"E-En mä-ä hal-lua."

671 41 18
                                    

Ensinnäkin haluun kiittää kaikkii jotka on lukenut tätä kirjaa tai lukee tätä vieläkin.

Ensinnäkin haluun kiittää kaikkii jotka on lukenut tätä kirjaa tai lukee tätä vieläkin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Niinku herranjumala teitä on paljon, kiitti ihannsaatanasti❤❤. Oon niin kiitollinen teil kaikil.

En voi usko tätä. Jimin tippui ja on kuollut. Aloin itkemään. Tunsin pienien käsivarsien kietoutuvan ympärilleni. "J-Jimin on po-oissa." Sanoin ja aloin itkemään kovemmin.

Jiminin näkökulma
Otteeni irtosi katon reunasta ja Taehyungin ote irtosi ranteistani. "JIMIN!!!!" Kuulin Taehyungin huutavan. Luulin jo että tipun kuolemaani, mutta tunsin kun joku kietoi kätensä minun ympärille ja nosti minut jonnekin, ja laski minut lattialle. "Baby ootko sä kunnossa?" Kuulin tutun äänen kyayvän. "J-Jay? Jay!" Huusin ja halasin miestä. Hän halasi takaisin. "Mitä hittoa sä katolla teit?! Sä olisit voinut kuolla! Oo ilonen että mä olin tässä!" Jay huusi "N-No mä ja Tae e-etittiin Taen veljeä Alexia, ja no Ale-ex oli tippumas kato-olta, mut mä eht-tisin pelastaa sen, mut s-sit mä horjahdin ja ti-ipuin." Selitin ja aloin itkemään. Painoin pääni Jayn rintakehään. "Anteeks että mä huusin, mä olin niin peloissani että mä menetän sut." Jay sanoi ja halasi minua tiukkaan. "No pitäiskö nyt laittaa sun kaveril viestii, ennenku se kuolee suruun." Jay sanoi ja nyökäsin. Erkaannuin minun ja Jayn halista, kaivoin kännykäni taskustani ja soitin Taehyungille.

..
Puhelu
Taehyung/Jimin

"J-Jimin? Oo-otko se sä?"

"J-Joo. Kai-ikki on hyvin. Tu-ulkaa tänne mi-is on ne riko-otut lasit lattialla."

"J-Joo."

..
Taehyung lopetti puhelun. Pian kuulin juoksu askeleita ja käänsin pääni niiden suuntaan. Taehyung juoksi halaamaan minua ja minä tietenkin halasin takaisin. "V-Vittu mä pe-elästyin!!" Taehyung huusi itkien. "S-Sama." Sanoin. "Mä vien teidät kotiin." Jay sanoi. Erkaannuimme Taehyungin kanssa halista ja lähdimme kaikki kävelemään ulos tehtaalta. Koko matkan ulos tehtaalta Taehyung piti kädestäni kiinni ja Alex piti toisesta kädestäni. Pääsimme Jayn auton luokse ja menimme istumaan. Jay lähti ajamaan Taehyungin osoitteeseen. "Muuten Jay?" Kysyin mieheltä "Niin?" "Mitä sä teit tuolla?" "Mä tykkään tutkii hylättyi paikkoi ja kuvata. Nyt mä satuin olee tuola samana aika aku tekin, joka oli hyvä juttu. Sä oot elossa mun ansiosta." "Kiitti muuten siitä." "Ei mitään."

Time skip
Nousimme ulos autosta ja Jay lähti. Menimme sisälle, jätimme kenkämme eteiseen ja menimme olohuoneeseen. "Tae kaikki on jo hyvin ja mä oon nyt turvass, sä voit päästä jo irti mun kädestä." "E-En mä-ä hal-lua." "Hyvä on. Alwx mee jo tekee sun iltatoimet ja sit nukkumaan, okei?" "O-Okei." Alex päästi irti minun kädestä ja lähti yläkertaan. "Tae päästä nyt edes hetkeks irti, niin mä saan laitettua meille pedin tähän ja saan puhdistettua ton haavan sun poskessa." Sanoin ja tunsin kun Taehyung päästi hitaasti irti kädestäni. Autoin hänet menemään istumaan toiselle sohvalle. Menin hakemaan alakerran vessasta puhdistus ainetta, vanulappuja ja laastareita. Menin takaisin olohuoneeseen ja aloin puhdistamana Taehyungin haavaa. Puhdistamisen jälkeen laitoin haavan päälle laastarin. Vein veriset vanulaput roskikseen, tulin takaisin ja aloin levittämään sohvaa.

Taehyungin näkökulma
10min myöhemmin
Makasimme Jiminin kanssa sohvalla ja pidin vieläkin hänen kädestä kiinni. Päästin irti Jiminin kädestä ja halasin häntä. Silmistäni alkoi valumaan taas kyyneleitä. Suljin silmäni ja nukahdin.

Heräsin ja olin tehtaan katolla ja pidin Jiminin ranteiata kiinni, mutta otteeni irtosi ja Jimin tippui. "JIMIN!!" Huusin. Katsoin alas katolta ja näin Jiminin ruumiin. Silmistäni alkoi valumaan kyyneleitä.

Nousin ylös kyyneleet silmissä "Jimin!?" Huusin. Kylmä hiki valui otsallani. Katsoin viereeni ja näin Jiminin siinä "Se oli vain unta." Sanoin. Menin makaamaan ja halasi häntä tiukemmin. Suljin silmäni uudestaan ja toivoin etten näkisi enää sitä unta. Tosin en voinut nukkua kunnolla koko yönä, painajaisten takia.

10h myöhemmin
Aurinko oli noussut ajat sitten, mutta silti Jimin nukkui vielä. Nousin ylös ja menin tekemään aamupalaa. Kuulin portaissa askeleita ja kun katsoin portaille näin Alexin. Otin jääkaapista voin ja voitelin kolme lepää. Annoin yhden leivän Alexille ja menin sitten herättelemään Jiminiä. "Jimin herää." Sanoin ja ravistelin poikaa hereille. "Huomenta Tae." Jimin sanoi. Jimin nousi istumaan ja annoin hänelle leivän. "Siinä." Sanoin. "Kiitti." Jimin sanoi ja alkoi syömään. Sain syötyä leivän ja menin sitten hakemaan vettä, mutta kun tulin takaisin Jimin ei istunut enää sohvalla. Olin kävelemässä yläkertaan katsomaan jos Jimin olisi mennyt minun huoneeseen siivoamaan, mutta kuulin oksennusta alakerran vessasta. Kävelin vessan oven luokse ja laitoin korvani ovea vasten. Kuulin Jiminin oksentavan. Kuulin kun hän veti vessan ja meni pesemään käsiään. Astuin pari askelta taaksepäin ja Jimin avasi oven. Laitoin käteni puuskaan ja tuijotin häntä. Jimin näytti yllätyneeltä ja hermostuneelta nähdessään minut. "T-Tae....ööö ei-iks yläkerras oo vessaa?" "Jimin miks sä teet noin ittelles?" "Mä en tiiä mistä sä puhut." "Tiedät. Sä pakotit ittes oksentamaan, etkö?" "Enhän. Mist sä niin päättelit?" "Mä kuulin kun sä oksensit." "No tuli huono olo, okei. Se ei oo mitään vakavaa." "Pidätkö sä mua tyhmänä?" "Kuin ni?" "Kai mä nyt tiedän että sä pakotit ittes oksentamaan." "En pakottanut. Voidaanko me myt vaan jättää tää aihe tähän. En haluu puhuu siitä." "Hyvä on, mut sun pitää lopettaa toi tai mä kerron sun vanhemmil." "Joo joo." Jimin sanoi pyöräytäen silmiään ja käveli sitten olohuoneeseen. Kävelin myös olohuoneeseen ja istuin sohvalle, Jiminin viereen. "Hei mikä on?" Kysyin "Ei mikään, okei. Anna olla. Oon vaan väsynyt." "Varmasti." "No oon. Eikä tää helvetin raskaus auta asiaa. Mun mieliala vaan heittelee koko ajan, anteeks." "Ei se mitään." "Mmm." "No haluutko kattoo jotain leffaa?" "Vaikka. Mis Alex muuten on?" "Jaa a. Varmaan omas huonees. Mun pitäis varmaan siivota mun huone." "Mä voin auttaa." "Ei sun tarvii. Enköhän mä selvii." "Mä haluun auttaa. Mul on muuten tylsää, ja siivoominen on ihan kivaa. Ainakin sillon kun sua ei pakoteta siivoomaan." "Niinpä. Mut katotaanko eka se leffa ja sit mennää siivoo, jonka jälkeen voitais tehä jotain ruokaa ja sen jälkeen mennään kattoo Yoongii ja Jungkookii." "Okei.". Otin kaukosäätimen käteeni, laitoin telkkarin päälle, menin netflixii ja laitoin jonkun toiminta elokuvan.

Time skip
Elokuva oli ihan hyvä, verrattuna draamaan. Sammutin telkkarin. "Jaha ja nyt siis siivoomaan." Jimin sanoi ja nousi ylös. Nyökkäsin ja nousin myös ylös. Lähdimme kävelemään huoneeseeni. Avasin huoneeni oven, laitoin musiikkia ja aloimme siivoamaan.

5min myöhemmin
"Vittu tää on raskasta." Sanoin. "Aha, muista sulkee oves aina enneku lähet, niin tääl ei käy hurrikaania nimeltä Alex." "Mut se saatanna mukula osaa avasta tän oven, niin se ei paljoon auta." "No hanki lukko sun oveen, jonka saa tuolt ulkopuolelta kiinni, Alex ei ylety siihen." "Totta, mut jos sen faija avaa sille mun huoneen oven?" "No en tiiä. Keksi jotain." Jimin sanoi. Hymähdin vain ja jatkoin siivoomista.

4h myöhemmin
Olimme saaneet siivottua koko huoneen. Menimme makaamaan sängylleni ja huokaisimme helpotuksesta. "Jes se on vihdoin ohi." Sanoin. "Niinpä. Ei siin menny ku 4 tuntii." Jimin sanoi "No mennään nyt tekee sitä ruokaa, syödään ja mennään sairaalal." Sanoin ja Jimin nyökkäsi. Nousimme ylös ja kävelimme alakertaan. Aloimme tekemään vain jotain ruokaa.

Time skip
Saimme tehtyä ruuan valmiiksi. Jimin meni hakemaan Alexin alakertaan ja me aloimme syömään.

Kun saimme syötyä, veimme tiskit tiskiin ja laitoimme ylinmääräiset ruuat jääkaappiin. Menimme yläkertaan vaihtamaan vaatteitamme. Laitoimme samat vaatteet mitkä meilä oli eilenkin. Menimme alakertaan laittamaan kenkiä ja lähdimme sitten kaikki sairaalalle.

I ain't good, to be yours [VALMIS]Where stories live. Discover now