𝐓𝐎𝐏𝐏 𝐃𝐎𝐆𝐆 ~ B-Joo

1.4K 183 17
                                    


Amikor az ember egy fiú legjobb baráttal rendelkezik, az sokszor jár néhány meglepetéssel. A te esetedben szám szerint néggyel. A legjobb barátod Jiho vagy ahogy az iskolában mindenki ismeri, Xero szent kötelességének érzi, hogy minden haverjával megismertessen. Ha esetleg egy nap nem lenne az iskolában, akkor is legyen, aki megvéd.

A kapcsolatotok még a gimi első osztályára nyúlik vissza. Idegenként érkezel egy már összeszokott kis társaságba, ami ha nem lenne elég nehezítő körülmény, még európai is vagy, így a fogadtatásod igencsak vegyes. Van, aki kíváncsian fordul feléd már az elejétől és van olyan, aki még a nevedet sem tudja, de már is gonoszabbnál gonoszabb pletykákat terjeszt rólad és ott aláz meg, ahol tud.

Ez az a szituáció, amit pár hét után Xero megun és az egész osztály elé kiállva biztosítja a társaitokat, hogy aki csak még egyetlen egyszer is megbánt vagy sértő megjegyzést tesz rád, annak vele gyűlik meg a baja. Ennek hála le is álltak.

Xero, bár meglehetősen csendes srác, igen csak központi szerepet tölt be az osztályotokban és az iskolában is. Már évek óta együtt zenél pár sráccal, így az idők folyamán elég nagy hírnévre tettek szert. Amit, ritkán ugyan, de nem rest kihasználni. Szerencsére. Mióta közbelépett senki nem piszkál. Mondjuk rajta kívül szóba sem áll veled senki. Épp ezért meglehetősen közel kerültetek egymáshoz, amit rendszerint mindenki félreért, de úgy vagytok vele, hogy ti tudjátok az igazságot, a többiek meg senkit sem érdekelnek. Épp amiatt, hogy ne érezd magad egyedül, bemutatott már szinte minden csapattársának. Nem volt nehéz dolga, hiszen a fiúk veletek egy suliba járnak. Hojoon kettő, Sando egy évvel felettetek, Sangwon pedig eggyel alattatok. Egyetlen egy barátját nem ismered, Byungjoot, aki veletek egy évfolyamra jár, csak épp egy másik iskolába.

Ezen a dolgon szeretne Xero változtatni, így kitalálja, hogy egy bulit rendez ma tekintve, hogy péntek van a szülei pedig nincsenek a városban.

- Te képes vagy ezért bulit rendezni? – kérdezed tőle.

- Édes vagy, T/N – karolja át a vállad barátian húzva magához – és B-Joot is bírom, de azért nem ti vagytok a buli oka. Egyszerűen csak jófej vagyok – vigyorog. – Tudod, ez olyan kellemest a hasznossal dolog.

- Néha nehezen hiszlek el – motyogod magad elé nevetve.

- Én már csak ilyen hihetetlen egy fickó vagyok – borzol a hajadba, majd szorosan magához ölel, mikor megérkeztek a házatok elé. – Csinos legyél – kacsint rád, majd nevetve hagy magadra.

Tanácsát próbálva megfogadni álldogálsz kissé tanácstalanul a szekrényed előtt és nem tudod eldönteni, hogy mit vegyél fel. Végül egy fekete rövidnadrágot, harisnyát, egy bordó felsőt és egy bőrdzsekit halászol elő egy bakanccsal kiegészítve. Halvány smink, egy kis hajvasalás és kész is. Szokásodhoz híven kissé késve érkezel a Xeroék házához, ahol a hangulat már kellően meg van alapozva.

- T/N – veti rád magát a már jókedvű Sangwon.

- Wonie – öleled magadhoz nevetve. Ő csak egy cuppanós puszit nyom az arcodra, majd penderül is tovább, te pedig csak fejed csóválva lépsz beljebb a hatalmas házba.

- T/N, hello – ölel magához Xero is. Ő jóval józanabb, mint a bandatársa. – Azt hittem, már ide se érsz. És milyen csinos vagy – néz végig rajtad mosolyogva. – Ugye, B-Joo? – pillant a mellette álló nagyon-nagyon helyes, szőke fiúra, aki a megérkezésed óta nem veszi le rólad a szemeit.

- Aha – nyögi ki a srác vigyorogva, mire te csak elpirulsz.

- T/N, ő Byungjoo – mutat a tőle kissé alacsonyabb srácra. – B-Joo, ő itt T/N – öleli át a vállad.

- Sokat hallottam már rólad – mosolyog rád az idősebb. Hirtelen gyanús hangzavar érkezik a nappali felől, mire Xero is felkapja a fejét.

- Uh, bocsi, ezt meg kell néznem. Ha szétszedik a házat, engem megölnek – motyogja maga elé és el is szalad egy pillanatnyi kínos csöndet hagyva maga után.

- Mit iszol? – kérdezi mosolyogva, miközben egy piros poharat vesz a kezébe.

- Lepj meg – mondod neki –, de ne valami erőset.

- Parancsoljon, Kisasszony – nyomja a kezedbe pár pillanattal később az elkészített italt.

A buli további idejére egy pillanatra sem mozdul el mellőled, főleg miután néhány lány úgy gondolja, hogy Xero szavai csak az iskolába érvényesek, így a mosdóban szinte neked esnek. Szerencsére Byungjoo időben érkezik, hogy rendet tegyen, hogy azután Xero egy határozott mondattal penderítse ki a lányokat az ajtón.

- Megmondtam, hogy aki még egyszer bántani meri, az velem kerül szembe. Viszlát, Hölgyeim! – csapja rájuk az ajtót. – Jól vagy? – fordul feléd.

- Jól – dőlsz a melletted álló szőke fiú oldalának. – De ha lehet, inkább haza mennék – teszed hozzá. Semmi komoly bajod nem esett, de kedved nem igazán maradt a bulizáshoz és mások estéjét sem akarod elrontani.

- Veled megyek – öleli át a derekad Byungjoo.

- Nem kell – tiltakozol kapásból. – Bulizz csak nyugodtan – mosolyogsz rá.

- Nem engedlek el egyedül – mondja határozottan.

- Vigyázz rá! – néz a szőkére Xero. – Szeretlek, T/N – ölel magához szorosan.

- Én is téged – motyogod a mellkasába.

B-Joo csendesen lép vissza hozzád a kezében a kabátjaitokkal, majd újra átkarolva a derekad indul el veled kifelé.

- Jól vagy? – kérdezi csendesen továbbra is szorosan magához ölelve.

- Persze – simulsz hozzá közelebb. Bár alig ismered pár órája, meglehetősen jól esik a közelsége. Olyan megnyugtatóan hat rád. – Megtanultam már kezelni ezeket a dolgokat. Nem mondom, hogy nem esik rosszul, de túlélem – mosolyogsz fel rá.

- Igaza volt Xerónak – szólal meg pár perc csend után, mikor már a házatok elé értek.

- Miben is? – kérdezed tőle.

- Csodálatos lány vagy – fordít magával szembe és a kezei közé veszi az arcod.

- Lúzer vagyok, akire állandóan vigyázni kell – motyogod a bakancsodnak.

- Nem vagy lúzer – emeli fel a fejed, hogy a szemeidbe nézhessen. – És tudod, én nagyon szívesen vigyáznék rád – közeledik feléd lassan – mindig – suttogja a végét, majd bezárja a kettőtök közötti kicsi távolságot. Óvatosan kóstolgatja az ajkaid, miközben finoman cirógatja a bőröd. Kezeit mellkasán keresztül simítod fel a hajába, hogy szorosan átöleld a nyakát. A szíved vadul dobog, miközben igyekszel egyre szorosabban hozzá bújni. Kezeit végül derekadra simítva von magához, majd pihegve dönti a homlokát a tiédnek.

- Vigyázz rám! – suttogod csendesen, majd a nyakába bújva élvezed kellemes illatát és finom érintéseit a derekadon.

Hetek telnek el és Xero legnagyobb örömére hivatalosan is felvállaljátok a kapcsolatotokat B-Jooval.

- Na, ki a legkirályabb kerítő? Na ki? – vigyorog Xero. – Hát persze, hogy én! – veregeti magát vállon.

- Fő a szerénység – mondja Byungjoo mosolyogva, majd az ajkaidra hajolva csókol meg finoman.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now