105

1.1K 132 15
                                    

Дойонг и Джони влязоха в съблекалните, чернокосия отваряйки вратата рязко. Той тръгна напред оглеждайки се из стаята, докато забеляза Тен. Тайландеца стоеше пред шкафчето си, учителя по физическо до него, докато разговаряха.

Тен погледна в страни, щом чу шума. Видя Дойонг и Джони, а малко зад тях бяха и останалите. Озадачи се виждайки израженията на лицата им. 

- Какво има? - попита той объркан от това как изведнъж нахълтаха вътре.

Джони погледна към Дойонг, очаквайки той да даде обяснение след като той самия си нямаше и на представа защо бе всичко това, но чернокосия единствено гледаше злобно към учителя.

- Тен ще закъснеем за час. - намеси се Джехьон и се приближи към него.

Хвана ръката му и го задърпа след себе си към вратата. Другите ги последваха. Джони стоеше на място за момент, преди да ги хвърли бърз поглед към учителя, който наблюдаваше Джехьон и Тен с присвити очи.

- Нещо не е наред ли? - намръщи се Джони.

- Не. - отвърна грубо учителя и се обърна отивайки към салона.

Джони настигна другите. Запътиха се към двора. Бе настъпило мълчание, никой не смееше да го наруши. Вървяха тихо, повечето прекалено объркани, за да могат дори да попитат какво се случва.

Щом пристигнаха на обичайното място до оградата, Сиченг реши, че това мълчание го побърква и не може да издържи дори и минута повече.

- Какво по-дяволите беше това!? - извика той кръстосвайки ръце. - Дойонг!? Ще ни обясниш ли!?

Дойонг извади кутията си с цигари от джоба на коженото яке и си взе една.

- Учителя по физическо е зяпал Джехьон докато се преоблича. - каза той сравнително тихо, след това издърпа от вече запалената цигара. - А днес се опита да ме изгони, за да остане на саме с него.

- Чакай, чакай. - Джони се замисли. - Да не искаш да кажеш, че тоя иска да направи нещо на Джехьон?

- Не знам, какво иска, но не е нищо хубаво. Видях как го гледаше, беше толкова противно да наблюдавам как се подсмихваше, докато го оглеждаше.

- Помислил си, че ще направи нещо на Тен? - Джони се приближи към него.

- От този може да се очаква всички.

Something new | JohntenWhere stories live. Discover now