𝐏𝐄𝐍𝐓𝐀𝐆𝐎𝐍 (OT10) ~ Amikor rémálmod van

2.4K 203 9
                                    

Hui: 

A nappaliban éppen dalt komponál, amikor meghallja, hogy sikítasz. Azonnal szalad a szobátokba és szorosan átölel, miközben te remegsz. – Itt vagyok, Jagi, semmi baj – vesz az ölébe és halkan dúdolni kezd. – Itt maradok, amíg újra el nem alszol, oké? – puszil a homlokodra és melléd fekve szorosan magához ölel

Jinho:

 A forgolódásodra ébred fel. - Jagi! Ébredj! – ölel át szorosan, mire te felriadva csak hangosan zihálsz. – Hé, elmúlt, vége van! – szorít magához, majd csendben ringatni kezd, amíg meg nem nyugszol. – Gyere, aludjunk vissza – húz magához és az arcodat cirógatja, amíg el nem alszol.

Hongseok: 

A sikításodra riad fel, hirtelen azt sem tudja, mi történik, de mikor észre veszi, hogy álmodban sírsz, azonnal ébresztgetni kezd. – Babe, hahó, ébresztő – rázogatja addig a vállad, amíg fel nem ébredsz. Sírva öleled át elbújva a karjai közé. – Jól van, semmi baj – simogatja a hátad, majd halkan dúdolva visszafekszik veled és addig simogat, amíg újra el nem alszol.

E'Dawn: 

A sírásodra kapja fel a fejét a telefonjából. – Jagiya, mi a baj? – kérdezi, majd mikor tudatosul benne, hogy álmodsz, lassan föléd hajolva simogat meg óvatosan, mire felrebbensz. – Jól van, semmi baj, csak egy rossz álom – mosolyog rád, miközben az arcodat simogatja. – Aludj vissza – fekszik el és húzza fejedet a mellkasára, te pedig egyenletes szívverésére alszol el újra.

Shinwon:

A kiabálásodra ébred és rögtön felkapcsolja a kis lámpát. – Babe, mi a baj? – kérdezi riadtan, mikor elmeséled, hogy egy rossz álom. – Gyere – fogja meg a kezedet és a nappaliba vezet. Leültet a kanapéra, ő maga pedig a zongoránál foglal helyet. Egy lassú altató dalba kezd, majd mikor látja, hogy elaludtál a karjaiba véve sétál vissza veled a szobába.

Yeo One: 

 A szobába belépve látja, hogy nyugtalanul forgolódsz, így melléd lépve felébreszt. – Jagi! Kelj fel! – rázogatja a válladat. Mikor könnyes szemekkel felriadsz, csak leül az ágy szélére és az ölébe vesz. – Nincs semmi baj, én megvédelek – szorít magához és addig ölel, amíg újra el nem alszol.

Yan An: 

Apró szipogásra ébred. – Mi a baj, Baby? – fordul feléd és megölel. 

– Csak rosszat álmodtam – motyogod a mellkasába. 

– Semmi baj, itt vagyok! Ne sírj, mert attól én is szomorú leszek! – csókol a hajadba és magához húzva csendesen énekelni kezd.

Yuto: 

Kis híján lefordul az ágyról, úgy megijed, mikor meghallja a sikításod. – Jagi! Jagi! Ébredj fel! – rázogat meg kissé kétségbeesetten és mikor kinyitod a szemed megkönnyebbülten felsóhajt. – A frászt rám hoztad! – ölel magához szorosan. – Gyere, pihenjünk vissza – húz magával az agyba és szorosan átölelve téged alszik el újra.

Kino: 

Sírásra ébred és azonnal feléd fordul. – Babe, ébredj! – kelteget finoman és mikor sikerrel jár csak édesen mosolyog. – Tessék, itt egy kis víz – nyújtja feléd a poharat a szekrényről. -Elmeséled? – kérdezi aranyosan, miközben a karodat simogatja. Lassan megrázod a fejed és leteszed a poharat. 

– Nem számít, csak egy hülye álom – sóhajtod.

– Nekem minden számít, ami veled kapcsolatos – húz magához és szorosan tart, amíg el nem alszol.

Wooseok:

Halkan lépdelsz a nappali felé, miután felriadsz egy szörnyű álomból. – Mi a baj, Baby? – ugrik eléd azonnal, ahogy meglát, és megölel. 

– Csak rossza álmodtam – motyogod könnyes szemekkel. 

– Gyere, összebújunk a kanapén – mondja és feneked alá nyúlva felemel. Lábaidat dereka köré fonod, ő pedig szorosan tart, így sétáltok el a kanapéig, ahol helyet foglal veled, majd addig simogatja a hátad, amíg újra álomba nem merülsz.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now