Část 42.

2.1K 108 2
                                    

Tak jo pánové mám 2 nový zprávy.!Přiští měsíc si pro ní papínek přijede ví o všem a chce vidět jestli je to fakt ona jinak jí prodá nebo zabije ke konci nemám tušení co to mlel.!Proč až přiští měsíc!!

Jadene přemýšlej..........protože přiští měsíc by už poní neměl nikdo pátrat.!O čem to mluvíš?!Je všude na bilbordech všude v obchodech i na mlíku to by si věděl Justine kdyby si šel jednou dvakrát nakoupit.!

Tak že se tu oní budeme muset starat další měsíc.!Jo než to vyšumí a bede jen na tom seznamu hledaných osob.!Fajn už můžeme jít spát?!Jo Herry běžte já zítra zas odjíždím!!Proč?!!Mám přítelkyni a v posteli je dobrá .!No dobrý do detajlů nemusíš zacházat nám jen stačilo jedu za přítelkýní.!

Než jsem šel  nahorů tak jsem šel se napít do kuchyně a když jsem vlezl do pokoje byli tam nalezlí Herry,Jaden a Cody.............Všichni seděli na posteli a koukali na ní.!

Co tu děláte?!No Justine když je tu měsíc co kdyby jsme si jí střidali po týdnu vždy by vykonala práci v posteli a tak by jsme si jí vystřídali.!Zapomen Cody.!Ale Justine jsme kámoši musíš se rozdělit!!Nedá se s ní nic dělat ta se tu s nikým nevyspí je t ta holka co si sama sebe váží na tolik aby tu z někým něco měla.!

Jo ,ale furt jí můžeš znasilnit!!Sorry...Herry ,ale seš fakt nechutnej......A co to tu děláte myslel jsem že jste ospalí  tak odsud vypadněte od sud vy čuráci chci jít ještě spát!!Fajn už jdeme aby ses neposral..... ,ale nezapomen když na ní neskusíš nic ty tak já jo.!Jasně Jadene ty tak !!!

Už vypadni.!Radši jsem zamknul aby ty kokoti nevlezli zpátky všichni tři jsou schopný všeho myslím si že kdybych je nechal s ní samotný tak by jí byli schopný znásilnit.

Z pohledu Blair: Ráno jsem se probudila okolo 8 hodiny ráno. I hned jsem vztala a šla přímo do koupelny kde  jsem si sedla na vanu a pak přemýšlela o možnosti si napustit vanu ,ale když jsem si vzpoměla co tam dělali s tou ehm.........zprominutím kurvou bleee okamžitě jsem si stoupla a od any se snažila držet dál.

Natáhla jsem ruku pod umyvadlo kde jsme vzala žiletku.!Vlezla do sprovího koutu kde jsem se oholila a umyla hlavu a důkladně vydrbalá každou část mého těla pak jsem si okolo sebe i vlasů omotalu ručník a šla dát žiletku opět za umyvadlo pak jsem popadla kartaček a začala si čistit zuby citila jsem se čistě.

Doufám že se vám část bude líbit je trochu kratká a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat