𝐒𝐓𝐑𝐀𝐘 𝐊𝐈𝐃𝐒 ~ Changbin (18+)

4.5K 261 17
                                    


Az ember türelmes... egy ideig. 

Azután elkezd azon gondolkodni, hogy mi is lehet a megoldás a helyzet jobbá tételére.

Az első ötletek általában hirtelen felindultságból, dühből fakadnak és ritkán is vezetnek eredményre. Aztán jönnek az eget rengető hülyeségek, amit ahogy a gondolat végére érünk, mi is belátunk. Azután a kétségbeesés szakasza következik, amikor semmi lehetőséget nem látunk a javulásra és igazából el is engedjük a dolgot várva, hogy majd a probléma megoldja saját magát. És ezek után jön a zseniális megvilágosodás, aminek már a legelején egyértelműnek kellett volna lennie, de hát akkor hol lenne az izgalom?!

Valahogy te is így vagy ezzel. 

Changbinnal a kapcsolatotok jó, szeretitek egymást, egy hullámhosszon vagytok, támogatjátok a másikat minden elképzelésében, de nálatok is vannak problémák. Vagyis is inkább problémás tényezők. Valljuk be, könnyű úgy kiegyensúlyozott és veszekedés mentes kapcsolatban élni valakivel, hogy szinte alig látod. Alig van közös programotok és szinte csoda számba megy, ha együtt tudtok vacsorázni egy héten egyszer.

Kezdetben minden stúdióban töltött éjszaka után azt hitted,hogy már nem szeret és csak megbántani nem akar, azért nem szakít veled. De ezt hamar elvetetted, Changbin nem az a fajta fiú, aki kényszerből élne együtt valakivel. Valóban nem akarna megbántani, de van annyira egyenes, hogy megmondja, ha már nem akar veled lenni.

Azután mindenféle hülye ötlet eszedbe jutott, hogy hogyan is vond magadra a figyelmét. Mióta debütáltak, vagy a próbateremben van vagy Chan társaságában a stúdióban. Lassan már úgy érzed, hogy a Leadert kellene eltüntetni a útból, hátha akkor a barátod téged is észre venne. Ez persze nem komoly, imádod őt is, de néha gyanúsan méregeted, hogy mit eszik rajta Changbin. Utána meg még magadon is jót nevetve jössz rá, hogy tényleg lassan becsavarodsz a Kedvesed nélkül.

Egy nap úgy döntesz, hogy elmész vásárolni. Szabadnapod van, Changbin pedig szokásához híven a stúdióban tölti a délutánját, így valamivel kénytelen vagy eltölteni a napot. Tudod, hogy nem más lányokkal van, hanem munkával tölti az időt, de ettől még nem lesz könnyebb elfogadni és továbbra sem hagy nyugodni, hogy szinte semmi időtök egymásra. Azt, meg, hogy mikor voltatok együtt utoljára, inkább ne is firtassuk.

A plázában épp egy fehérnemű bolt előtt haladsz el, aminek a kirakatában megakad a szemed valamin. Egy különleges bordó, csipke fehérnemű szett. Gyönyörű darab. Visszafogott, elegáns de kellően szexi... képtelen vagy ott hagyni. Ahogy a kasszánál fizetsz, ördögi terv kezd körvonalazódni a fejedben. Meglátjuk Changbin mit fog hozzá szólni. Vajon ma is annyi munkája lesz a stúdióban, hogy csak hajnalban ér haza? Még pár órát eltöltesz a boltokat járva, de már mindenféle különösebb oké nélkül.

A plázából hazaérve már igencsak este felé jár az idő, így rögtön belefogsz a terved megvalósításába. Gyors zuhanyt veszel és hajat mosol. A hajadat laza, göndör fürtökbe sütöd be. Tudod, hogy Changbin imádja, amikor így hordod, a mostani elsődleges cél pedig az, hogy szenvedjen egy kicsikét. Nem vagy te kárörvendő, de ami jár, az jár. Magadra veszed a csipkecsodát és néhány fotót készítesz a tükörben.

Nem vagy a túlságosan kihívó viselkedésű lány, így nem fordulva ki önmagadból, a képek inkább csak sejtetnek mint mutatnak. Mindenesetre arra tökéletesek, hogy Changbin láthassa az új szerzeményed. Az pedig, hogy az információval mit fog kezdeni, már csak rajta múlik. Tíz óra felé jár már az idő, mikorra befejezed a terved első szakaszát. Végül kiválasztod a legjobban sikerült felvételt és a küldés gombra nyomva osztod meg a szerelmeddel is „a mai vásárlás eredménye" szöveggel, majd várod a reakciót.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now