𝐒𝐇𝐈𝐍𝐄𝐄 ~ Amikor film nézés közben a karjaiban elalszol

2.8K 247 9
                                    

Onew:

Mikor feltűnik neki, hogy halkan szuszogsz, karjait szorosan köréd fonja, a fejedet pedig a vállára hajtja és így nézi tovább a filmet. Mikor véget ér, finoman elfektet az ágyon és mögéd fekve átölel. – Jó éjt, Jagi! – csókol a hajadba.

Jonghyun:

Mikor észreveszi, hogy elaludtál óvatosan a karjaiba vesz és a hálószobába sétál veled. Letesz az ágyra és betakargat. – Aludj jól, Babe! – puszil a homlokodra, majd megy és összepakol a nappaliba. Később befekszik melléd és szorosan magához ölelve alszik el ő is.

Kibum:

A hajaddal játszik, miközben az ölében fekszel. – Nagyon álmos vagy? – érdeklődik kedvesen, de választ már nem kap. – Hát jó – sóhajt fel aranyosan, miközben egy kényelmesebb pozícióba fekszik el veled. Fejedet a mellkasára hússza és apró puszit nyom a homlokodra. – Szép álmokat, Jagi!

Minho:

- El ne aludj, Babe! – mondogatja, de már mélyen alszol, keresztbe fekve rajta. Karjaiddal a hasát öleled és vállába fúrod a fejed. – Beszélgetni akartam! – duzzog, miután kikapcsolja a tévét, majd lassan feljebb húzza rajtad a takarót és átölel. – De akkor aludjunk – nyom egy puszit a homlokodra és lassan álomba merül ő is.

Taemin:

Tulajdonképpen hamarabb elalszik, mint te. Már csak arra ébred fel, hogy egy kényelmesebb pozíció kedvéért mocorogsz és a mellkasába fúrod a fejed. – Gyere, Jagi! – emeli fel a takarót és magához húz. – Jó éjt! – homlokon csókol és fejét a tiédre hajtva zuhan álomba újra.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now