𝐆𝐎𝐓𝟕 ~ Jackson pt.2 (18+)

3.2K 226 6
                                    


Jackson beváltotta az ígéretét, valóban sikerült meggyőznie, hogy Szöulban maradj egy jó időre.

Az elmúlt egy évben a kapcsolatotok szárnyal, ahogyan a karriered is. Egyre több felkérést kapsz a szigetországban és az Államokban is töretlen a sikered. Ugyan kicsit sok ingázással jár a dolog, de az, hogy így Jacksonnal lehetsz, megéri ezt az áldozatot. Emellett pedig azt is sikerült elintézni, hogy cserediákként folytatni tudd a tanulást, így egyszerűen minden tökéletes.

Mióta egy pár vagytok, a fiút is szinte kicserélték. Nem bunkó, nem lenéző az emberekkel szemben, sőt a kezdő modelleknek ő lett az egyik kedvenc fotósa. Képes volt túllépni a csalódáson és meglátni, hogy egy-egy emberben jóval több rejlik, mint amennyit elsőre megmutat magából. És attól, hogy egy valaki egyszer csúnyán átverte, nem kell minden emberről ugyanezt feltételeznie, aki csak a közelébe kerül. Ez a tanulási folyamat nem volt sem rövid, sem egyszerű a fiú számára és neked sem. De türelemmel és szeretettel minden elérhető, ahogy ez most is bebizonyosodott.

Jackson úgy bánik veled, mint egy hercegnővel. Sosem telik el úgy nap, hogy ne suttogna valami édes dolgot a füledbe vagy ne éreztetné veled, hogy valóban szeret téged. Olykor kissé túlvédelmező, emiatt képes volt elintézni, hogy rajta kívül senki se fotózhasson téged. Így gyakorlatilag minden percet együtt töltötök és bár tagadja, de így minden modellpartneredet szemmel tudja tartani. Hiába, akit egyszer ilyen csúnyán megsebeznek, az örök életében óvatos marad. Te pedig sosem veszekednél vele emiatt, igazából még jól is esik, hogy ennyire ragaszkodik hozzád.

A mai nap mégis úgy alakult, hogy külön kellett töltenetek. Ő egy debütálásra váró lány banda teaser képeit fotózta, te pedig egy amerikai fehérnemű márka kampány fotózásán kellett, hogy részt vegyél.

Mivel a brand tervezőjével sikerült nagyon jól összebarátkozni, ajándékul neked adja a kollekció egyik leggyönyörűbb darabját, amivel elhatározod, hogy meg is leped ma a Kedvesed. Péntek van, mindkettőtöknek húzós hete volt, egy kis lazítás nem fog ártani.

Szerencsére hamarabb érsz haza, mint ő, így van időd tökéletesíteni a meglepetést. Gyorsan összedobsz egy könnyű vacsorát, amit mindketten szerettek, majd a fürdőbe vonulsz, hogy elkészülj. Egy gyors zuhany után magadra öltöd a vörös csipke-csodát, ami fölé csak felkapod a fekete selyem köntösöd, ugyanis időközben Jackson is haza ér. Gyorsan leszaladsz a lépcsőn és nevetve veted magad izmos karjai közé. Szorosan ölel magához, mintha sosem akarna elengedni. Ha valamit megtanultál róla az elmúlt hónapokban az az, hogy hiába mutatja magát olykor reménytelenül macsónak, a szíve mélyén egy szeretgetni való kisfiú, ami olykor elő is bújik belőle.

- Te már ilyen kényelmesben, Jagi? – mér végig leplezetlenül tetőtől talpig, miközben végig nyal az alsó ajkán.

- Nem rég értem haza – vonod meg a vállad és élvezed szemének éhes villanását, mikor a köntös lejjebb csúszik rajtad. – És gondoltam lezuhanyzom, mire jössz. De csináltam vacsit is – teszed hozzá mosolyogva. Szexi ruha ide vagy oda, Jackson férfi... és a hasa az első.

- Aah – nyög fel –, azt jól tetted – öleli át a derekad és fúrja a fejét a nyakadba. – Borzalmas napom volt. Ennyi nyávogó tinilányt én még életemben nem láttam egy helyen. De Isten a tanúm rá, hogy többet nem is akarok. Egyszer ha lányunk lesz, az biztos, hogy nem hagyom, hogy ilyenné váljon – mondja szinte már hisztisen. Ilyenkor a te szíved pedig megolvadni készül. Akárhányszor tesz célzást arra, hogy veled szeretne családot, teljesen elolvadsz tőle és csak mosolyogni vagy képes.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now