𝐄𝐗𝐎(OT12) ~ Hogyan kérne meg, hogy költözzetek össze?

3.2K 256 26
                                    

Suho:

A nappalidban ülve várja, hogy elkészülj a randira. Miközben készülődsz, alaposan körbenéz, majd mikor megérkezel mellé, rád néz és így szól:
-Édes! Mit gondolsz arról, hogy elköltözz innen? Szűkös már egy kicsit ez a lakás, nem? Nálam viszont rengeteg hely van... szóval.. érted... ha szeretnél...- mosolyog rád aranyosan.

D.O.:

Egy ideig agyalna azon, hogy hogyan is tudná a legmegfelelőbben előadni az ötletét. Végül egy  randi közben árulja el, hogy mit is szeretne.
- Azt hiszem, kész vagyok a következő lépésre a kapcsolatunkban. A Te arcodat szeretném látni a párnán az enyém mellett minden este, mielőtt elalszom.

Baekhyun:

Felhív egy külföldi koncert után, az arca felragyog, amint meglát a képernyő túloldalán.
- Annyira hiányzol, Jagi! Ha visszamegyek el kell menünk egy randira hozzám... remélem eltart majd néhány évig a találkozónk... mondjuk addig, amíg nem akarunk új lakásba költözni... együtt - vigyorog Rád aranyosan.

Chanyeol:

Meghív egy randi után magához mondván, van még egy meglepetése számodra. Kezeivel takarja el a szemeidet és idegesen nevetgél mögötted, amíg hálószobája elé érve leengedi a kezét, így te újra látsz.
- Adtam neked helyet a szívemben és most a házamban is szeretnék. A szekrény fele a tiéd. Ahogyan a fürdőben is. Élnél ezentúl velem? -kérdezi, miközben hátulról ölel magához.

Sehun:

- Komolyan mondom, nem tarthatod meg állandóan a pólóimat, amikben itt alszol... lassan az összes nálad van! Miért nem  pakold át az összes cuccodat inkább ide? Azt hiszem, az lesz a legkényelmesebb mindkettőnknekvigyorog rád kissé pimaszul és várja a válaszod az igencsak Sehun-stílusban feltett kérdésre.

Kai:

- Gondolj bele, milyen jó lenne együtt lakni. Rendezhetnénk párnacsatákat és bármikor levihetnénk a kutyákat a folyópartra - az ölébe húz és ad egy puszit az arcodra - Mit gondolsz?

Chen:

-Jagi! Mondok egy találós kérdést, ha kitalálod a megoldást, kapsz tőlem valamit! - kezd bele édes mosollyal. -Zár nélkül a világon semmi értelme, ki könnyelmű, ott lábtörlő a rejteke. - miután kitalálod egy kulcsot ejt a tenyeredbe. - Kitaláltad! A szívemé már a tiéd, úgy gondoltam, itt az ideje, hogy a lakásomé is az legyen - vigyorog rád és boldogan körbe ugrál, akár csak egy felpörgött kiskutyus.

Xiumin:

Egy kézzel írt levélben kérne meg, hogy költözz hozzá és a borítékba rejtené a lakás kulcsát.
"Ígérem, hogy segítek elmosogatni, reggelenként kávét készítek neked, hagyok elég időt a fürdőszobában és minden este megcsókollak, mielőtt elalszunk"

Lay:

Egy különleges randi lenne... még a desszertjéből is kapnál egy falatot.
- Szeretnék valami különlegeset csinálni a legkülönlegesebb személlyel az életemben... azt szeretném, hogy együtt költözzünk el. Sokat jelentene nekem... persze csak akkor, ha te is akarod - mosolyog édesen.

Luhan:

Felnevet az ábrázatodon, mikor meglátod azt a temérdek plüss állatot, amiket neked ad, köztük egy édes macit, ami egy kulcsot tart a mancsai között.
- Találnom kellett valamit, amivel megvesztegethetlek, hogy mostantól felvedd nekem az összes Manchester United meccset, amikor dolgozom - kacsint rád vigyorogva.

Tao:

Csendesen lapozgat egy magazint a kanapén üldögélve.
- Tudod, arra gondoltam, újra kellene dekorálni a lakást. Segítenél? Azt szeretném, hogy legalább annyira a te otthonod is legyen, mint amennyire az enyém -mosolyogva néz a szemeidbe.

Kris:

Egy lusta reggelen álmos fejjel húz közelebb magához. Miközben a derekadat simogatja halkan megszólal
- Azt szeretném, hogy minden reggelünk ilyen legyen! Ne csak néhány alkalom a héten, amikor itt alszol. Költözz ide, Jagi! Mit szólsz?

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now