Část 90.

1.5K 94 1
                                    

Z pohledu Blair: Byla to jako ta nejsladší rajská hudba když to vypustil ze rtů bylo to jako kdyby se vše zastavilo a ta chvíle kdy řekl Miluji tě se promítali v mé hlavě stále dokola nedokážu vyjádřit jak moc nadšená jsem byla řekněme jen že jako když matka vidí poprvé své dítě nebo když závodník vyhraje závod byl to jako když dokončíte maturitu byl to neuvěřitelný pocit skoro jako kdybych měla v břiše malé motýlky který si tam jen tak poletovali zkrátka ten nejboží moment.

Viděla jsem jak čeká než něco řeknu viděla jsem jeho nejistý a přesto roztomilí pohled který se bál který nevěděl co má dělat  jen tak tam stál s rozbušeným srdcem slyšela skoro až kdyby chtělo vyskočit.

Já se jen usmála a koukla na něj nadšeným pohledem ani jsem nevěděla co dělat byla to pro mě novinka...............jediný na co jsem se zmohla bylo mu dát polibek ten nejsladší jaký jsem mohla.

Z pohledu Justina: Jen co ta slova opustila mé rty jsem se nikdy tak nebál............,ale vidět jí jak se jí rozjasnují oči jako kdyby chtěla brečet štěstím a její úsměv mluvil za vše už nebylo čeho se bát...........z jejího úsměvu jsem neměl potřebu se bát.

Pak se přitiskla na mé rty a dala mi možná ten nejlepší polibek co jsem kdy zažil byla to jako droga nechtěl jsem už nic víc jen jí chtěl jsem Blair Summer Davis je to moje droga bez který bych nejspíš nebyl já bez který bych měl ten největší možný apsták.

Po chvíli jsme se od sebe odlepili a nejméně deset minut jsme tam jen tak stáli v těsným objetí oba jsme se drželi tak pevně že by nás nikdo nedokázal odlepit.

Pak jsem jí jen vzal do náruče ona se smála a já jí nesl přímo na  postel kde jsem jí jemně a z grácii položil lehl jsem si vedle ní a držel jí za ruku a u toho jsme se na sebe koukali byl to ten nejlepší pohled a nejlepší na něm bylo že se nedal okoukat.

"Dobrou Justine.

"Dobrou Blair.

Netrvalo ani pár sekund a já usnul a usnul jsem s úsměvem na tváři a úsměvem v srdci.

"Justine!".....................Justine stávej  se!

"Co chceš Jadene!!

"Musíme jít udělat nějakou práci která ani chvíli nepočká!!

"Fajn už stávám!

Když jsem vstal tak v pokoji nebyla

"Kde je Stef Jedene?!

Slyšel jsem jí šla do pokoje za těma děvkama zdravili jsme se probudila mě z gauče pak jsem potkal Paula a ten říkal at tebe Codyho a Herryho probudím abychom šli na akci.

"Aha"!

***

Přijeli jsme a já byl děsně unavený ,ale  pomyšlení na Blair že jí uvidím by mě probudilo i z mrtvých.

Hned jsem šel do pokoje s úsměvem na tváři těšil jsem se až otevřu dveře a uvidíme se.

Když jsem otvíral dveře tak mě to dost překvapilo Blair tam nebyla šel jsem do koupelny ,ale taky tam nebyla..........

Šel jsem k Jadenovi do pokoje a tam taky nebyla doslova jsem běhal po baráku a jak jsem běhal a docházeli mi místnosti bušilo mi srdce a měl jsem trému......

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) 

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat