Hfd 27

1.1K 32 0
                                    

Harry p.o.v

'Holy shit ' zegt charlie . ze knijpt me helemaal samen . ik weet niet wat er is maar ineens begon ze te schreeuwen en wild heen en weer te schoppen . ' Charlie wat is er ' vraag ik rustig . ' Droom ' zegt ze en begint te trillen . ' Rustig ' zeg ik . ik probeer haar rustig te krijgen maar ze blijft trillen . Als ze na een tijdje rustig is en ze weer langzaam ademt slaapt ze . Ze wilde graag dat ik voor haar ging zingen . dus waarom niet nu ??!!

'Am I asleep, am I awake, or somewhere in between?

I can't believe that you are here and lying next to me

Or did I dream that we were perfectly entwined?

Like branches on a - ' ' mooi harry' zegt charlieb. ik schrik me kapot . ' Ik dacht dat je sliep ' zeg ik verbaasd .' Blijkbaar niet he ' zegt ze met een grijns op haar gezicht . Ze gaat terug liggen en zegt ' truste harry ' zegt ze en gaat liggen . Fudge cake !!!! je had beter op moeten letten styles !!! ik ga terug liggen en probeer te slapen .

Als ik s'ochtends wakker word is het al warm . ik kijk naast me en zie charlie nog slapen . Wat is ze schattig als ze slaapt. ik wil haar telefoon pakken om te kijken hoe laat het is maar dan ineens hoor ik ' af ' . Charlieb is blijkbaar wel wakker . ik schrik en schiet naar achter . ' OMGG' zeg ik . charlie  begint te lachen . ' Prutser ' zegt ze tussen het lachen door . ' Ik wou alleen maar weten hoe laat het was ' zeg ik nog steeds verbaasd . Ze staat op en loopt dan naar het raam . ' Kom op , we moeten nog veel doen' zegt ze en kruipt dan naar binnen . Ik sta op en gooi alle zooi naar binnen voor er zelf achteraan te gaan . Ik ben eigenlijk echt nog heel erg moe . ik strompel naar beneden me kamer in . ik heb wel een soort lekker geslapen maar gewoon te kort . weetje , heel even liggen kan wel . ik plof op mijn bed neer en net voor ik in slaap val komt charlie binnen rennen . ' Kom op luibak ' zegt ze . ' Hoezo ' en ik trek een kussen over mijn hoofd . ' Omdat ik het zeg ' ze loopt mijn kamer uit en trekt de deur dicht . ik gooi het kussen van me af en strompel dan toch maar naar beneden . Ik loop naar beneden en zie op de bank de jongens zitten .charlie  loopt net de kamer uit met een redelijk hard tempo .' waarom zitten we hier ' vraag ik . dan hoor ik een glas kapot vallen . ik wil de kamer uitlopen maar word dan gestopt . ' Dat zou ik niet doen ' zegt louis . ' Hoezo niet ' vraag ik . Louis wijst naar iets op de tafel . Ik loop er naar toe en zie een witte kaart liggen . ik pak hem op en vouw hem open . het is een uitnodinging voor een bruiloft . ' Van wie ' vraag ik . ' Haar vader ' zegt niall . oww... ' maar waarom is ze boos dan ' vraag ik . ' Kijk naar de namen onderaan ' zegt louis . ik kijk naar de lijst met namen en zie daar ook charlie tussen staan . oke die begrijp ik een beetje. ik leg de kaart terug op tafel . ' En nu ' vraag ik . ' We wachten gewoon af tot ze stil is ' zegt liam . ' Waarom is ze zo boos omdat haar naam onder aan de kaart staat ' vraag ik . het is maar een kaart en gewoon haar naam . zoon big deal is het nou ook weer niet . ' Zo erg is het niet ' zeg ik . de jongens zeggen niks en blijven stil . ik moet hier maar gaan wachten terwijl ik naar bed wil en wil gaan slapen ??!! ik loop de keuken in en zie haar dan tegen de koelkast aan op de grond zitten . ze kijkt me aan en dan zeg ik . ' Het is maar je naam het kan erger !! maak er geen probleem van ' zeg ik wat boos tegen haar . ik draai me om en loop terug richting de jongens . ' Dat is klaar en nu de groete ' zeg ik en ga naar boven . ik plof op me bed neer en val na een tijdje in slaap .

Louis p.o.v

Sinds harry uit de keuken is gekomen horen we niks meer. je kan de klok horen tikken en je hart horen kloppen . ' En nu ' zegt niall . ' Geen idee , zullen we kijken ' vraagt liam . ' Ik ga wel ' zeg ik . ik sta op en loop naar de deur . ik kijk nog achter me en zie de jongens duimen geven . ik loop door en begin voorzichtiger te lopen wanneer ik dichter bij de keuken kom . ik kijk dan door de keuken heen maar zie niks . 'hallo .....' zeg ik . dan hoor ik haar hoesten en zie haar op de grond tegen de koelkast aan zitten . ik loop tussen het glas door en probeer het wat aan de kant te halen . ik loop naar haar toe en ga naast haar zitten . ' Gaat het ' vraag ik bezorgt . ' Ja , harry had gelijk . het is maar me naam . ik heb me bedacht dat ik me nog veel te druk om hem maak en dat nergens meer voor nodig is ' zegt ze . ze kijkt me aan en gaat dan verder . ' Hij is hier niet meer en wat hij doet moet hij zelf weten maar wat ik ben er klaar mee . weg met de oude ik ' zegt ze en staat op . ze rent tussen het glas door naar een laatje en haalt er een sleuteltje uit . ' Kom ' ze trekt me mee naar de gang en loopt naar de kast deur . ze trekt hem open en er komt een alchohol opslag te voorschijn . ' Dit is eigenlijk voor me moeder haar wijn maar ik heb hier ook nog wat liggen . Ze duikt naar achter en haalt er een fles bacardi lime  vandaan . ze draait de dop open en neemt een slok pure bacardi . ze doet de dop terug en neemt de fles weer mee . ' Stop , je mag niet drinken ' zeg ik . 'een glas kan geen kwaad hoor ' zegt ze . ik denk na . ik kan haar nu of gelijk geven en die fles leeg laten drinken of een midden weg zoeken zodat we allebei tevreden zijn . oke ik ga voor het tweede . ' Oke een glas ' zeg ik en steek mijn hand uit . ' Deal ' zegt ze en schud mijn hand . ze geeft de fles terug als ze een glas heeft gevult en dan ruim ik hem op . ' Waarom wil je eigenlijk om .... een uur in de middag een glas drank ' vraag ik aan haar . ' Sommige dingen moet je vieren dus proost ' zegt ze . ze pakt het glas en drinkt hem achter elkaar leeg . ' En nu gaan we verder inpakken want over een week rond deze tijd zijn we er dus lopen ' zegt charlie  .

Ik loop achter haar aan naar de woonkamer en daar spreekt ze de jongens aan . ' En nu lopen en die konten van de bank ' . De jongens staan op en halen hun tas . we stoppen alles wat er al in kan erin en de rest ligt in de gang . ' Wie gaan er eigenlijk rijden ' vraagt niall . ' Ik ben de enige die niet "mag " rijden dus jullie zullen moeten afwisselen ' zegt charlie . we knikken en gaan dan terug naar binnen . ik ruim de keuken op en haal dan de flessen sterke drank uit de kelder . ik stop ze boven op mijn kamer in de kast. Ze zegt wel dat ze wat te "vieren " heeft maar haar handen komen daar voorlopig niet meer aan . Het is gewoon de schuld van harry . als hij niet zo gemeen deed was ze niet anders over dingen gaan denken . waarom doet hij eigenlijk zo gemeem tegen haar terwijl ze vanacht nog samen op een dak hebben geslapen en dan nu elkaar al weer afkraken . ik begrijp er niks van . hij vond haar toch leuk ?? weetje laat maar . volgens mij weet hij het niet meer .

Thanks 4 reading , AND voting

X#teamtrouble

" Ga voortaan een liedje bovenaan het hoofdstuk zetten . Waarom ?? l!omdat het kan , en omdat ik altijd muziek luister tijdens het schrijven x

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu