𝐆𝐎𝐓𝟕 ~ Jaebum

2.4K 228 101
                                    

Egyik nap a barátnőd hatalmas vigyorral az arcán állít be hozzád egy fehér borítékot lengetve az orrod előtt.

- Koncertre megyünk! Méghozzá VIP jeggyel – tapsikol vidáman.

- Mikor és mire? – kérdezed kissé értetlenül.

- Ma este és GOT7, tudod, a Jackson bandája – magyarázza fülig érő szájjal. 

A lány régi barátja a kínai fiúnak és igazából a vak is látja, hogy egymásba vannak zúgva. Csak ők maguk nem látják a fától az erdőt. Jacksonon kívül egyik fiút sem ismered, így már régebben is beszéltetek róla, hogy megnézitek őket, de ennek úgy tűnik most jött el az ideje. 

Este hétkor kezdődik a koncert, ti nagyjából négy körül kezdtek el készülni. Két lány, egyetlen fürdőszoba... egyenlő az őskáosszal. De végül is csak megoldjátok.

Megegyeztek, hogy nem kell ezt túlbonyolítani, így hát az egyszerűségre törekedsz. Egy farmert és egy fekete bokacsizmát veszel fel. Felülre pedig a kedvenc fekete alapon apró fehér pöttyös felsődet húzod. A hajadat kiengedve hagyod ám, hogy ne legyen unalmas, egy szélesebb karimájú, fekete kalapot is elővarázsolsz a szekrény mélyéről. A sminkedet sem bonyolítod túl. Koncertre mész, amin tombolni kell és nem divatbemutatóra, ahol ragyogni. Így hát egy egyszerű tus-spirál kombinációval kiemeled a szemeidet, de ha leizzadsz a nagy tombolásban, akkor sem fogsz egy pandára hasonlítani. Egy kicsi, fekete hátizsákot is magadhoz veszel és késznek nyilvánítod magad.

A barátnőd egy rövid fekete ruhát választ egy fekete cipővel és egy vékony szegecses bőrkabáttal. Hosszú, szőke haja kiengedve kicsi hullámokban omlik a hátára. Megjelenését néhány nyaklánccal és karkötővel dobja fel.

Indulás előtt még azon tanakodtok, hogy hogyan is menjetek.

- Menjünk autóval, majd én vezetek – veted fel az ötletet.

- És hol akarsz parkolni? A közelben valószínűleg nem lesz üres hely.

- Azt mondtad, VIP jegyünk van, csak akad egy VIP parkoló is – vigyorogsz. – Ha nem, azt is megoldom – kacsintottam rá.

- Mondjuk ebben nem kételkedem – nevet ő is. – De nem lesz rossz, hogy semmilyen alkoholt nem ihatsz? Mert mehetünk taxival is.

- A jövő héten lesz néhány beszámolóm, amikre tanulnom kell, így nem gond. Meg amúgy is, nincs kedvem taxira vadászni majd az éjszaka közepén – teszed hozzá.

Az út alatt semmi különös nem történik. A lakásod nincs túl messze a stadiontól, így hamar odaértek. Minden szempontból hamar, mert van még egy óra a kezdésig. Mikor meglátod, hogy mennyien vannak, majdnem dobsz egy hátast. A sok az nem kifejezés. Esélyes, hogy fél Szöul áll sorba.

- Azért ez... gyaaa – foglalod össze a véleményedet.

- Hát nem állnám végig ezt a sort senkiért – bólogat a barátnőd helyeslően.

- Azért én Adam Levine-ért bevállalnám – mondod, miközben megpróbálsz befordulni a stadion melletti kis utcába. – Hát, ez nem nyert – kommentálod a helyzetet, mikor meglátod a millió embert, aki ott várakozik. – Legalább a mélygarázsba le lehetne menni.

- Várj! – kiált fel a melletted ülő – Ott van Jackson– ezzel kipattan a kocsiból és a szőke fiú felé siet.

- Remélem, el tudja intézni. Ugyanis, ha nem, itt ragadtunk – motyogod magad elé, miközben körül nézel és konstatálod, hogy nem tudsz úgy kitolatni, hogy ne üss el legalább három sikítozó tini lányt. A megfordulásról nem is álmodozol.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now