Írói utószó

478 7 0
                                    

Sziasztok!

Hú, hát sose gondoltuk volna, hogy idáig eljutunk, de ez is eljött. Vége a sztorinak. Amikor ezt az egészet elkezdtük, azt se gondoltuk volna, hogy be fogjuk tudni fejezni, azt meg főleg nem, hogy ennyien lesztek, akik folymatosan követtek minket. Nagyon hálásak vagyunk nektek, hogy kitarottatok mellettünk és néha meg is erősítettétek, hogy nem is olyan rossz az amit csinálunk.
Sikerült elérni a több, mint 7000 megtekintést, ami lehet alapjáraton nem olyan sok, de nekünk az, főleg, hogy alig 3 hónapja kezdtük az egészet. Továbbá köszönjük a rengeteg szavazatot, ami a 900-as határt is átlépte és annak a körülbelül 12 állandó szavazónak külön köszönjük, hogy végig olvasták a sztorinkat és csak remélni tudjok, hogy élvezték is.

Sikerült feljönnünk egészen a 12. helyig is fanfiction kategóriában, ami egyszerűen hihetetlen, de ami meg hihetetlenebb az az a 14 díj, amit tőletek kaptunk. Elképesztő mennyiség, főleg ahhoz képest, hogy az elején azt se gondoltuk, hogy egyáltalán kapni fogunk, nem hogy ennyit.

Bár kezdetben kicsit tartottunk az írástól, a hónapok folyamán nagyon megszerettük. Nem csak az írás, de a karakterek is nagyon fognak hiányozni, hiszen kicsit azért a szívünkhöz nőttek.

Régebben említettünk egy esetleges újabb sztorit. Tényleg szeretnénk elkezdeni, már rengeteg ötletünk van, de sajnos ezt most halasztanunk kell az egyetem miatt. De ne aggódjatok, egyszer kerítünk rá időt!

Mégegyszer köszönünk nektek mindent!

Puszi,
FaFlo0211 ❤️❤️❤️

Pillantás (Nagy Dominik & Batik Bence) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now