113

1.4K 137 33
                                    

Сиченг притисна тялото си към това на Кун, целуваше го жадно и нетърпеливо. Започна несъзнателно да се отърква в скута му. Кун колебливо сложи ръце на бедрата му, опитвайки се да спре движението му.

Сиченг обви ръцете си здраво около раменете му и се излегна назад, дърпайки Кун със себе си, докато другия се озова надвесен над него.

Кун се отдели и погледна към момчето под себе си. Очите на Сиченг бяха притворени, гледаше го с желание, устните му бяха съвсем леко разтворени. Кун преглътна тежко, остави притеснението да го напусне, съсредоточи се над това колко неустоимо изглеждаше Сиченг и колко много го желаеше.

Сиченг хвана края на блузата му и я повдигна нагоре. Другия разбра намека и бързо съблече дрехата. Зарови лице във врата на Сиченг и започна да поставя мокри целувки.

Сиченг изстена тихо, когато усети пръстите му да се вмъкват под блузата. Нежното докосване изпрати тръпки по цялото му тяло, карайки го леко да потрепери. Кун усети това и се усмихна радвайки се на реакцията която предизвикваше. Бързо съблече блузата му и продължи да поставя целувки, сега по раменете му спускайки се бавно надолу .

Сиченг зарови пръсти в косата му, притискайки лицето му към себе си, отчаяно искаше да усети още от ласките му. Той раздалечи краката си, правейки място на Кун да се настани между тях. Сиченг дори не се опита да се сдържи, миг по-късно обви крака около кръста му и започна да мести бедрата си, отърквайки члена си в неговия.

Кун прехапа устна сдържайки стонът, който напираше да излезе. Сиченг го подлудяваше, не можеше да мисли за нищо друго освен за начина по който го гледаше с такова желание. Той хвана краката му и ги отдели от себе.

Сиченг го погледна изненадано, чудеше се защо го направи,но нямаше възможност дори да попита преди Кун да разкопчее дънките му, събувайки ги мигновено, а след тях последваха и боксерките му.

Кун остави погледа си да обходи тялото му, преди да се надвеси над него. Бавно се приближи, канейки се да го целуне, но Сиченг хвана ръката му и я приближи към устните му. Разтвори устата си и бавно погълна три от пръстите му започвайки да прокарва езика си по тях.

Кун знаеше какво следва, и щом Сиченг извади пръстите от устата си, той отново усети притеснение.

Something new | JohntenWhere stories live. Discover now