44

2K 151 14
                                    

Джони целуваше страстно нежната кожа на врата на Тен, когато усети ръцете му върху гърдите си бутайки го назад. Той веднага се отдели, но го гледаше объркано, не разбирайки защо го спря.

- Нещо не е наред ли? - прошепна Джони облягайки чело на неговото.

- Родителите ти ...

- Няма ги. - Джони пъхна ръце под блузата му, започвайки чувствено да го докосва. - Ще се върнат утре вечер.

Тен затвори очи, оставяйки се на усещането от студените пръсти на по-високия по горещата му кожа. Джони придвижи ръцете си нагоре бавно едновременно нежно и настоятелно. Стигна до раменете му, блузата на тайландеца вече повдигната възможно най-много, започна да го масажира, но не както по-рано. Сега го галеше, усещайки как кожата на Тен настръхна под допира. На моменти  оставяше само върховете на пръстите му едва да докосват горещата плът. Устните на Тен бяха леко разтворени и между тях се прокарваха нежни въздишки на наслада, които подлудяваха Джони.

Тен се отдели от него дишайки тежко. Погледна към прозореца, който се намираше срещу този на неговата стая чувствайки се странно. Обзе го притеснение, че някой може би ги наблюдаваше, но там нямаше никой.

- Джони смъкни щорите, така имам чувството, че някой ни гледа.

По-високото момче се засмя тихо, но го направи. Не се сещаше, кога беше последния път когато бе смъквал щорите си. Винаги ги държеше вдигнати, но сега нямаше смисъл от това. Защото причината да са винаги вдигнати беше с него. Тен.

Джони се приближи към него и го целуна жадно започвайки да го бута малко по малко назад докато краката на Тен не се блъснаха в ръба на леглото, при което той седна. Придвижи се към средата на леглото следван от Джони, който в мига щом Тен легна по гръб, го обкрачи. Джони се вгледа в шоколадово кафявите му очи гледайки толкова невинно, че едва се съдържаше да не го вземе тук и сега и да го направи свой по всеки възможен начин. Но не искаше да го нарани. Искаше да го накара да се почувства обичан. Искаше да му достави удоволствие.

Джони зарови лице в врата му и отново вдиша аромата му, който го караше да се почувства опиянен. Облиза леко кожа му, а след това засмука силно, захапвайки. Тен изпъшка пискливо и хвана косата му преплитайки я между пръстите си. Джони започна жадно да целува и хапе врата му оставяйки смучки след себе си, които Тен със сигурност нямаше да може да прикрие.

Something new | JohntenWhere stories live. Discover now