𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐉𝐔𝐍𝐈𝐎𝐑 ~ Heechul

1.5K 193 13
                                    


Milyen egy híres ember gyerekének lenni? Valószínűleg hatalmas élmény, de olykor kissé rémisztő is lehet. Hiszen figyelemmel kísérik minden lépésed, kritizálják minden tetted, annak ellenére, hogy nem is ismernek és igazából semmit sem tettél. Sőt már azelőtt ismernek, hogy te magad ráeszmélnél erre a világra. Ítéletet mondanak úgy, hogy nem ismernek és igazából nem is törekszenek rá.

Rengeteg ajtó egyetlen csapásra megnyílik az ember előtt, de olykor nagy árat fizet érte. Az örök bizonytalanság, hogy vajon hány barát igazi? Mennyi van, aki csak a neve, a pénze és a vele járó pluszok miatt van az ember mellett?

Persze te magad a híres Papád mellé kaptál még egy foci csapatnyi kissé őrült, de mindenek előtt szeretni való nagybácsit és néhány kissé már túlontúl anyáskodó nagynénit.

Heechul sosem tagadta a létezésedet, de amint nagyobb lettél mindent elkövetett annak érdekében, hogy nyugodt gyerekkorod legyen. Féltve óvott médiától és egyetlen fotót sem osztott meg a neten rólad, hogy ne ismerjen fel soha senki. Sem az utcán, sem az iskolába. Mindig is azt szerette volna, ha híres szeretnél lenni az a te döntésed legyen.

Ő maga persze soha egyetlen lehetőséget sem hagyott ki, hogy találkozzatok. Soha sem hagyott magadra és valóban mindent megtett annak érdekében, hogy mindent megadhasson számodra, amit csak tud. A fent említett tizenöt kissé lökött nagybácsiról nem is beszélve. Hangeng és Kibum például hiába váltak ki a bandából, ha Koreában jártak, nem múlt el alkalom, hogy ne látogattak volna meg.

Csodálatos gyerekkorod volt rengeteg inspiráló emberrel körülvéve, akik valóban úgy bántak veled, mint egy hercegnővel és mindenben támogattak, amit csak kigondoltál.

Mindig is vonzott a színpad, a szereplés. Szeretsz énekelni és táncolni. Több olyan SNSD tánc van, amit jobban tudtál hat évesen előadni, mint a tulajdonosai.

- Hidd el nekem, Hee, ez a lány a színpadra termett – mondogatta Taeyeon sokszor az apádnak.

És ahogy a jelenlegi dolgok állnak, valóban neki volt igaza.

- Felvételizni akarok az SM-hez – állsz elő egyszer a nagy ötlettel, mire Heechul majdnem megfullad a saját nyálától és többiek is eléggé lesokkolódva állnak előtted. Egyedül Taeyeon arcán virít egy mindent tudó, cinkos mosoly, amit egy kacsintással is megspékel.

- Ez a te ötleted volt? – kérdezi is egyből a még mindig sokkos Heechul a szőke nőtől.

- Már miért lenne az enyém? – vonja fel a szemöldökét a vádlott. – T/N elég okos, hogy magától is kitaláljon egy ilyen jó ötletet – fűzi hozzá.

- Átgondoltad te ezt jól? – fordul feléd az Apád kissé idegesen.

- Igen – bólintasz határozottan. – Viszont lenne egy kérésem – teszed hozzá.

- És mi az? – kérdezi Siwon.

- A meghallgatáson egyikőtök sem mondhatja el, hogy ki vagyok. Nem akarom, hogy a nevem és az Apám miatt vegyenek fel. Azt szeretném, hogy akkor kerüljek be, ha megérdemlem és ott a helyem. Nem azért mert jól eladható vagyok a hátterem miatt – járatod végig a tekinteted a kis társaságon, akik egyetértően bólogatnak. – Ez főleg rád vonatkozik, Taeyeon unnie – nézel a szőke nőre.

- Komolyan már – durcáskodik –, miket ki nem néz belőlem ez a Kim família – motyogja az orra alatt, mire a többiek csak felnevetnek, amihez egy idő után ő maga is csatlakozik.

A meghallgatás sikerül. Hihetetlen örömmel kezded meg a gyakornoki időszakodat az SM-nél. Te is tudod, hogy hosszú és közel sem egyszerű időszak vár rád, de biztos vagy abban, hogy mindig lesz, aki melletted álljon.

Hosszú évek telnek el, mire a debütálás közelébe kerülsz. Időközben persze kiderül, hogy ki is vagy. Csoda is lett volna, ha sikerül titokban tartani. Ám azt viszont sikerült elérni, hogy csak az SM berkein belül tudódjon ki. A gyakornokok piszkálódó, olykor bántó megjegyzéseit ugyan így sem kerülheted, de igazából szinte csak jobban motiválnak, hogy bebizonyíts, a színpadon a helyed. Éjszakákba nyúlóan gyakorolsz Taeminnel és nagy nehezen Boától is kikönyörgöd a plusz ének órákat, amire szerinte semmi szükséged, de te magad hajthatatlan vagy. Bizonyítani akarsz. Azt akarod, hogy elismerjenek, hogy elegedet lehess magaddal, de főleg azt, hogy az apád és az egész SuJu büszke legyen rád.

A debütálásod remekül sikerül, bár szóló énekesként sajnos nem tapasztalod meg azt a légkört, amiről Heechul oly sokat mesélt már, de nem bánod, ennek így kellett lennie.

Épp egy show műsorba igyekszel rettenetesen izgulva. Eddig Heechul mindig úgy csűrte-csavarta, hogy ott tudott lenni melletted, ám ezen az estén egy hirtelen jött felkérésnek kellett eleget tennie, így ez az első nyilvános megjelenésed „egyedül".

Jó hangulat uralkodik a stúdióban, mikor hirtelen az MC megszólal.

- Végre valahára ideért az én beugró MC társam. Köszöntsétek szeretettel az egyik veterán sztárunkat.  Kim Heechul, személyesen – ordítja az MC, mire te egy pillanatra elfelejtesz levegőt venni és Heechul is hasonlóan reagál, amikor meglát.

- App... Oppa? – lepődsz meg és gyorsan korrigálod magad, mielőtt lebuktathatnád magatokat.

- Szia, T/N – mosolyog rád még mindig verhetetlenül zavarban.

A műsor zavartalanul folyik tovább, de mindketten kínosan ügyeltek arra, hogy mit mondtok egymásnak, ám egyszer csak furcsa fordulatot vesz a beszélgetés.

- És, T/N – fordul feléd mosolyogva a műsorvezető. –, mind megegyezhetünk abban, hogy napjaink egyik legszebb idolja vagy – Heechul már itt egy figyelmeztető pillantást villantott a társa felé, aki teljesen ignorálta ezt. – Kinek a génjeit örökölted, hogy ilyen gyönyörű vagy?

- Az apjáét – vág közbe idegesen Heechul. Na igen, a fiú téma érzékenyen érinti őt, ha rólad van szó. Szegény NCT-s Yuta csak úgy menekül előle azóta a kóbor csók óta, ami pár hete csattant el köztetek és az Apád épp rosszkor nyitott be a próbaterembe.

- Ó, Hee, te ismered T/N apját? – lelkesül fel a férfi.

- Igazából a kiadón belül szoktunk azzal szórakozni, hogy Oppa olyan számomra, mintha csak az Apám lenne – próbálod menteni a helyzetet. – Így azt hiszem magára és a jóképűségére utal – vigyorodsz el.

- Ó, már értem, akkor tudom már, hogy kitől elkérni téged egy randira – kacsint rád az MC, miközben Heechul szeme szinte tikkel. – Na de, mára ennyi – fordul a kamera felé. – Köszönöm szépen, hogy itt voltál velünk, T/N – néz újra rád. – Tartsatok velünk legközelebb is, sziasztok – köszön el integetve a nézőktől, majd ahogy leáll a kamera kedélyes csevegésbe kezd veled és a kissé még mindig morcos Apáddal.

- Még hogy randevú – morogja Heechul az orra alatt, miközben már hazafelé tartotok. – Adok én neki olyan randevút...

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now