Část 56.

2K 111 1
                                    

Nechtěli jsme aby si viděla cestu k novýmu domu  a navíc i když jsme tě párkrát bouchli netralo to ani 10 minut a začala si se probouzet tak jsme dostali nápad tě uspat a povedlo se to spala si celých 6 hodin na cestě.!

Počkat co?.........vy jste mě zdrogovali?!!!!!Jojestli to chceš brát tak drasticky tak jo zdrogovali!?Tohle není vtipný Justine proto se cejtím tak hrozně vy jste mě prostě zdrogovali.!Jo zrogovali a funguje to líp než jsme tušili.!

Sota jsem ušla pár kroků a začalo se mi mlžit před očima a začala jsem padat.!

Z pohledu Justina:Všiml jsem si ,jak se zas kimací a pomalu se jí podlamují nohy.Rychle jsem jí chytnul a tentokrát jí vzal do náruči koukal se na ní a její oči  se jí pomalu zavírali ,ale přesto chtěla zůstat v obraze a snažila se mít oči otevřený i když to moc nefungovalo.

To je v pohodě Justine klidně mě dej na zem já to snad zvládnu.!To je dobrý ještě by ses skácela navíc tomu tvýmu hlásku který z ní ospale nevěřím.!Kývla párkrát hlavou a pousmála se a zavírala oči.!

Udělal jsem pár kroků po schodech a pořádně mě chytla.!To je v pohodě nepustím tě mužeš ty ruce uvolnit.!Nevím jestli ti můžu věřit.!Si semnou docela dlouho a pořád mi nevěříš ani v nošení tě do schodů.!!

Nevím jestli můžu věřit mafianům.!Poprví co si mě neřekla vrahu.!Jo asi jste toho domně dali víc než myslíte.!

Usmál jsem se a u toho šel do pokoje nevím proč ,ale trval jsem na tom aby byla u mě asi chci aby něco bylo tím myslím sex než jí pošlu k fotříkoj chci si s ní trochu užít myslím že se časem podvolí.

Šel jsem pomalu a u toho jí dost pevně držel a přitom jsem byl posedlí koukat do jejích očí a jak jsem tak koukal ona do těch mích bylo vidět jak si nademnou láme hlavu a něco ve svý myslí řeší

Páni?!Co je Blair?!Máš zvláštní oči.!Musel jsem se usmát bylo fakt vidět že jsme jí toho dali víc než jsme měli.!Nesměj se máš je zvláštní takoví jsem v životě neviděla je v nich vidět bolest a strach?!Cože?Ani nevím co mluvím jsem unavená a asi zas usínám.!Jo neboj  vedu tě do postele.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P

Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat