𝐉𝐁𝐉 ~ Donghan (16+)

2K 194 32
                                    


- Elegem van! – csapod be magad után a bejárati ajtót, de úgy, hogy az kis híján kihullik a keretéből.

- Úristen, Jagi! – pattan eléd Donghan. – Mi történt? – zár azonnal a karjaiba. Szorosan bújsz bele az ölelésébe a fejedet a mellkasába fúrva. Mintha csak egy mindentől megóvó menedék lenne számodra. És tulajdonképpen az is. A karjai között egyszerűen minden gondod elszáll, mintha soha nem is léteztek volna. Érezni a testét a tiédhez simulni és beszívni a bőréből áradó férfias illatot olyan nyugtató hatással van rád, mint semmi más. Tényleg olyan, mintha semmi baj nem érhetne és semmi gondod nem lenne, amikor átölel.

- Ez a nap borzalmas volt... egyszerűen borzalmas – dünnyögöd a mellkasába, miközben kissé megborzongva élvezed, ahogy ujjaival lustán cirógatja a derekad. – A főnököm egy seggfej – morgod, mire ő csak halkan felkuncog apró csókot nyomva a hajadba.

- Ez nem újdonság – ereszt el, hogy a szemeidbe tudjon nézni. Csillogó szemekkel bámul rád, majd finoman ajkaidra hajolva von egy kedveskedő csókba. Ha van valami, ami jobb, mint az ölelése, akkor azok a csókjai. Bámulatos, hogy hogyan csókol. Érzelmes minden alkalommal, miközben pedig ha úgy akarja, egyetlen gesztussal húz fel annyira, hogy szinte már könyörögsz a folytatásért. – De ezúttal mit tett?

- Azon kívül, hogy egy rakás olyan munkát sóz rám, ami amúgy nem is az én dolgom lenne, illetve, hogy valami olyan miatt cseszett ma le, amihez nemhogy közöm sincs, de még azt sem értettem, hogy miről van szó, semmit – hisztized, ami csak egy apró mosolyt vált ki a Szerelmedből. Igazából már megszokta ezeket a kirohanásokat tőled. Mióta új főnököd van, nem igazán klappolnak a dolgok. Ha nem fizetne jól és nem szeretnéd, amit csinálsz, már régen felmondtál volna, ahogy azt Donghan mindig is javasolja.

- Miért nem hagyod ott az egészet a francba? – kérdezi, miközben a válladat masszírozza. – Az én fizetésem bőven elég kettőnknek, sőt – csókol finoman a nyakadba.

- Nem akarok rajtad élősködni – motyogod behunyt szemmel élvezve a törődést.

- De ez nem az lenne – akadékoskodik.

- Nem baj – mosolyogsz rá, ahogy szembe fordulsz vele és apró csókot nyomsz az arcára. – Szeretem, amit csinálok, szóval maradok. De most felmegyek átöltözni – adsz neki egy újabb puszit.

- Addig csinálok vacsit – csap finoman a fenekedre, ahogy elhaladsz mellette.

A hálóban aztán gyorsan átváltasz valami kényelmes szerelésre. A szűk fekete szoknyát egy sima shortra cseréled, a blúzt pedig egy Donghan egyik pólójára, majd csatlakozol a fiúhoz a konyhába.

- Jó illata van – öleled át a derekát és egy apró csókot nyomsz a lapockái közé. – Megterítek.

A vacsora jó hangulatban telik, beszélgettek, hülyéskedtek, szinte már el is felejted az egész napos kínt. Miután befejezitek, magadra vállalod a mosogatást, amíg Donghan a hálóba siet. Már éppen végzel, mikor mögéd állva a karjaiba vesz. Kacagva kapaszkodsz a nyakába, ahogy elindul veled.

- Gyere, Szépségem – nyom egy gyors puszit az ajkaidra, majd a fürdő felé indul veled. A helyiségben lévő hatalmas kád már félig van vízzel, amikor Donghan a törülközős szekrényre ültet, majd egy mosoly után az ajkaidra hajolva csókol meg szenvedélyesen. Ujjaid a hajába kúsznak és egy apró nyögés kíséretében húzod meg a narancs színű tincseket, amikor a fogait finoman a bőrödbe mélyesztve szív egy foltot a nyakadra. Finom mozdulatokkal veszi le a felsőjét rólad, majd a melltartódtól is megszabadít. Óvatos csókokkal halmozza el a felszabadult bőrfelületet és a maradék ruháidat is eltünteti rólad. Egész testeden végig simítva tér vissza az ajkaidra, hogy újra egy mély csókba vonjon. Percekig faljátok egymást, közben pedig te is megszabadítod őt a felesleges ruháktól. Meztelenül simultok szorosan egymáshoz, mikor elválva tőled újra a karjába kap és beletesz az időközben megtelt kádba, majd ő is mögéd mászik.

Pillanatok alatt lazít el a meleg víz és a habokból áradó levendula illat is finoman kényezteti érzékeid. Tökéletes relaxáció. Az pedig, hogy a hátadon érzed Donghan forró, puha bőrét, csak még élvezetesebbé teszi számodra a dolgot. Lassan billented hátra a fejed, hogy egy apró csókot lopj tőle. 

Ajkaitok szenvedélyes ritmusban mozognak, miközben a fiú ujjai útra indulnak a testeden a habok alatt. Apró sóhaj szökik ki az ajkaidon, amikor finoman masszírozni kezdi a melleid, ajkaival pedig a nyakad veszi célba. Percekig kényeztet megállás nélkül, amit te csak egyre erősödő és hangosodó sóhajokkal élvezel. Aztán Donghan ujjai újra útnak indulnak. Finom mozdulattal nyitja egy kisebb terpeszbe a lábaid, hogy aztán a belső combod érzékeny bőrén kezdjen zongorázni egyetlen pillanatra sem elválva a nyakadtól. Beleborzongsz minden érintésébe és szinte már megszólalnál, hogy ne kínozzon, amikor hirtelen testet legérzékenyebb pontját kezdi finoman simogatni.

- Donghan – nyögsz fel a jóleső érzésre és a hirtelen ingerre fellököd a csípőd. – Donghan – ismétled, ahogy gyorsít ujjai mozgásán, majd egy hatalmas nyögés szakad ki belőled, amikor hirtelen megérzed magadban az egyik ujját. Fejed a vállára bicsaklik, miközben igyekszel visszafogni a nyögéseid. Hüvelykujja egy pillanatra sem áll le és ahogy egy újabb ujja csatlakozik, szinte már eszedet veszi.

- Engedd ki a hangod, Baby – morogja a füledbe. – Hallani akarom – harap finoman a válladba és még gyorsabb tempóra kapcsol.

- Donghan – markolsz a karjára. Egyre többször fut végig a bizsergés a gerinced mentén és az alhasadban is csak nő az a jóleső érzés. A fiú ajkai újra a nyakadat kezdik apó csókokkal behinteni és a túl sok inger egyszer csak eléri a célját. A gerinced ívbe feszül, miközben egy utolsó jóleső nyögésként hagyja el az ajkaid a fiú neve, ahogy elér a beteljesülés. Szép lassan ernyed el a tested, ahogy Donghan még párszor finoman végigsimít a combjaid között, miközben továbbra is a vállad harapdálj. Lihegve, kiszáradt torokkal simulsz a karjai közé fáradtan lehunyva a szemeid. A tested szinte még lebeg az átélt gyönyör után és hosszú percek telnek el, mire képes vagy megszólalni. Eközben Donghan ujjai finoman cirógatnak még szebbé téve az élményt.

- Na, lenyugodtál? – kérdezi mosolyogva, miközben magához ölel és a karjaid cirógatja.

- Kifejezetten tetszenek a módszereid, igen csak hatásos volt – csókolsz finoman az ajkaira, de el is pirulsz kissé.

- Szeretlek – mosolyog rád, majd finoman el kezd megfürdetni. Kellemes, gondoskodó érintésekkel lazít még tovább olyannyira, hogy szinte már elalszol a kádban. – Na, gyere – kap a karjaiba, miután ő maga kiszáll és egy törülközőt csavar maga köré. Finoman megtörölget, majd téged is becsomagolva a karjaiban cipel a hálószobátokig. Óvatosan fektet el az ágyon, majd mindkettőtöket megszabadítva a fehér textiltől ölel át és szorosan magához szorít. – Jó éjt, Szerelmem – suttogja, majd egy apró puszit nyom a füled mögé. Téged pedig határtalan boldogság és nyugalom jár át, ahogy érzed a forró bőrét és szívdobbanásának ritmusát, amire szép lassan álomba is merülsz.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now