𝐄𝐗𝐎 ~ Baekhyun

2.7K 230 17
                                    


Baekhyunnal a kapcsolatod még nagyon kezdeti fázisban jár. Nem rég volt részed egy elég csúnya szakításban, így jóval óvatosabb vagy a kapcsolatokkal. Bár ő végig melletted volt és mindent megtett azért, hogy jobban érezd magad, benne is képtelen vagy száz százalékig megbízni. Hiába tudod, hogy nagyon is megérdemelné, hiszen ismeretségetek ideje alatt már számtalanszor bizonyította, hogy igenis megérdemli a bizalmadat is és a szívedet is. Mégis van benned valami gát, ami nem hagyja ezt megtörténni.

Ő pedig türelmesen viseli a helyzetet. 

Amikor bevallotta neked, hogy jóval komolyabb érzelmeket táplál irántad, már akkor megmondtad neki, hogy ő sem közömbös számodra, de egyelőre képtelen vagy belemenni egy újabb kapcsolatba. Hiába tudod, hogy sosem tenné meg veled azt, amit az exed megtett, a sebek még túl frissek és fájóak. 

Ezek ellenére Baekhyun kitart melletted. Nem sürget semmit, nem követelőzik, hanem megmutatja a saját szeretetét. Igyekszik mindig jobb kedvre deríteni, ha látja, hogy szomorú vagy. Nem telik el úgy nap, hogy ne lepne meg valami aranyos dologgal, amikor csak tud és ideje van, közös programot szervez, hogy minél több időt töltsetek együtt. Van, hogy kettesben találkoztok, de amikor érzi, hogy számodra kezd kellemetlen lenni, magával hívja az egyik közös barátotokat, Chanyeolt, hogy oldottabb legyen a hangulat és ne érezd magad nyomás alatt. Összefoglalva; egy földre szállt angyal és soha nem tudod meghálálni neki, hogy így kitart melletted annak ellenére is, hogy neki sem lehet ez így egyszerű.

A mai nap is egy ilyen baráti randi lesz, ahogy a hármasban töltött alkalmakat nevezitek. Kicsit izgatottan készülsz a délutánra. Hiába tudod, hogy Baekhyunnak már rég nem ez számít, azért igyekszel őt mindig lenyűgözni. A tekintetéből olvasva pedig ez minden alkalommal sikerül is. Már régóta harcolsz magaddal, hiszen annyira szeretnéd őt szeretni... és szereted is... csak az a fránya bizalom.

Végül nagy nehezen összekészülődsz és még az eredménnyel is elégedett vagy, így sugárzó mosollyal indulsz a kávézó felé. Mikor már elindulsz, van egy fura érzésed, hogy ma talán nem kellett volna még el sem indulni otthonról, de elhessegeted a gondolatot.

- Szia, T/N! – lép eléd mosolyogva Baekhyun, mikor belépsz az aprócska, barátságos kávézóba – Nagyon csinos vagy – mér végig, majd finoman magához ölel és egy apró csókot nyom a hajadba. Megcsókolni még sosem csókolt meg, de gyakran ad apró puszikat vagy ölel át. Nem sokkal azután, hogy erősebb lett a kapcsolatotok, elmondta, hogy türelmes lesz, ameddig csak kell és addig vár rád, amíg készen nem állsz, de azt nem bírja ki, hogy ne érjen hozzád. Bár az elején kissé ijesztő volt, mára szinte már igényled ezt a mértékű intimitást, így boldogan mosolyogva simulsz a karjaiba.

- Köszönöm – nevetsz rá, mikor elváltok egymástól – te is jól nézel ki. Chanyeol?

- Érkezik lassan, de még órája van – magyarázza mosolyogva, miközben helyet foglaltok.

Az együtt töltött idő kellemesen telik. Tagadhatatlanul imádsz a Baekhyun társaságában lenni. Kedves, okos, jó a humora, de ha arról van szó jó hallgatóság, és valóban igyekszik segíteni neked, amiben és amikor csak tud. Épp egy iskolai beadandóról van szó, mikor valami miatt a bejárati ajtó felé nézel és egy pillanatra még a szíved is kihagy egy ütemet. Megfagyva bámulsz ugyanarra a pontra, ami Baeknek is feltűnik.

- T/N – fogja meg az asztalon pihenő kezedet. – Minden oké? – fordítja a fejét ő is az ajtó irányába, mire egy pillanatra ő is lefagy. – Menjünk át máshova? – kezdi el a kezedet cirógatni, mikor meglátja az exedet belépni a kávézóba.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now