" Kysyin "Miten niin?" "No Yoongi heitti sut lattialle." "Mä sain vaan pienen mustelman kylkeen. Mut muuten mä oon okei. Sua näyttää sattuvan aika paljon. Anteeks etten mä tehnyt mitään." "No mut sä yritit ja se riittää. Mä oon Ilonen että mulla on sut mun parhaana kaverina." "Samoin." Halasin Jiminiä ja me jäimme siihen aika kauaksi aikaa.

Jungkookin näkökulma
"Yoongi sun pikku enkeli on ihan saatanan ärsyttävä ja ilonpilaaja." Hoseok sanoi "Turpa kiin Hobi. Ihan niinku et ite ois." Yoongi sanoi. Otin Yoongin tupakan hänen suusta ja aloin polttamaan. "Yah! Hanki oma!" Yoongi huusi ja otti tupakan pois minulta. "Anna jämät." "Enkä anna. Vituttaa ihan saatanasti, en oo  jakamas yhtään mitään." "Ilkeetä." "Älä valita. Sitäpaitsi sulla on ittelläs tupakkaa, kui et polta sitä?" "Koska siin ei oo ruohoo." "Mun kannabis. Kasvata omat." "Hyung." "Ei. Pyydä Kailta." "Mut sit mun pitää maksaa." "Niin. Munki piti maksaa tästä." "No oo sit tollanen." "Niin oonkin."

"Mennääks tänään ryyppää?" NamJoon kysyi "Joo. Me kyl tehään sitä joka päivä." Hoseok sanoi "Mennään vaan." Sanoi ja käänsimme katseemme Yoongiin "Tuutko sä?" NamJoon kysyi "Katotaan. En välttis pääse, mul ja Jiminil on asioita kesken." "Sä voit vaan sanoo suoraan että te aiotte panna koko yön." Sanoin "Ehkäpä." Yoongi sanoi ja virnisti. Huomasin Hoseokin ilmeestä että hän oli vihainen. "Onks Hobi mustasukkanen ku ei saa munaa tänään?" NamJoo kysyi kiusoittelevasti "En oo." "Hobi ei sun tarvii esittää ettetkö sä haluis että mä panisin sua." "En halua! Mä en haluu sun munaa lähellekkään mun persettä! Pettäjä."

"C'mon. Se oli yks kerta." "Kymmenes." "Oho.  No mut kuitenkin. Ei niin paha. Tai siis ties kuinka montaa Jungkook on pettänyt jotakuta." "Bro, et vedä mua tähän. Mä en liity teidän eroon mitenkään." "Miten vaan." "Jotkut vaan syntyy kusipäiks ja jotkut pettäjiks, mut Yoongi on molempii." "Kiitti noin kauniista sanoista Hobi, kosketti niin paljon. Tuntu niin lähel sydämmest." "Jos sulla olis." "Niin tietenkin." "Lintsakaas?" Kysyin ja kaikki nyökkäsivät. "Mä meen hakee Jiminin." "Onks sun pakko ottaa se skidi mukaan?" Hoseok valitti "Hobi hiljaa. Mä tiiän että sä rakastat mua vieläkin, mut liiku eteen päin." Yoongi sanoi ja lähti.

Taehyungin näkökulma
Me juteltiin Jiminin kaa tosi kauan, kunnes Yoongi tuli terveydenhoitajan huoneeseen. Hän otti Jiminin käsivarresta kiinni ja oli lähtemässä Jimin mukanaan, mutta. "Päästä irti, vitun kusipää!" "Turpa kiinni! Ja kävele!" Huomasin kun Jimin löi Yoongia litsarilla poskelle, mutta Yoongi ei päästänyt vieläkään irti, vaan hänen ote taisi tulla tiukemmaksi. "Päästä irti!" "En." "Yoongi o-oikeesti. Mua sattui, päästä i-irti." Yoongi päästi irti, heti kun kuuli Jiminin itkuisen äänen sävyn.

Yoongi oli lähtemässä kunnes "M-Mihin sä m-meet? T-Tuutko sä yöks k-kotiin?" "Me mennään jätkien kaa ryyppää. En ehkä tuu, joten älä odota mua." Yoongi sanoi ja lähti. Jimin tuli istumaan viereeni ja halasin häntä. "Jimin kaikki järjestyy kyllä." "Ei. Mitä jos Yoongi ei muutu? Mitä mä sit teen? Mä rakastan sitä tosi paljon ja sit samalla mä rakastan sua kaverina. En mä kestä nähä ku ne kiusaa sua, eikä Yoongi tee mitään sen lopettamiseks." "Ei se haittaa mä oon kunnossa."

I ain't good, to be yours [VALMIS]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin