45

1.7K 161 11
                                    

Тен се събуди чувайки противната си аларма. Протегна се изключвайки я. Хвана ръката на Джони, която бе обвита около кръста му, опитвайки се да я измести, но по-високия само го притисна повече към себе си.

Тен се усмихна сещайки се за предишната вечер и се отпусна в прегръдките на другия. Можеше да остане така цял ден без изобщо да помръдва, за съжаление обаче нямаше как това да се случи днес, тъй като бяха на училище. Тайландецът изкара дълбока въздишка и хвана ръката на Джони отмествайки я от кръста си.

- Ммм! - измрънка Джони без дори да отваря очи. - Какво правиш?

- Ставам.

- Но защо?

- Джони, на училище сме, сега е седем.

Щом Тен се изправи в седнало положение, усети болка да го прерязва. Той изсъска прехапвайки долната си устна.

Джони веднага стана и го погледна притеснено.

- Сега разбирам, какво е имал предвид Джехьон, когато каза, че не може да си сяда на задника. - Тен се засмя леко опитвайки да не мисли за болката.

- Бях много внимателен, но беше първия ти път. При Джехьон е съвсем различна ситуацията. Те с Дойонг са садисти.

Двамата се засмяха. Джони стана от леглото отивайки от другата страна и хвана ръцете на Тен.

- Какво правиш? - Тен го погледна объркано.

- Помагам ти да станеш.

- Мога и сам, това че ме боли не означава че не мога да стана.

- Хубаво тогава! - измрънка раздразнено Джони и скръсти ръце, при което Тен извъртя очи и стана като се изправи внимавайки да не прави резки движения.

- Топъл душ ще ти се отрази добре.

- Нима? - Тен попита не вярващо.

- Да, ще отпусне мускулите ти.

Тен кимна с глава и се насочи към банята леко накуцвайки. Влезе под душа и нагласи водата си, така че бе по-топла от колкото предпочиташе обикновено. Горещата вода започна да се стича по тялото му и колкото и изненадващо да му се струваше сякаш наистина започна да се отпуска. Затвори очи и остави водната струя да се удря в кожата му.

През това време Джони влезе тихомълком в банята при него. Пристъпвайки внимателно застана зад Тен и обви ръце около кръста му, при което тайландецът подскочи.

Something new | JohntenTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon