𝐆𝐎𝐓𝟕 ~ Amikor félsz a vihartól

4.2K 355 19
                                    


Mark: 

Kapcsol egy filmet és a karjaiba zár. Karodat, derekadat simogatja és édes apróságokat suttog a füledbe, amíg el nem alszol.

Jaebum: 

-Félsz a vihartól? Ezt eddig miért nem mondtad, Jagi? - a kanapé előtt ülve a lábai közé ültet és a takarót a fejetekre húzza. Az orrát a tiédnek dörgöli és édesen mosolyog rád, miközben az arcodat simogatja. Amikor a vihar erősödik és hangosan dörög az ég, énekelni kezd és a karjaiba véve lassan álomba ringat.

Jackson: 

A szekrénybe húz, amit takarókkal és párnákkal pakolt tele, miután kiszedte a polcokat. Még egy világító égősort is fűzött fel, hogy ne legyen teljesen sötét.
- Látod, itt már nem is olyan hangos! - ültet az ölébe és szorosan magához ölel.

Jinyoung: 

Az ágyban fekve közelebb húz magához, a fejedet pedig a mellkasára húzza és finoman simogatja a hátadat.
- Nem sokára vége. Nyugi, Baby, itt vagyok! - csókol a hajadba.

Youngjae: 

- Ó, Jagi! Menjünk le a pincébe! - megfogja a kezedet és veled együtt szalad le a lépcsőn. Még régebben említetted neki, hogy a viharok alatt a pincében érzed magad biztonságba, így átalakított egy sarkot erre a célra. Matracokat vitt le, puha takarókat és néhány gyertyát. Miután leértetek meggyújtja a gyertyákat és leül a matracra veled az ölében. Puha, meleg takarót teker körétek és halkan énekelni kezd, hogy lenyugodj.

Bambam:

Párnákból és takarókból bunkert épít, majd egy elosztót és két fülhallgatót bányász elő a szerény mélyéről. Bemásztok a bunkerbe, ahol összeszereli a fülhallgatókat a telefonjával és az egyiket a kezedbe adja. Mögéd mászik és hátulról ölel, miközben vicces videókkal tereli el a figyelmedet a kinti viharról.

Yugyeom: 

Az ágyon ülve a lábai közé ültet és a mellkasához húz. Bekapcsolja a tv-t valami műsor után kutatva, miközben a hasadat simogatja, mert tudja, hogy ez megnyugtat. Amikor hangosat dörren az ég, befogja a füleidet és egy apró csókot nyom a tarkódra.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now