Část 50

2.2K 122 0
                                    

Po chvíli jeho ruce spadli na můj zadek ,kterýma mě vyzvedl  a pak posadil na umyvadlo a tam jsme oba prováděli boj v naších půsách.!Začal mě hladit po stehnech a pomalu se začal rukama sunout výš a bylo vidět , že se chce semnou vyspat.!

To hlazení na mích stehnech mě docela zrušovalo a i já jsem uvažovala jestli se s ním nevyspat.!To libaní bylo naprosto dokonali jeho pohyby v mé puse jeho dotyky na mich stehnech mě neskutečně vzrušovali v tu chvili jsem zapoměla co je zač a připadala jsem si jak v ráji .

"Justine"!!!!!!!!!Oba jsme přerušili to co jsme dělali a koukli jsme se směr ke dveřím kde stál Jaden.!No teda......Sorry ,že ruším ,ale máme nějakou práci...však víš ,ale klidně si to tu dodělejte já počkám.!

Debile.!To bylo jediný co Justin řekl a pak vyšel z pokoje já zůstala bez hnutí stát a říkala si co jsem to bože dovolila to jsem vážně uvažovala že se s ním vyspím....!!

Sedla jsem si na zem pod umyvadlo a hlavou jsem jemně narážela do umyvadla a zavírala oči v hlavě jsem měla jediný a to bylo to neuvěřitelný libaní na to ,že je vrach dokáže být něžný když jde o libaní i ty dotyky byli neskutečně jemný když jsem z nějakým klukem chtěla něco mít nepamatuju si kdyby mě kluk takhle dokázal líbat a to hlazení mi po celým těle způsobovalo husinu byla to vážně neuvěřitelná chvíle.!

Z pohledu Justina: Celou cestu v autě na místo na mě Jaden divně čuměl a u toho se smál.!Já se na něj kouknul pohledem at toho nechá nebo ho zabiju.!

Když jsem se znovu otočil Tak jsem jen vzpominal co se sakra dělo mi jsme se vážně líbali na to ,že je to zazobaná princeznička umí dobře spolupracoat v puse a její křivky na její zadeček bych mohl sahat celý den a doufám ,že jsem jí dokázal ,že umím dost dobře líbat.!

Hned co jsme přijeli na místo a vzali jsme si zbraně a tajně šli do skladu kde mají být ty sráči který máme zlikvidovat ani nevím co provedli jen poslouchám rozkazi.!

Z pohledu Blair:kurva kurva co jsem to dopustila.!!Já se s ním líbala co když bude chtít víc já s ním ,ale nic nechci mít asi........je to jen vrach........je sice hezký....................,ale to nemění nic na tom ,že mě chce nechat jít za mím otcem .!

Sakra můj otec já zapomínám ,že k tomu debiloj musím jít.!Co tam semnou bude?!Zabije mě jako se o to snažil v porodnici.!

Doufám že se vám část bude líbit omlouvám se za chyby a všem přeju to nejlepší v novým roce :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat