hfd 108

725 27 2
                                    

JUST CAN'T LET HER GO - one direction

trouwens , de nieuwe van bastille - oblivion is ook echt geweldig

charlie p.o.v

als ik s'ochtend wakker word ligt harry zijn hoofd in mijn nek en ligt er een kussen over mijn hoofd heen . ' kom eruit , luibakken ' hoor ik iemand zeggen . als ik het kussen weg gooi staan louis en niall er . ' wat doen jullie hier ' vraag ik en doe harry zijn arm over mijn gezicht heen . ' we moeten er voor zorgen dat je tuin word omgetoverd ' zegt louis . ' ga je gang , ik zie het wel ' zeg ik en trek de deken over mijn hoofd heen zodat ik geen last van het licht heb . ' oke , doen we ' zegt niall en ze lopen weg . als ze weg zijn zucht ik diep en hoor ik harry ook kreunen . ' jou vrienden niet die van mij ' zeg ik lachend . ' wat nou als we hun alles laten doen ' zegt harry en gaat normaal liggen met zijn gezicht naar mij . ' en dan ?? ' vraag ik en begin weer te gapen . ' slapen wij nog een paar uur door ' zegt harry . ' dat is een geniaal idee ' zeg ik terwijl harry mij naar zich toe trekt . ' haz , een van je beste ideeën ooit ' zeg ik voor we alle twee weer in slaap vallen .

louis p.o.v

terwijl harry er voor heeft gezorgt dat ze niet naar beneden komen kunnen wij alles klaar maken . ja wij weten dat harry charlie gaat vragen . hij is zenuwachtig en dat is echt grappig . maar ik heb hem beloofd niet te pesten want dat deed hij ook niet bij mij. 

als we buiten komen worden alle dingen al klaargemaakt . het podium waar later kodaline opkomt word zo zacht mogelijk opgezet , de lichtjes die in de lucht hangen worden nog een keer goed gehangen en de lichtjes door de boom heen worden netjes opgehangen . niall heb ik opweg gestuurd voor eten en drinken en ik denk dat ik dat wel aan hem over kan laten . op niall , liam , zayn , harry en ik na weet niemand het . zelfs charlie haar familie weet het niet . maar hij zegt dat hij dit met een reden wilt doen maar het niet wilt uitleggen . we komen er vanzelf wel achter . harry zegt altijd alles als je door zeurt. maar ik zal zo aardig zijn en wachten tot ze ja heeft gezegt . dat zal ze wel gaan doen ... toch ?? alle meisjes zeggen ja . dan hoor ik niall aankomen en lopen er nog allemaal mensen achter hem aan met armen vol spullen . ' geslaagd ?? ' vraag ik . hij knikt en helpt alles netjes neer te zetten als harry van de trap komt rennen. ' hou haar bezig , ze mag niet naar beneden en hou je mond ' zegt hij voor hij langs me loopt en naar buiten rent . ik ga snel naar boven en zie haar opstaan en naar het raam lopen . ' neee !!! ' schreeuw ik en takel haar naar de grond . ze valt met een plof neer terwijl ik haar armen vast houd . ' lou , wat is er aan de hand ' vraagt ze . ' NIALL PLAN B ' schreeuw ik . als snel hoor ik iemand aankomen lopen en komt niall met touw en binden we charlie haar handen en voeten vast . ' serieus ' vraagt ze als ze met haar handen en voeten vast aan een kast op de grond zit . ' we mogen je niet laten gaan . sorry , ordes van de baas ' zegt niall . ' en wie is jullie baas ' vraagt ze . we halen onze schouders op en ze zucht. ' zolang je me eten en drinken geeft blijf ik hier nog wel een paar uur zitten ' zegt ze . we knikken en niall haalt eten voor haar . dan komt hij terug en blijft hij bij haar zitten terwijl ik beneden verder aanwijzingen geef . het begint langzaam donker te worden en de lichtjes zijn echt cool geworden .

als na het eten boven bij charlie de deur beneden open gaat ren ik naar beneden waar ik harry en robbie zie . ' hey robbie ' fluister ik . ' hey ' zegt hij . harry loopt naar buiten en kijkt de tuin rond . ' waar is charlie gebleven ' vraagt harry.  ' boven vastgebonden aan een kast ' zeg ik droog . ' wat ?!? ' zegt hij verbaast . ' ze werkte niet mee en we mochten van jou niks laten zien , dus daarom ' zeg ik . ' het zal wel ' zegt harry en loopt de tuin in . ' is hij altijd zo nerveus ' vraagt robbie . ' nahh alleen vanavond ' zeg ik grijnzend .

als rond half tien iedereen er zoon beetje is op zayn zoals altijd na , ga ik naar boven om charlie te halen die aan het vechten was met niall . ' ik trek geen jurk aan !!! ' schreeuwt ze . ' je moet ' schreeuwt niall terug . ' niall , ze doet het toch niet . charlie , zoek dan iets redelijks uit ' zeg ik . ze zucht en loopt dan haar kast in . na een paar minuten komt ze terug in een wit blousje met een zwarte broek en bruine leren laarzen . ' dit is zo raar om je zo te zien ' zegt niall . ' ja , wen er maar niet aan want dit draag ik nooit ' zegt ze en trekt aan de mouwen . ' het is maar voor een keer ' zeg ik en doe ondertussen alle gordijnen dicht . ' jongens , wat verbergen jullie ' vraagt charlie . ' niks , je hoeft hier nog maar heel even te blijven , geloof me ' zeg ik en sprint de trap af naar harry toe. ' mag ze naar beneden , ze is echt vervelend ' zeg ik . ' ze is niet vervelend en ja haal haar maar  ' zegt harry . ' wat jij wil ' zeg ik en ren de trap op . ' kom op , je mag naar beneden ' zeg ik en zie charlie meteen opspringen. 

charlie p.o.v

als ik onder aan de trap kom en de tuin in kijk is heel de tuin verlicht met allemaal lichtjes en al onze families zijn er . ' woww ' zeg ik en loop naar harry toe die buiten op het teras staat met een glas drinken . ' haz , wat is dit allemaal ' vraag ik als ik naast hem ga staan . ' gewoon ' zegt hij en neemt een slok . ' maar waarom zo uitgebreid en is ied-' ' charlie , noodgeval !!! ' roept lot en trekt me heel snel bij harry weg waardoor ik niks meer tegen hem kan zeggen . onderweg duwt alex nog een glas water in mijn handen terwijl ik en lot achterin de tuin verdwijnen . als lot stopt met lopen laat ze me eindelijk los . ik neem een slok van het water als lot ineens zegt ' ik denk dat ik zwanger ben ' met de vaart dat ik het in mijn mond deed spuug ik het weer uit . ' JE BENT WAT ' schreeuw ik . ' SSSTTTT ' zegt ze en doet haar hand over mijn mond heen . ' lot , serieus . hoe dan ' zeg ik verbaasd . ' nou je hebt twee mensen en di- ' ' ik snap hoe je zwanger moet worden !!! maar je weet toch zelf ook wel wat je moet doen om niet zwanger te worden ' zeg ik . ' we zijn het twee keer vergeten ' zegt ze en kijkt naar de grond . ' wat als je echt zwanger bent ?? wat denkt calum daar dan wel niet van ' vraag ik . ze haalt haar schouders op en maakt nog steeds geen oogcontact . ' ik weet het ook niet . heb je al een test gedaan ' vraag ik . ze schud haar hoofd nee.  'dus misschien ben je niet eens zwanger . maak je niet druk . het komt goed ' zeg ik . ze knikt en dan lopen we terug . ' maar voor de zekerheid , blijf van alcohol af ' zeg ik . ze knikt en loopt dan snel naar alex toe . wajoo .... hoe kan je dat nou vergeten zijn . sukkels . ik begin maar met familie en robbie hallo te zeggen en niall bij het eten weg te houden . dit kan nog lang gaan duren .

later die avond gaat de bel en ga ik kijken wat er is . wie gaat er nu zo laat op oud en nieuw nog langs . ik doe de voordeur open en daar op het midden van de oprit ligt een envelop . ik loop er naartoe en maak hem open . uit de envelop valt een briefje met * misschien in de tuin ?? * wtf , dit is toch geen speurtocht . ik pak het briefje en loop weer terug naar binnen toe . de brief leg ik op het kastje in de gang neer en loop dan terug de tuin in.  als ik mijn eerste stap in de tuin zet valt mijn mond open . ' kodaline ' zeg ik heel erg zacht . ze staan in mijn achtertuin. dan doet ineens iedereen een paar stappen opzij door de jongens die ze wegduwen en staat alleen harry nog in het midden met de grootste glimlach ooit . ik begin te lachen en ren op hem af voor ik mijn armen om hem heen sla . ' omg dankje dankje dankje !!! ' zeg ik blij en kan het nog steeds niet geloven . ' waarom heb je dit geregeld ' vraag ik . ' omdat we niet naar het concert kunnen . maar dat is niet de enige reden ' zegt hij terwijl hij alle twee mijn handen pakt . hij kijkt louis aan en knikt . dan hoor ik meteen all i want . ' haz , wat is dit ' vraag ik . ' charlie , toen we bij jou thuis aankwamen leek je zo boos en onaardig terwijl je alles behalve was.  je was maar bent nog steeds grappig , lief eigenlijk gewoon perfect . zelf geloof je me toch niet ookal zeg ik dit nu allemaal . nog steeds voel ik me schuldig over wat ik gedaan heb maar ik blij dat ik je nu eindelijk begrijp . dat mensen je in de steek gelaten hebben lijkt mij onmogelijk want iedere dag zonder jou is er een te veel . en omdat ik je wil laten zien dat ik van je hou en voorlopig niet van je af wil ' zegt hij en haalt dan ineens een klein zwart doosje uit zijn broekzak ... nee.... serieus ??!! ... dat kan niet !!!! hoe dan ...

'charlie , wil je met me trouwen ' vraagt hij en gaat op een knie zitten . iedereen hoor je zijn adem inhouden en wacht op mijn antwoord....

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAUAHA GA MAAR WEER WACHTEN PEOPLE !! IM SORRY . ik hou van clifhangers :p

thanks 4 reading , voting and all the comments #teamtrouble

SEE YA LATER !!! #VANUITHETBUITENLAND

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu