Část 60.

2K 114 1
                                    

Justin pustil mojí ruku a odešel z Jadenem a Codym z místnosti.Já si lehla na bok a přemýšlela o všem možným a pomalu usínala nechápu ,jak můžu bejt ospalá když jsem se před půl hodinou zbudila.!

Koukala jsem na dveře asi jestli Justin ještě příjde nebo nevím.Ale čekaní mě nebavilo a já šla do koupelny kde jsem to zas začína prozkoumávat.

V zrcadle bylo moje malovaní klekla jsem si a koula do spodního šuplíku kde hned jak jsem otevřela šuplík jsem poznala žě dno je dvojtý........otevřela jsem to a tam byla pistole a naboje vzala jsem jí do ruky a prohližela jsem si jí.

Nemá to naboje jen aby bylo jasno.!Jo Justine ale mohla bych si nabít ........ještě když se tak plížíš.

Usmál se a koukal co dělám.Zabil si s ní někoho?!Jo několik set lidí...........radší jí tam vrat.!Proč bojíš se holky z pistolí.!Ne spíš že si ublížíš.!

Postavila jsem se a z pistolí šla k němu.!Na tady když se o mě tak bojíš.!Šla jsem z koupelny kde jsem si sedla na postel a koukala na něj chvíli si prohlížel zbran a pak konečně začal mluvit.!Nebojím se o tebe jen by to bylo na mě kdyby se ti něco stalo.!

Když myslíš!Lehla jsem si na postel a koukala na něj.!Mám pistol v ruce a stejně se mě nebojíš!!Říkal si že není nabitá!Co když jsem lhal.

Stejně nevystřelíš.!Přiblížil se až k posteli chvíli koukal ,ale pak naskočil na postel a rukama mi držel ty mí ruce zbývalo pár centimetrů askoro na mě seděl.

Kdybych se nedival tak bych klidně vystřelim.!Do toho.!Nechci!!Tak co chceš.?!Víš co chci!!Asi mi to budeš muset upřesnit!?

Kousl se do spodního rtu .........zavřel oči a přibližoval se k mím rtům.!Já je taky zavřela a čekala na ten pocit......přišel za nedlouha a přijemně se mi líbil bylo to jako  by mé rty nabořili do nahřátého polštáře hned co se spojili naše rty s nima začal Justin hýbat.

Nevím jestli na mě působilo to uspávadlo ,ale dovolila jsem mu vztoupit no mích úst.Pomalu mě pouštěl ruce a začal mě držet za pas a za bradu.Zatím jsem já ho držela za boky.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat