Část 15.

2.6K 129 1
                                    

Jsem Paul a ty si?!B......lair!!Řekla jsem hodně koktavě.Blair a dál?!Davis......Blair Davis!!Něco mi to říká!!

Prosím puste mě nikomu nic neřeknu rodiče jsou bohatý klidně vám zaplatí.!Blair Blair Blair Davis proč mi to něco říká.!?Koukal se na mě a na něčím přemýšlel já neěděla co mám čekat a furt jsem hlasitě polikala já na něj koukala ze země celá od slz.!

Máš prostřední jméno!?Říkám máš prostřední méno?!!Jo....Summer?!

Z pohledu Justina:Nechápal jsem proč se jí ptá na tolik věcí a zvlášt na její jméno.Kde pracuje tvůj táta.!Je pilot!!Jak se jmenuje?! James Wilsons.!

A tvůj pravý táta ?!Neznám ho?!Jméno snad znáš?!!!!Znám jen začáteční písmeno!!Jak je možný ,že ho neznáš.!Jako malou mě chtěl zabít proč bych se měla o něj zajímat?!To začáteční písmeno tvůj příběh nemusím znát ?!!D.!

Tak to je trefa do černýho?!O čem to mluvíš Paule ?!Její táta je Derek Davis.!

Stejně furt nevím o čem je řeč můžeš to vysvětlit?!Jo je to ten koho hledáme?!O čem mluvíš furt nechápu?!O tom že její táta je Mafián udělá pro svojí dcerku zvláš když jí uvídí po tak dlouhý době?!

Neposloucháte mě chtěl mě jako malou zabít!!?To je fuk když mu řeknem že tě máme určitě bude chtít vidět dcerku?!Koukala na nás vražedným pohledem začali jí týct slzi.!No nic Cody a Herry jedete semnou.!

A vy ostatní hlídejte ,aby se jí nic nestalo dokud si jí neseženeme papínka.!!příkýl jsem i když jsem dvakrát nadšenej nebyl zvlášt když tu mám hlídat tuhle barbinu.!

Liam jí vzal a dal jí ke mě do pokoje.!Počkej Lieme proč jde ke mě do pokoje?!Máš jedinej svojí koupelnu ?!To má být u mě ?!Jo to přežiješ?!

Když jsme šli po schodech šla přednáma furt se koukala za nás a hned ,jak vešla do mého pokoje šla k tomu křeslu kde si sedla a brečela.!Šel jsem dolů kde si šel udělat něco k jídlu.Liam vařil hranolky ?!Sedl jsem na barovou židli.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :):P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat