𝐀𝐒𝐓𝐑𝐎 ~ Ahogy megölel

2.9K 225 12
                                    

MJ: 

Szeret csak úgy, véletlenszerűen átölelni. Szorosan húz magához, hogy minden porcikátok összeérjen. Az arcát a hajadba fúrja és finoman simogatja a hátadat, miközben jobbra-balra billeg veled, majd egy nagy puszit nyom a fejed búbjára.

JinJin: 

Ritkán ölel meg a szó szoros értelmében, sokkal gyakrabban bújik hozzád. Az öledbe fekszik és a fejét a hasadba fúrja apró puszikat nyomva rá, amitől csak halkan kuncogsz. Mindig így indul, aztán egy hatalmas birkózás veszi kezdetét, végül pedig összebújva nevettek.

Eunwoo:

 A magasság különbségeteket kihasználva imád hátulról megölelni, miközben az állát a fejed tetejére teszi. Mindent lát így, ezért gyakran vásároltok ebben a pozícióban. Amíg te az összetevőket nézegeted, ő átölelve téged szintén el tudja olvasni.

Moonbin:

Általában oldalról közelít vagy ránt az ölébe ha ő éppen ül. Szorosan öleli körbe a csípődet és a halántékodra nyom egy puszit, majd a nyakadba fúrja a fejét és ott szuszog. De gyakran háttal magának húz az ölébe és a lapockáid közé támasztja a homlokát, miközben a hasadat cirógatja.

Rocky: 

Karjait szélesre tárva várja, hogy az ölébe ugorj, akár egy koala bébi. Lábaiddal derekát öleled, amíg karjaidat a nyaka köré fonod, ő pedig szorosan tart a derekadnál fogva. Arcotokat összesimítva nevettek, miközben körbe-körbe forog veled. Mikor kissé szemtelenebb hangulatában van a kezei a derekadról a fenekedre vándorolnak, miközben úgy tesz, mintha észre sem venné.

Sanha: 

Ő is a hátulról ölelgetést szereti, mert így semmilyen helyzetben nem kell elengednie. Főzhettek, mosogathattok így együtt, sőt akár filmet is nézhettek, miközben a földön ül te pedig lábai között helyet foglalva döntheted a fejed a mellkasának. Sokszor simogatja az oldala vagy a karod... vagy ahol éppen hozzád ér.


𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now