Část 57.

2.1K 104 0
                                    

Hned co jsem došel do pokoje jsem jí hned šel dát na postel pokládal jsem jí tam jemně a dost opatrně ta postel je dost ysoká a hlaně měká takže když jsem tam Blair položil tak se trochu prpadla.Tak co jak ti je Blair!Cítím se hrozně slabá.!TO vidím!!Chvíli jsem tam u ní stal ,ale pak začínala usínat až usnula uplně.

Přiblížil jsem se k ní a chvíli na ní jen tak koukal vypadala nevině a hezky všiml jsme si vlasu přes její obličej.................dal jsem jí pramen za ucho a od vlasů až po krk jsem jí pohladil.Trochu se hnula ,ale přesto spala dál nevím proč jsem na ní tak civěl ,ale pro přídad aby se neprobudila a viděla jak ne ní civím jsem  šel pryč z místnosti  taky pro to abych jí nezbudím.

U dveří jsem se na ní musel kouknou možná že se na mím obličejí oběvila malá známka usměvu........,ale pak jsem se vzpamatoval a še pryč

Z pohledu Blair:Jen co mě položil na postel jsem citíla jen to pohodlí a  nedivila jsem se že jsem zas usnula probudila jsem se tak po půl hodině a byla jsem přikrytá a sundaný boty............nepřemýšlela jsem kdo a jak mi je sundal ,ale na mojí hlavu.

Au moje hlava!!!!Pomalu jsem otevírala oči.!Koukala jsem se všude kolem ,ale nikde nikdo ani jsem nikoho neslyšela poblíž ten pokoj byl větší neměl balkon jen 2 okna který byli zakrytý byla tam obří televize a obří šatní skřín a další  dveře určitě do koupelny.

Zvedla jsem se z postele a koukala jsem se všude kolem bylo to tam dost luxusní ty koberce a všechno kolem připadala jsem si zas jak v lepší společnosti............,ale sotva jsem ušla pár kroků podlomili se mi nohy a spadla jsem na zem.!

Pomalu jsem se sunula a pak se pomocí kliky zvedla otevřela jsem dveře a vešla do koupelny kde jsem se chvíli rozhlížela taky luxusní užasná rohová vana a obří sprchovej kout z masažníma triskama stejnou jsem měla doma.

Když už jsem u domova zajímalo by mě jestli mě hledají nebo se na mě vykašlali.Ostatně jsem se už asi smířila s tím že mamku neuvidím.....

Doplahočila jsem se k umyvadlu a umyla si celý obličej studenou vodu která mě příjemně osvěžila a probrala hned jsem vyšla z místnosti a šla k dalším dveřím vzala jsem za kliku a překvapilo mě že bylo otevřeno pomalu jsem vyšla a rozhlížela se po domě bylo to jiný vypadalo to tam jinak jako bych se ocitla v luxusním hotelu.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat