𝐒𝐓𝐑𝐀𝐘 𝐊𝐈𝐃𝐒 ~ Mivel lep meg a szülinapodon?

3.5K 231 11
                                    


Chan:

Kétségbeesetten keresi a legjobb ötletet, de bármi is jut eszébe, semmit nem tart elég jónak. Persze te sem könnyíted meg a helyzetét. Mindig, amikor érdeklődik, hogy mit szeretnél, csak annyit mondasz neki, hogy mindened megvan, így semmire nincs szükséged, neked már az is elég, hogy veled van. Tudja, hogy a rohanó hétköznapok között hiányzik egy kis lazítás és, hogy a barátaitokkal is töltsetek egy kis időt, így végül úgy dönt, szervez egy meglepetés bulit a kedvenc helyedre.

Woojin:

Nagyon sokat készül rá. Minden közös élményetekről, illetve a távol töltött napokról is készít egy rövid videót, amit aztán egy filmmé vág össze. Imádtok együtt moziba járni, így jól leplezve a meglepetést, azon napon moziba hív el. Hogy még különlegesebb legyen, kibérel kettőtöknek egy külön termet és ott vetíti le a választott film végén a meglepetését.

Minho:

A hétköznapokban is minden megvesz neked, hogy semmiben se szenvedj hiányt, így ötlete sem volt az ajándékra. De eszébe jutott, hogy nagyon régóta szeretnél egy kiskutyát. Viszont eddig szomorúan ugyan, de valami mindig közbejött és kénytelen volt elutasítani a kérésedet. A szülinapod közeledtével azonban szinte kapva kap az alkalmon, hogy meglepjen egy édes aprósággal.

Changbin:

Mind tudjuk, hogy a zord, kemény(nek tűnő) külső egy romantikus, édes lelket takar. Már régóta téma volt köztetek, hogy csináltattok egy közös tetoválást, de valahogy sosem jött ki rá a lépés. A szülinapod alkalmával úgy dönt, hogy elérkezett az idő, így időpontot foglal egy tetováló szalonba, hogy végre teljesüljön ez a vágyad is.

Hyunjin:

Valami nagyon különlegeset  szeretne. Olyat, amit együtt csinálhattok, hogy ez is közös élmény legyen. Kevés időt tölthettek együtt, így minden lehetőséget megragad arra, hogy közös élményeitek lehessenek és együtt próbáljatok ki új dolgokat. Említetted már neki, hogy szívesen kipróbálnád, hogy milyen vitorlázni, és le is csap erre a lehetőségre. Így egy vitorlázással lep meg. Ketten a tenger közepén egy napig telefon és internet nélkül. Mindenről gondoskodik, hogy semmi másra ne kelljen összpontosítanotok, csak egymásra és végre nyugisan, kettesben eltöltsetek egy napot.

Jisung:

Már sokkal a szülinapod előtt bejelenti, hogy tudja mit kapsz, de persze nem hajlandó elárulni. Nagyon sokat titkolózik vele kapcsolatban, ezzel teljesen kiidegelve téged. Egy saját komponálású dallal lep meg, amibe minden rólad szőtt gondolatát beleírja. Az egész napot veled tölti, de a délután folyamán munkára hivatkozva eltűnik néhány órára. Végül este az első randitok helyszínén adja elő a dalt.

Felix:

Leveleket ír neked. Az előző szülinapod óta mindet áldott nap. Hol rövidebbeket, általában akkor, amikor együtt voltatok. Hol hosszabbakat, a külön töltött napokról. Mindegyikben kiemel valami fontos dolgot, ami miatt szeret téged vagy, amit szeret benned, amit tanult tőled és a veled való terveiből is megoszt veled néhányat. A leveleket pedig egy könyvvé kötteti be, hogy olvasgatni tudd, amikor távol vagytok egymástól vagy, amikor éppen nem úgy látod magad, amilyen valójában vagy; (szerinte) tökéletes.

Seungmin:

Ötlete sincs, hogy mivel rukkoljon elő a szülinapodra. Az ékszereket elcsépeltnek tartja, emellett pedig tudja, hogy mindened megvan, így semmi olyat nem tudna adni, amire feltétlenül nagy szükséged van. Csak az meg, hogy azért vegyen meg valamit, hogy adjon valamit, nem tűnik számára túl jó megoldásnak. Így végül úgy dönt készít neked egy tortát. Minden lépést egymagában remélve, hogy ehető lesz a végeredmény. Mellé persze egy meglepi vacsit is összedob a kedvenc ételeidből, amihez egy hatalmas csokor virág is jár.

Jeongin:

Tudja, hogy nagyon kevés ideje van rád és ritkán tudtok együtt lenni. Így úgy dönt, hogy egy meglepetés kiruccanást szervez. Már hónapokkal ezelőtt ügyesen, feltűnésmentesen kideríti, hogy hova mennél el szívesen és mikor elárulod neki, azonnal repülőjegyet és szállást foglal. Előre elmondja, hogy a szülinapod hétvégéjén ne csinálj programot és ő is jó előre szabaddá teszi azt a pár napot, hogy semmi se húzhassa keresztbe a meglepetést.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now