Část 4.

1.2K 93 7
                                    

Z pohledu Justina: jsem v dodávce a jedu  za někým kdo možná ví kde Davis je ,ale podle mích úsudků je to jen další lež a další slepá stopa a že jsem jich dostal několik........vždy si myslím ,že je nějaká naděje ,ale potom zjistím ,že je to jen lež.

Jeli jsme New Yorkem v černém autě já ,Jaden, Herry a Cody....jeli jsme přibližně 2 hodiny byli bychom tam dřív ,ale kvůli New Yorku a jeho dopravním zácpám jsme za 2 hodiny urazili jen 20 kilometrů.

Přijeli jsme za nějaký klub kde byli popelnice a všude po zemi noviny které látaly s popelnic a úplně na konci u plotu tam stál chlápek s kapucí  šel jsem k němu a pro jistotu jsem měl v kapse u mikiny nabitou zbran kdyby náhodou bylo tohle celé jen bouda.

Zbývalo mi pár metrů od toho s kapucí .......ale zastavil jsem se hned co jsem viděl ho otáčet se.

"PAULE"!

co ty kryso tu děláš!!!"Ahoj Justine rád vás vidím kluci!"Jmenuj mi jediný důvod Poule abych tě na místě nezabil"!Justine bud v klidu vím že jsi na mě naštvaný ,ale mám informace které ti najdou tu tvojí prohnanou kočičku.!"Co tu chceš proč tak najednou mi pomáháš to ty za všechno můžeš Poule!"

"Vážně já nebo spíš ty"!Co tím myslíš"!Halooo choval ses k ní jako ke kořisti a mě říkáš že jsem to zlo připravil si jí o její život hned dvakrát ...........a to díky tobě a tvojí pomocí je u papinka nebo si nevzpomínáš."Drž hubu Poule nebo poslední věc kterou spatříš bude kulka letící na tebe."!

"To se ,ale nedozvíš kde jí máš!"Fajn tak s pravdou ven.!Upřímně Justine, Jadene, Cody a Herry kdyby jste byli alespon trochu chytrý věděli by jste že dobrý gangster se nikdy nezdržuje dlouho na stejným místě a zvlášt člověk jako je Davis to je parchant první kategorie vždy odjíždí do jiného státu proto je tak těžké ho najít a spojit se s ním proč myslíte že jsme na něj čekali tak dlouho bylo ho těžký najít."

"ale na rozdíl od vás já mám své zdroje "!Tak nám je řekni!"Klid Jadene na všechno je dost času?!"Asi se máme zeptat co za to chceš co ?!"Si bystrý Justine!!

"tak to řekni Paule!"Fajn bude se vám to zdát divný ,ale chci pod vaší ochranou střechu"!Pod naší cože co?!Chci  Justine aby jste mě drželi při životě jdou po mě docela zlí lidi a podle jejich výpočtu budu do týdne mrtvý.!

"Jak dlouho je to od doby co ti tohle řekli"!Zhruba tři hodiny to víte rád si zahrávám se zlem......to máme z Justinem společného teda spíš s jeho Blair taky je ráda v nebezpečí hlavně co se například týka Justinova náručí nebo i sexu co Justine?".

"Fajn příjmám budem ti krýt záda a tet vyklop kde je"!?

Doufám pánové že máte opalovací krém tam kam jedem ho budete potřebovat.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :)



Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat