"VASTAA!! ONKO SE LAPSI MUN!!"

964 56 4
                                    

Jiminin näkökulma
"Mikä? Mistä sä puhut?" "Sä oot raskaana. Kenen se lapsi on?" "No sun. Tottakai se on sun." "No jos se on mun niin miks sä et kertonut?" "Mä en halunnut. Ja sä et tykkää lapsista." "Sä valehtelet. Meillä ei oo ollut sekaiä vähään aikaan. Joten mä kysyn vielä kerran ja mä toivon että sä puhut totta. Onko se mun?" Olin hiljaa. Mitä minun pitäisi vastata? Toisaalta en halua että Yoongi suuttuu mulle. "Onko se mun!? Jimin!" Yoongi huusi ja nousi ylös sänkyni reunalta, ja käveli lähemmäs minua. "Y-Yoongi...." "VASTAA!! ONKO SE LAPSI MUN!!" "Ei ole. Okei se lapsi ei oo sun." "Kenen se on?" "H-Häh?" "Kenen se on?!" "Y-Yhen tyypin." "Kerro nyt saatana!" "En. S-Sä lyöt mua kuitenkin." "En mä sua lyö! Joten kerro!" "M-Meidän.....m-matikan open." Kuiskasin. "Anteeks kenen?!" "M-Meidän matikan open!" Huusin. Yoongi tiputti raskaustestin kädestään. Sitten hän työnsi minut seinää päin ja painoi käteni seinää vasten. "H-Hyung päästä i-irti!" "Menitkö sä vittu meidän matikan opettajan kanssa sänkyyn?!" "Joo menin! M-Mut se oli vahinko!" "Vahinko?! Miten sä voit mennä vahingossa opettajan kanssa sänkyyn?! Pyysitkö sä sitä lopettamaan?!" "En pyytänyt! Mä olin kännissä!" "Älä valehtele!" "Mä en valehtele!! Ja miks sä teet tästä noin ison asian?! Sä oot itekkin pettänyt mua, joten miks mä poikkeen susta?!" "Koska sä tulit raskaaksi! Ja se vitun lapsi ei ole edes mun! Tää on paljon pahempi verrattuna niihin mitä mä oon tehnyt!" "Mä en kyl nää tässä mitään erinlaista! Sä oot pettänyt mua, noin nyt mä petin sua! Tuntuuko kivalta?! Häh!?" "Turpa kiinni!"

"Tai mitä?! Sä lyöt mua taas?!" "En tiiä! Mut varmaan lyönkin jos et osaa olla hiljaa!" "No vittu lyö! Ei kiinnosta! Ihan niinku mua ei sattuis jo tarpeeks!" "Mikä siinä on niin vaikeeta ymrtää?! Että pidä se vitun turpa kiinni!!" "Lyö mua! Lyö! Sähän halusit!" "Mä en vittu oo sua lyömässä!" "Eiku lyö vaan! Ei haittaa!" "Mulla on parempi idea." "M-Mitä?". Yoongi otti minua hiuksista kiinni ja heitti minut sänkyyn. "M-Mitä sä aiot t-tehä?" Kysyin. Olen nähnyt Yoongin vihaisena monta kertaa, mutta tätä puolta hänestä en ole nähnyt ja se pelottaa minua. Kuulin kun joku avasi vyönsä ja laittoi minun kädet sen jälkeen kiinni sillä sänkyyn. "H-Hyung mitä sä teet? P-Päästä mut pois näistä." "Mitäs sanot jos pidetään vähän hauskaa?" "E-Ei. Y-Yoongi älä tee t-tätä mulle. M-Mä lupaan etten m-mä petä sua." "Baby boy luuletko sä että toi riittää? No sä oot väärässä." "S-Sä oot vaan kännissä. O-Ota sun vyö p-pois. E-Et sä haluu t-tehä sitä m-mulle." "Mä oon selvinpäin. Sä oot meistä se joka on kännissä, eikä tuu muistaa huomenna mitään." Yoongi alkoi avaamaan housujani. "E-Ei! Y-Yoongi lopeta! Mä en h-halua sitä!" Huusin itkien. "Sori mut sun pitää oppia vähän sun teoista. Eihän lapsetkaan opi jos niitä ei rankaise." "T-Teitkö sä ikinä H-Hoseokille näin?" "Monta kertaa."

Taehyungin näkökulma
Olin vessassa oksentamassa, huonon olon takia. Vessan ovi avautui "Tää on varattu." Sanoin, mutta kuulin kun ovi meni lukkoon. Käännyin henkilöä päin ja näin Lisan. "Lisa? Mitä sä haluat?" "Jätä Jungkook rauhaan! Se on mun!" "Mä en voi sille mitään että Jungkook rakastaa mua, eikä sua." "Jätä Jungkook." "En varmaan. Jätä sä Jungkook." "En. Mä rakastan sitä. Ja sun  takia Jungkook ei rakasta mua! Mä toivon että sä olisit kuollut sun veljen puolesta!" Lisa huusi ja lähti sen jälkeen pois vessasta. Pyyhin suupieleni ja vedin vessan. Nousin ylös ja menin pesemään käsiäni, jonka jälkeen päätin lähteä kotiin.

Time skip
Olin kävellyt varmaan kaksi tuntia enkä tiedä missä olin. Kuulin kun joku moottoripyörä tai derbi tai mikä ikinä ajoi takanani ja pysähtyi sitten viereeni. "Tuu kyytiin. Mä vien sut kotiin." Liian tuttu ääni sanoi. Poika antoi minulle kypärän ja laitoin sen päähäni, jonka jälkeen menin hänen kyytiin. Kiedoin käteni hänen vyötärölle ja hän lähti ajamaan.

Matkan ajalla aloin miettimään mitä Lisa sanoi. Olisiko minun pitänyt kuolla, eikä veljeni? En saanut hänen sanoja pois mielestäni. Ehkä hän oli oikeassa. Säpsähdin pois ajatuksistani kun moottoripyörä pysähtyi. "Ollaan perillä." Nousin pois kyydistä ja annoin kypärän Jungkookille. "K-Kiitti kyydistä." Sanoi ja olin lähtemässä sisälle, kunnes Jungkook otti kädestäni kiinni ja veti minut suudelmaan. Suutelin takaisin. Erkaannuimme toisistamme ja painoin pääni Jungkookin rintakehään. "Mä rakastan sua hyung." Kuulin Jungkookin sanovan. "Mäkin rakastan sua." Sanoin. Erkaannuimme halista ja lähdin sisälle.

Otin kengät pois ja lähdin yläkertaan. Aion mennä auoraan nukkumaan.

Seuraavana aamuna
Heräsin kauheaan päänsärkyyn. Katsoin yöpöydälleni ja siinä oli vesilasi ja päänsärkylääkkeitä. Otin lääkkeet ja nousin ylös, ja menin suihkuun. En voi uskoa että mä nukahdin näillä vaatteilla...

Jungkookin näkökulma
Heräsin siihen kun minua alkoi oksettamaan ja oksensin lattialle, mahtavaa. Mun vanhemmat on niin ylpeitä musta taas. "Jeon Jungkook!!" Isä huusi alakerrasta. No mitä helvettiä mä nyt tein? Nousin ylös ja kävelin alakertaan.

"No mitä?" Kysyin väsyneenä. "Miks meidän lattialla on oksennusta?" "Aa fuck. Tota mä taisin oksentaa kun mä tulin kotiin. Mut mul oli huono olo, joten se ei perjaatteessa ollut mun vika. Mä en ehtinyt vessaan. Ai niin ja mä oksensin just mun lattialle." "Ootko sä taas mennyt juomaan?" Äiti kysyi "Ihan vähän otin kaverin bileissä." "Mitä me tehään sun kaa?" Isä kysyi "No en tiiä. Hankkikaa kasvatus apua." "Tai laitamme sinut laitokseen." Isä sanoi "Mitä vittua!? Ette varmaan laita!" "Emme pysty huolehtimaan sinusta jos käyt kokoajan juomassa ja et tottele meitä." Äiti sanoi "Ette oo tosissanne! Mä oon teini antakaa mun elää!" "No tottele mitä me sanomme ja harkitsemme sitä." "Haistakaa paska!" Huusin ja lähdin huoneeseeni.

Jiminin näkökulma
Heräsin siihen kun joku tiputti jotain lattialle. Käännyin kyljelleni ja näin Yoongi laittamadsa vaatteita päälle, silloin muistikuvat illan tapahtumista tulivat mieleeni. "Kato sä heräsit." Poikaystäväni sanoi "Mä vihaan sua." "Myönnä että nautit siitä kuitenkin." "En nauttinut! Sä pakotit mut siihen!" "No entä sitten? Sä menit pettämään mua ja valehtelit mulle." "Silti se ei ole syy pakottaa toista seksiin!" "Miten vaan. Katotaan käveletkö sä huomenna viel kouluun. No mut mun pitää nyt mennä." Yoongi lähti. "Min Yoongi vitun kusipää!!" Huusin, jolloin isäni tuli huoneeseeni. "Jimin kaikki hyvin?" "Joo on." Sanoin ja käännyin selkä päin isääni.
_________________________________________

Sellanen tällä kertaa. Sori ku kestää. Koulu stressaa

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now