117

1K 136 53
                                    

- Джехьон, каква изненада.

Джехьон вдигна поглед и с ужас видя, кой стоеше на прага на вратата. Той отстъпи крачка назад несъзнателно. Какво правеше учителя по физическо тук?! Джехьон започна да се оглежда, чувстваше се като в капан, искаше да излезе от тук по най-бързия начин и да намери Дойонг.

- Какво има? Не се ли радваш да ме видиш? - учителя се усмихна противно и пристъпи на вътре, затваряйки вратата след себе си.

Джехьон отстъпи назад, обхвана го паника. Първото нещо, за което се сети бе да побегне и точно това направи. Опита се да мине покрай него, но учителя го хвана за ръката и грубо го издърпа обратно.

- Къде си мислиш, че отиваш?

- Пусни ме! - извика Джехьон и започна да се дърпа, опитваше се да се измъкне от здравия захват, но не успяваше, единственото, което постигна бе да накара другия да се засмее.

- Престани да се дърпаш, само усложняваш нещата.

- Остави ме, извратеняк!

Усмивката изчезна от лицето на учителя. Вдигна свободната си ръка и замахна, стоварвайки дланта си върху бузата на Джехьон. Той изстена от болка и покри ударното място с ръка.

Учителя използва момента да го блъсне на леглото и го обкрачи. Очите на Джехьон се разшириха и започна да се опитва да го изблъска от себе си, но другия хвана ръцете му, задържайки го на място.

- Джехьон, ако знаеш от колко време искам това. - засмя се той. - Дойонг постоянно ми пречеше, но сега няма кой да ни прекъсне.

- Не! - извика Джехьон, щом усети как учителя започна да целува врата му. - ПОМОЩ!

- Викай колкото си искаш. Никой няма да те чуе от музиката.

Учителя нападна устните му и Джехьон изкара писък от погнуса. Стисна устните си, не позволявайки на другия да вкара езика си.

Усещаше как сълзите потекоха по лицето му. Чувствале се ужасно, въпреки опитите да се измъкне не можеше, беше безпомощен. Не искаше това. Искаше да го остави.

Къде бяха останалите? Защо никой не идваше? Никой ли не бе забелязал отсъствието? Къде бе Дойонг?

- ДОЙОНГ! - изкрещя Джехьон, щом учителя спря да го целува.

- Откажи се. Просто се отпусни, ще ти хареса. - той приплъзна ръка под блузата на Джехьон.

Something new | JohntenDonde viven las historias. Descúbrelo ahora