21

2K 155 28
                                    

Премина още една седмица през, която Тен и Джони се сближиха още повече. Двамата буквално не можеха да държат ръцете си надалече един от друг. Едва се сдържаха в училище, като се изключи, че Джони винаги намираше начин да го притисне в някой ъгъл и да си открадне бърза целувка.

Всичко вървеше обсолютно прекрасно, толкова че Тен се изненадваше. Спря да има проблеми с Тейонг, другите ученици също не се занимаваха с него, най-вероятно защото ги бе страх да не би четирите момчета да ги пребият, но това не беше от значение.

Сега двамата се намираха в стаята на по-високия. Тен седеше на леглото му и пишеше домашното по математика, докато Джони лежеше до него и ровеше из телефона си.

- Не го ли написа вече?

- Остана ми още малко. - отговори Тен не отделяйки поглед от тетрадката си. - Ти не смяташ ли да го напишеш?

- Не. - засмя се Джони. - Не ми се занимава с глупости.

Тен поглати глава, но си замълча и продължи да пише. След около петнайсет минути, най-накрая приключи. Затвори тетрадката и учебника и точно щеше да стане, за да ги прибере в раницата си, когато Джони обви ръце около кръста му и го придърпа към себе си.

- Джони, остави ме да ги прибера. - изхленчи Тен и прехапа долната си устна, опитвайки се да задържи стонът който напираше да излезе, щом усети езика на другия по кожата си.

- После ще ги прибереш. - прошепна по-високия и започна да поставя мокри целувки надолу към рамото му.

Тен пусна нещата, които държеше и те паднаха на пода. Джони веднага го обърна към себе си и го бутна назад, карайки го да легне. Надвеси се над него и с бързо и ловко движение съблече блузата му, започвайки да обсипва гърдите му с целувки, като малко по малко се спускаше на долу.

- Джони... - простена Тен. - Майка ти е долу. Може да ни чуе.

- Ако си тих няма да ни чуе. - Джони извади съблазнителната си усмивка и преди другия да има време да изпротестира погълна жадно устните му.

- Толкова много те искам, миличък. - изръмжа Джони срещу устните му и се отдели за миг, колкото да съблече блузата си.

Тен прокара пръсти по мускулестото му тяло усещайки как кожата настръхва под допира му.

Джони разкопча дънките му и ги смъкна, хвърляйки ги на пода. Тен почувства как започна да го обхваща притеснение. До сега не са стигали толкова далеко, но имаше доверие на другия и знаеше, че ако иска той веднага ще спре. За това за сега реши да се отдаде на усещането. От доста време бе мислил за нещо повече, имаше желание да почувства Джони по всеки възможен начин. Може би това, което чувстваше всъщност не бе точно притеснение, а по-скоро вълнение.

Something new | JohntenWhere stories live. Discover now