Část 3.

1.3K 81 8
                                    

"Justine myslím že vím co to je a ty taky moc dobře víš o co jde............a stávej jedem se kouknout za nějakým chlapem co má spoje s Davisem.....Tak pohni.

Jaden odešel s pokoje a já šel  do koupelny a váhal jsme nevím jestli pokračovat nebo to nechat být ,ale nedokážu ze své hlavy dostat jediné kloudné rozhodnutí.

Z pohledu Blair: Jsem v otcově dodávce s řidičem Eduardem který míří na místo kde je potřeba někoho zneškodnit........v ruce držím zbran a čekám až auto zastaví nikdo kdo je se mnou nevydává ani hlásky jediný kdo mluví je Eduardo který si zpívá písničku z radia....

"Můžete mi někdo říci kam to míříme"?...................naprostý ticho jako bych byla neviditelná každý jen dává pozor a mlčí..

"Eduardo?"Co chceš Blair? "Kam to míříme?"na nějaký ranč už tam skoro jsme.!"Super aspon někdo se mnou mluví když tyhle nejsou schopní říct apsolutně nic.!"Bacha na pusu holčičko......neznamená když tvůj otec je Davis že ti neublížím........jsem tu jen abych splatil svůj dluh a pak s toho místa hned odejdu proto si nemysli že obětuji svůj zadek za ten tvůj.....je mi jedno co s tebou bude aby bylo jasno."!

Je mi to naprosto jasný chlape v kapuci.............a aby bylo jasno u mě jestli budu mít možnost aspon malou tak tě zastřelím.

"Mám se bát malé holky s pistolí v ruce prosím tě?"Jo možná že jsem holka ,ale aspon neberu steroidy jen abych si připadala mužně na rozdíl od tebe!"Doufám že chcípneš Blair Summer Davis."

Wou někdo si přeje mojí smrt od střední k nepoznaní taky mě tam mnohé holky proklínali ,kleli ale mě to bylo vždy fuk stejně jako tet je mi jedno co se stane s tímhle vousatým nechutným chlapem ,ale přeji mu stejný osud jako on přeje mě.

Později o dvě hodiny jsme byli na místě stál tam obří dům nikde nic než stromy a louky......a bylo tam překvapivě klidu na to že je to místo pro gang taky mi přišlo divný že gang si pěstuje vlastní zeleninu.

"Co tu dooprady děláme Eduardo?Fajn Blair dnes jsme tu hlavně kvůli tomu že mají něco co patří tvému otci je to jeho sestra tvoje teta.......tvému otci se dostalo že jí mají oni a on jí chce zpátky.........."Tak fajn já a Blair jdeme do stodoly a vy ostatní jdete do domu zabijte všechny který po vás začnou střílet."

Já a Eduardo jsme šli do stodoly šla jsem první a tam přes malou škvírou mezi starým dřevem viděla svázanou ženu na židli kolem sebe měla okovy a provazy ale nikde nikdo......což mi připadalo dost podezřelé.....

Eduardo šel první a já za ním oba skoro u země ani jsme nedýchali jen jsme se plížili připravení střílet...................Když jsme byly u vchodu do stodoly šlo všechno jak po másle byli jsme skoro u židle kde seděla ta žena................. začala jsem jí rozvazovat do doby než byl z venku slyšet hlasitý vystřel šel přímo z domu.....................a tím to začalo najednou byly všude kolem stodoly slyšet kroky.............. a pak začala obří přestřelka.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :)




Rich girl and mobster Justin BieberKde žijí příběhy. Začni objevovat